Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mam cca tri dny po OVU a dneska me ale od noci tak strasne boli prso, ze se ho nemuzu dotknout.. Druhe neni tak citlive.. Mesicky nebyly nejak extra silne, mam nafoukle bricho, prdiky,…
vetsinou me prsa boli az tesne pred mesickama zaroven s podbriskem.. mohla by to byt znamka tehu?
takhle brzo?
@Verčus tři dny po ovu nemůžeš mít příznaky těhu
. Jinak moje zkušenost: někdy mě bolela prsa doopravdy ihned po ovulaci, tedy cca 14 dní před ms. Poslední dva měsíce se mi to změnilo a prsa mě začínají bolet 3 dny před ms. Jinak se mi občas stává že mě po ovulaci začne svědět levé prso
![]()
@Verčus vzdycky jsem to poznala poprve na prsou..jeste pred testem
@Zara.Ray píše:
@Verčus tři dny po ovu nemůžeš mít příznaky těhu. Jinak moje zkušenost: někdy mě bolela prsa doopravdy ihned po ovulaci, tedy cca 14 dní před ms. Poslední dva měsíce se mi to změnilo a prsa mě začínají bolet 3 dny před ms. Jinak se mi občas stává že mě po ovulaci začne svědět levé prso
![]()
My se jako nesnazime chvilku, uz to nejakou dobu trva, tak me to napadlo
myslela jsem to tak, ze bych byla treba tehotna uz z minuleho mesice ![]()
@Verčus aha tak to zas nenapadlo mě. Já zase do pozitivního testu nevěřím ničemu. Snažíme se 4 rokem a těch příznaků už bylo a furt nic..
@Zara.Ray píše:
@Verčus aha tak to zas nenapadlo mě. Já zase do pozitivního testu nevěřím ničemu. Snažíme se 4 rokem a těch příznaků už bylo a furt nic..
Tak to jsme dve… Ne, opravdu jsem to nemyslela tak, ze bych otehotnela a za dva dny mela priznaky chichi
jak se snazime, tak uz clovek na sobe vidi i priznaky, ktery s tim nesouvisi…
zas mi prijde, ze delat si test je jeste brzo… Pockam si tech dvanact dni a pak uvidim, jen me zajimaly zkusenosti
@EmmaAnna píše:
Tak ja budu doufat za //
@Verčus no ale zase kdyby jsi byla těhu ž6 minulého cyklu tak jsi teď vlastně nemohla mít ovulaci ![]()
@EmmaAnna píše:
Tři dny po uvulaci nemůžeš cítit nic, protože vajíčko není uhnízděné, neuvolňuje se tedy žádný těhotenský hormon, tělo tedy o žádném oplodnění neví.
@Zara.Ray píše:
@Verčus no ale zase kdyby jsi byla těhu ž6 minulého cyklu tak jsi teď vlastně nemohla mít ovulaci
Nedelam si ovulacni testy, jen co pocitam z kalendare
@Verčus píše:
Aha, takže vůbec nevíš, kdy ovulaci máš a jestli vůbec…
@radkka píše:
Aha, takže vůbec nevíš, kdy ovulaci máš a jestli vůbec…
Uplne presne to nevim, protoze na druhou stranu se tim nechci stresovat, ze zrovna dneska na to mame vlitnout
ale ovulaci normalne mam, to mi potvrdila doktorka
@Verčus píše:
Jo aha tak to pak jo. No hele, pokud bys byla těhotná z minulého cyklu tak test to určitě ukáže. ![]()