Bolest v krku u 3leté

4256
4.9.16 17:11

bolest v krku u 3lete

Zdravim. Dcera nikdy netrpela na bolest v krku. Zacla chodit do skolky od ctvrtka, vcera byla u babicky. Dnes mi zacla odpoledne rikat ze ji boli v krku a nechce jist poradne ani pit. Volala mi do toho mama ze ji take boli v krku. Teploty zatim nema. Dala jsem ji vlazny kapesnik na krk a zabalila satkem ale vydrzela pul hodiny a dala ho dolu. Nemam tu nic na bolest v krku tak nevim zda vyckat do zitra nebo skocit na pohotovost…
Jak rikam, nemam zadnou zkusenost stimto. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
4.9.16 17:27

Může být taky začínající angínka..určitě bych tam zašla pokud, nežijete někde kde jste odřízlý a bez spoje tak bych nečekala do zítřka a vyrazila, než jí bude krček festovně bolet a vyskočí teplotky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
4.9.16 17:42

Koukla bych ji do krku a kdyby nebyly cepy a nemela by teplotu, pockala bych do zitra. Ale je to mozna ovlivneno zkusenostmi s mistni pohotovosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
4.9.16 17:47

Pokud nema horecku, urcite bych na zadnou pohotovost nejezdila a zitra k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.23 10:16

Ahoj, jdu se zeptat. Dcera (skoro 3 roky) měla 3 dny teploty 38-39, žádné jiné příznaky a teď je už 2 dny bez teploty, ale přijde mi že (hlavně v noci) těžce polyká, v krku má sem tam červený flíček ale žádná hrůza, říká že ji nic nebolí a jí a pije normálně.
Mně začlo bolet v krku když měla ty teploty, tak se bojím že máme nějakého bacila (já si do krku stříkám Stopangin a už je to skoro dobré).
Myslíte že se s tím nějak popere když už nemá teploty? Nebo to mám nějak řešit? Vzít ji k doktorovi na výtěr? Moc se mi nechce ji tahat k doktorovi když ji třeba nic není…

• Citovat
  • Upravit
76450
24.7.23 10:23
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu se zeptat. Dcera (skoro 3 roky) měla 3 dny teploty 38-39, žádné jiné příznaky a teď je už 2 dny bez teploty, ale přijde mi že (hlavně v noci) těžce polyká, v krku má sem tam červený flíček ale žádná hrůza, říká že ji nic nebolí a jí a pije normálně.
Mně začlo bolet v krku když měla ty teploty, tak se bojím že máme nějakého bacila (já si do krku stříkám Stopangin a už je to skoro dobré).
Myslíte že se s tím nějak popere když už nemá teploty? Nebo to mám nějak řešit? Vzít ji k doktorovi na výtěr? Moc se mi nechce ji tahat k doktorovi když ji třeba nic není…

nejpravděpodobněji je to virová angína, buďte doma v klidu, stříkej Stopangin - to bude dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.23 13:52
@stinga píše:
nejpravděpodobněji je to virová angína, buďte doma v klidu, stříkej Stopangin - to bude dobré

A z toho se malá dostane bez nějakých léků? Jí do krku těžko něco stříknu..
Nemám s tím vůbec zkušenost

• Citovat
  • Upravit
14698
25.7.23 09:50
@Anonymní píše:

Ano, s virovou anginou si organismus poradi sam (pokud se k ni neprida nejaka bakterie, ale nejspis ne). Stopangin neni treba. Hlavne at je v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
25.7.23 09:53
@Anonymní píše:

Stopangin stříkej sobě, ne dceři, tak jsem to myslela ;)
dceři max nějaké vitamíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+