Bolest u srdce, která postupuje k páteři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
hrana
28.3.13 15:15

Taminka. nechci si své poznámky. Radíš člověku o zdraví. Máš k tomu kvalifikaci nebo jsi tak chytrá?

• Citovat
  • Upravit
10584
28.3.13 15:19
@hrana píše:
Poslední zvonění? :-)
8o 8o 8o :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
28.3.13 15:20

Holky nehádejte se jo? @hrana já jsem chtěla ať mi tady někdo poradí, tak nevím proč by měla mít kvalifikaci na doktora, každý ať řekne svůj názor, jen ty někdy reaguješ jak by sis dělala z toho srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
28.3.13 15:23
@bonnie86 píše:
Ahoj už pár hodin mě pobolívá u srdce, je to taková pichlavá bolest, která postupně přechází do zad až k páteři, a bolest se zvětšuje při nádechu, uleví se mi jedině když si lehnu na záda. Nevíte co by to mohlo být a co by na to pomohlo? nechci hned plašit a chodit k doktorovi.

A není to jen přiskříplý nervík, sem tam mi to též dělá, někdy od puberty a pořád, i v těhotenství. Někdy přes den, někdy v noci…tak jednou za měsíc. Byla období, kdy jsem to mívala častěji. Manže to též někdy má, raz mi říkal, že asi umírá na infarkt…do hodky ho to přešlo…Pokud ne nervík, tak je to od páteře, na to jsou nejlepší masáže, ale spíš takové ty bodové, promačkávání ne klasika…sem tam zajdu ke známé, je to fyzioterapeutka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hrana
28.3.13 15:25

Protože na píchání u srdce volat lidi z fora je groteskní.

• Citovat
  • Upravit
35447
28.3.13 15:28

Podle příznaků, ktere uvadis, vcetne ulevove polohy, soudim na skripnuty interkostalni nerv, zablokovane zebro. Na infakrt bych to nehadala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
28.3.13 15:29

@hrana
tak když ti to vadí co jsem tu napsala tak proč si na to vlastně začla reagovat, když je to groteskní? tady je milion příspěvků a různých diskuzí a lidi se ptají na cokoliv, tak na tom není nic špatného že jsem to založila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
28.3.13 15:30

@radushka1
já jsem si to taky prstama masírovala a trošku vždycky přitlačila a bylo to lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
28.3.13 15:33
@bonnie86 píše:
@radushka1
já jsem si to taky prstama masírovala a trošku vždycky přitlačila a bylo to lepší ;)

takže typický nervík ;) Jen závidím, že je to až teď poprvé, já to nesnáším, fajn je ale, že člověk ví, že to vždycky za chvíli přejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140

@bonnie86
Mala som tie iste problemy. Pomohlo mi az pravidelne cvicenie. Pre klud duse som bola u neurologa, zistil mi ‚vysunuty‘ 5. obratel. A jedine, co mi doporucil, bolo posilnovanie svalstva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hrana

No, na karláku včera pustili 42 letou matku dvou dětí na vozejku domů, protože to „na infarkt nevypadalo“… jen raďte

• Citovat
  • Upravit
10584
28.3.13 15:34

Pri infarktu jak boli u srdce tak i boli ci brni leva ruka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
28.3.13 15:35

@hrana jak to vis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
@mia3 píše:
@bonnie86
Mala som tie iste problemy. Pomohlo mi az pravidelne cvicenie. Pre klud duse som bola u neurologa, zistil mi ‚vysunuty‘ 5. obratel. A jedine, co mi doporucil, bolo posilnovanie svalstva.

Já mám záda hodně po úrazech, tak i tím to může být, i když mi bylo řečeno, že to můžu mít četněji proto, že jsem astmatik a ne vždy plně prodýchávám…nevím, ale tak nějak kdyby mě mělo trápit jen toto, tak jsem spokojený člověk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hrana

Jasně paní doktorko :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat