Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chtěla bych se zeptat beru už 2 týdny skoro 3 HA a působí hnedka od 1 dne a mela jsem s přítelem styk a on se do mě ejakuloval a já jsem si asi 3 den po tom zapomela vzit prášek a tak jsem si ho ještě do 12 hodin vzala dalsi den teď mě bolí v podbřišku a mam trochu nafouklé břicho a je mi špatně od žaludku a když si břicho jemné stlačim slyším vodu jakoby zblunkani co to může být?? Děkuji za odpověď
Dobrý den. Už asi tak 2 dny mě bolí jakoby levý vaječník k tomu mám nafouklé břicho a pripadám si jako bych měla miminko. Navíc mám hroznou potřebu čůrat ,ale když se jdu vyčůrat tak to nejde. Nevíte co by to mohlo být? Snad nejsem těhotná ne?
Buď zánět vaječníků nebo močáku. Při otěhotnění jsem teda nic takového nepociťovala. Ale jestli proběhla přerušovaná soulož, můžeš otěhotnět. Asi by ses neptala, kdybys použila jiné spolehlivější metody.
@Anonymní píše:
Dobrý den. Už asi tak 2 dny mě bolí jakoby levý vaječník k tomu mám nafouklé břicho a pripadám si jako bych měla miminko. Navíc mám hroznou potřebu čůrat ,ale když se jdu vyčůrat tak to nejde. Nevíte co by to mohlo být? Snad nejsem těhotná ne?
Byl sex ? Bez ochrany?
Před měsícem me začalo bolet v podbřišku, nijak jsem to neresila. MS dorazila se zpožděním,ale jen na 3 dny a strasne slabě. Jenze bolesti, pnutí v podbřišku pokračují, k tomu jsem nafouklá, náladová, pravidelně me ted boli hlava, chodim častěji na záchod a někdy je mi na zvracení.. co myslíte, že to muže byt ?