Bolest stydké spony

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7859
6.5.08 14:39

nene, už červenec :lol: Psala jsem jen o těch bolestech, že už od 5-tého, teď už je to 7......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
6.5.08 20:46

Ahojky,ja mamtemin 28.7. takze jsme tak na stejno..a muzu potvrdit ze se to kolikrat neda ani vydrzet..
Horsi to je kdyz delsi dobu sedim nez kdyz chodim..pri chuzi me zacina pobolivat podbrisek.takovy jako paleni..ale ty stydka spona prejde..sice si uznepamatuju za jak dlouho protoze jsem dcerku rodila 2005 ale vim ze je to fakt jak se to tam roztahuje a propravuje se panev na porod..tak to vydrz ja proste reknu neco jako sakra-ale sproste :D a pak se mi ulevi..papa sandra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
7.5.08 02:59
jirabobes píše:
Neboj to přejde.Časem. :wink: Užívej si těhotenství.Obvzlášť,když ho máš pohodové.To já jsem si to třetí vyžrala skoro se vším všudy. :roll: První asi 4 měsíce celodenní nevolnosti,zvracení (i v noci),nechutenství.Asi měséíc a kousek klid a pak pořád lítání na malou.Malý byl dlouho KP a kopal mi do močáku. :roll: Ale pro změnu se mi dobře dýchalo,protože byl trochu níž. :wink: A povolování těch vazů. :roll: Tentokrát to byl fakt záhul. :roll: :wink:

hmmm..tak to jsem na tom podobně -první 4 měsíce strašný celodenní nevolnosti-zvracení několikrát denně(i v noci), nechutenství- malý úbytek na váze(naštěstí jen 2kg)…močení taky- někdy i každých 10min…nebo spíš často to, že se nedokážu vyčůrat s pocitem „vyčůranosti“;o))..ALE jinak je to teď (23tt)docela dobrý!!;o)- snažím se si to užít;o)..ale ty bolesti mám taky (sice víc vzadu- jako by skoro „v zadku“..a zatím významně- jen asi půl hodiny po sexu- pak ale třeba i 2-3hodinky, než usnu..a zlepší se mi to sednutím si- delším sezením zase vrátí;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.5.08 08:13

Jo,jo,je to někdy těžké.Ale stejně je to to nejkrásnější období v životě ženy. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
10.5.08 17:01

jirabobeš…jj..to máš pravdu..teď jak je to relativně ok..tak bych si to nejraději stopla (v 6.měs.), nebo ještě líp, předtím v 5.měs.)…a zůstala takhle třeba půl roku;o)))..mimi je relativně v bezpečí, nejsou s ním žádný starosti;o)..a je to bezva pocit, bojím se že mi to bude chybět :cry: :wink:
Jo a závidím Ti tvoje krásný dětičky;o)..mi čekáme první- těšili jsme se na kluka- včera jsme se dozvěděli, že to teda bude holčička;o))…tak moc doufám, že za takových 5 let (to mi bude 30let- to je ideal ne? pro druhý těhu- není ještě rizikový věk, že..?) se mi povede toho chlapečka „vyrobit“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.5.08 19:40

Já jsem si první prála holčičku.A byl to kluk.Pak teda tu holčičku a byla.A pak jsem si zase přála holčičku a byl to zase kluk. :wink:
A věř mi,že mi to miminko v bříšku hooodně chybí. :oops: Proč si myslíš,že jich mám 3. :wink: :lol: Zrovna teď jsem manželovi říkala,že bych chtěla mít v bříšku mimi,tak mi na to řekl:„Já vím,ty bys ho tam chtěla mít furt.“ Po tomhle se mi fakt bude moc stýskat. :cry:
Tak ti teda přeju,aby to příště byl ten chlapeček. :wink:
30 není ještě rizikový věk.Užívej si těhu,je to fakt paráda. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí