Bolest prsou při mlezivu

Anonymní
20.4.16 20:58

Bolest prsou při mlezivu

Dobrý večer,
jsem ve 27tt, už asi týden mi sem tam vyteče kapička, dvě, mleziva. Vím, že to je normální. Jenže vždy před tím, než se i ta jedna kapička objeví mě opravdu šíleně bolí prso. Bolest je bodavá, vystřeluje směrem do bradavky. Někdy je bolest až taková, že mi i tečou slzy. Je to při prvním mlezivu normální?
Na kontrolu jdu až déle a nerada bych tam lítala, pokud to není nic neobvyklého.
Moc děkuji maminky a tehulky. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
636
20.4.16 20:59

Co zkusit trošku vymáčknout rukou? Já to dělala, jinak bych se zbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.16 21:02

To zkouším, ale vymáčknu tak tu kapku dvě. Jediné, co malinko pomůže je chlazení, ale ani to moc ne. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
20.4.16 21:04
@Bobule151 píše:
Co zkusit trošku vymáčknout rukou? Já to dělala, jinak bych se zbláznila.

vymačkávat se to nemá, může to rozjet porod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
20.4.16 21:05

Já bolest nezažívala, spíš takové nepříjemné pocity. Co zkusit na gynekologii zavolat nebo napsat nějaké laktační poradkyni, pokud na tom nebude někdo podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.4.16 21:05
@Anonymní píše:
To zkouším, ale vymáčknu tak tu kapku dvě. Jediné, co malinko pomůže je chlazení, ale ani to moc ne. :nevim:

zajdi si k dr, můžeš mít zánět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
20.4.16 21:07

@martina.se Já to taky četla, ale myslím, že by toho muselo být hodně a dlouho. Já toho teda vymačkala kvanta a porod mi museli jednou vyvolat a po druhé skoro vyvolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.4.16 21:15

@Bobule151 :think: nwm, no.. osobně bych raději navštívila dr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
20.4.16 21:17

@martina.se Jasný, já si to totiž přečetla, až po druhém porodu, že se to nemá :D Ale ta bolest je divná, to by asi nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35351
20.4.16 21:33

No a neni to spis od patere? Bodava bolest je pro to typicka, zato pro nemoci prsu opravdu neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
21.4.16 00:34

Budu sledovat reakce. Já jsem druhorodička, taky 27. tt, sem tam taky kapka mleziva. Koupila jsem si formovače bradavek Medela. Měla jsem je nasazené oba, ale defacto ta jedna strana je dobrá a druhá ne úplně špatná, ale horší je a kojení z té horší strany bylo hooodně bolestivé. Tak jsem pro to chtěla něco udělat. Po prvním nošení mě šíleně bolela prsa, hlavně to horší - bolest z prsa do podpaží a jakoby dozadu. Přesně takový bolesti jsem měla v začátcích kojení. Teď je pár dní nenosím a bolest nikde. Tak nevím, jestli to mělo souvislost, nikde jsem takovou zkušenost nenašla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí