Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Jsou to 4 dny, kdy jsem prodělala kyretáž dělohy kvůli potratu v 5tt. Mám větší citlivost prsou po bokách a citlivější bradavky, až mi tam párkrát za den ostře píchá. Myslíte, že to bude klesajícíma hormonama, nebo si mám zajít k dr.? Předem Vám moc děkuji
Bolest opravdu může být vlivem poklesu hormonů. Tělo má trochu zmatek, vydrž. ![]()
O. K. děkuji
Jejda, moc nádherná profil fotka
krásné miminečko
a ty jsi prodělala kyretáž?
Jsi vlastně v šestinedělí a tohle je normální - tělo musí pochopit, že už těhotný není. Mám tohle za sebou 4× (ve 14tt) takže vím o čem mluvím ![]()
Prosím můžu se taky přidat s dotazem? dnes jsem byla taky na kyretáži jako zakladatelka (SP v 5tt) aza jak dlouho se srovnají hormony? bude to klasicky 6-ti nedělí? a srovná se hned cyklus? děkuji moc za odpověď:-)
@Anonymní píše:Čtyřikrát?? To je mi mooooc líto.
Jsi vlastně v šestinedělí a tohle je normální - tělo musí pochopit, že už těhotný není. Mám tohle za sebou 4× (ve 14tt) takže vím o čem mluvím
@Pavla23 píše:
Prosím můžu se taky přidat s dotazem? dnes jsem byla taky na kyretáži jako zakladatelka (SP v 5tt) aza jak dlouho se srovnají hormony? bude to klasicky 6-ti nedělí? a srovná se hned cyklus? děkuji moc za odpověď:-)
Jojo, těch pár týdnů, dokud se ti normálně nevrátí menstruace
@Leila90 oj to jsou vyhlídky
no nic musí se to nějak přežít. přeju hodně štěstí ať se vám brzo podaří a objevíš // ![]()
Taky musím čekat
Jestli se taky snažíš, tak i tobě přeji mnoho úspěchu a po Vánocích si písnem jestli byly //
papapa a držím pěsti. A děkuji i tobě
@Leila90 píše: Čtyřikrát?? To je mi mooooc líto.A jak jsi to měla s otěhotněním? Chtěla by jsem začít hned po první menstruaci
Pokud nebudou problémy, tak klidně můžeš - já čekala vždycky skoro rok, nějak jsem psychicky nebyla připravená do toho všeho jít znovu.
Tak ti přeji i tak mnoho štěstí, zdraví a úspěchů
Měj se moc krásně a přeji krásné Vánoce ![]()
@Leila90 a vy budete čekat po první MS? já jsem zvědavá na ten cyklus trvalo docela dlouho než se mi ustálil po vyndání tělíska
I tobě přeju krásné vánoce
![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.