Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verčus píše:
My se jako nesnazime chvilku, uz to nejakou dobu trva, tak me to napadlomyslela jsem to tak, ze bych byla treba tehotna uz z minuleho mesice
No a proč sis tedy neudělala TT? To už by vidět bylo.
@P4ja píše:
No a proč sis tedy neudělala TT? To už by vidět bylo.
Protoze me to do dneska nenapadlo a nemela jsem cas zabehnout do lekarny… Necham to na pondeli, aspon se budu nejak napinat ![]()
@Zara.Ray píše:
Jo aha tak to pak jo. No hele, pokud bys byla těhotná z minulého cyklu tak test to určitě ukáže.
Zkusim v pondeli a dam vedet ![]()
@MartinaIrena píše:
@Verčus Nebudu mudrovat, ale drzim palce, at to vyjde!!
Ja tak nejak tomu moc neverim ale co kdyby… Pripadam si, jak kdybych mela dostat mesicky… Pritom mam jeste dvanact dni cas
Nevíš kdy je ovulace, takže nevíš kolik dní jsi po ovulaci. A i kdyby si náhodou byla 3dny po ovulaci, tak nemůžeš, opakuji, nemůžeš mít příznaky. A pokud jsi náhodou těhotná z minulého cyklu tak si udělej test, už by to ukázal @Verčus
@Verčus píše:
My se jako nesnazime chvilku, uz to nejakou dobu trva, tak me to napadlomyslela jsem to tak, ze bych byla treba tehotna uz z minuleho mesice
to ano, to by mohlo být, já měla normálně menstruaci, zpětně tedy hodnotím, že byla jiná, slabší a kratší, ale měla, pak v půlce cyklu právě bolest prsou jako hrom, jak kdyby mě tam někdo píchal žhavým drátem, udělala jsem si test a byl pozitivní a už jsem byla těhotná z toho minulého cyklu.
@Verčus tak pokud se snažíte o mimco a nějakou dobu se vám nedaří. Tak radim at zkusit ovulac i testy!!! Kamarádka se snažila o mimco 3 roky pořád nic.. koupila jsem ji test at to zkusí. Zkusila, zjistla presne podle testu kdy ma obulačni dni a hura uz je v 4 mesice. Tak že jsme společně tehotni. Já než otehotnela taky zkusila oči test. Ale u mě to bylo strašně rychle. Hned ten první měsíc
![]()
Jezis holky to by bylo tak strasne fajn, snazime se uz dyl no… A pokud to tentokrat neni ono, tak si ty ovulacni testy teda koupim
ja prave na to nejak extra neverim, porad doufam v,,nahodu" ale asi to jinak nepujde… Dneska me to boli jeste vic nez vcera, uz jsem nemohla lezet v noci na jedne strane a k tomu se pridalo i bricho… Na test si pockam do pondeli, ptz uz se nedostanu z prace, vtak budu doufat
diky za odpovedi ![]()
@Verčus
Hele já to měla úplně stejně. Jenže my jsme se o nic nesnažili, takže mě v tenkrát vůbec nenapadlo, co to jako může být. Už od třetího dne po ovulaci jsem začala šíleně cítit prsa, obě teda, a začalo mě bolet v podbřišku. A už 8DPO se mi ukázal duch na testu. Všechno jsem si to pak dopočítavala zpětně, protože jak jsem říkala, neplanovali jsem absolutně nic
taky by mě nenapadlo, že to půjde tak rychle poznat. ![]()
@Kačka91 píše:
@Verčus
Hele já to měla úplně stejně. Jenže my jsme se o nic nesnažili, takže mě v tenkrát vůbec nenapadlo, co to jako může být. Už od třetího dne po ovulaci jsem začala šíleně cítit prsa, obě teda, a začalo mě bolet v podbřišku. A už 8DPO se mi ukázal duch na testu. Všechno jsem si to pak dopočítavala zpětně, protože jak jsem říkala, neplanovali jsem absolutně nictaky by mě nenapadlo, že to půjde tak rychle poznat.
To je hezky
budu doufat… Zajimalo me, jestli to tak nejaka z vas uz prave mela… Ale mozna se taky treba moc hlidam a je to diky ovulaci… No nechame se prekvapit ![]()
@Verčus no a test sis dnes udělala? A spíš než ovulační testy doporučuji měření teploty.
@lachtanice86 píše:
@Verčus no a test sis dnes udělala? A spíš než ovulační testy doporučuji měření teploty.
Test jeste ne, trcim v praci… Do lekarny to stiham az v pondeli… A pritele posilat nechci, aby to bylo prekvapko ![]()