Bolest v podbřišku + namáhavá prace

29
31.5.16 12:35

Bolest v podbřišku + namáhavá prace

Ahoj holky, podle mých výpočtů bych měla být teď v 5tt, ke gynekologovi jdu 17. Dělám namáhavou praci, kde nosím težké krabice, stojím cely den na nohách a proste se zastavím jen o pauze. Mam strach, ze o miminko z těchto důvodu přijdeme. Vcera jsme měli s přítelem styk a od te doby me docela silne bolí v podbřišku, myslíte, ze to muze byt jen rozpinajicin se děloha, nebo mam panikarit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
325
31.5.16 12:45

@Tessiie No může a nemusí, taky jsem se tahala s těžkými věcmi v práci a nic se nestalo ale to jsem nevěděla, že jsem těhu, byla jsem 6týdnů a pak jsem šla radši na neschopenku. Jestli nešpiníš nebo nekrvácíš, tak by to mělo být dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
31.5.16 14:41

Ahoj, dělala jsem těžkou práci, v 5 tt bylo na utz vidět začínající těhotenství. Dr. mi nedal neschopenku i přes to, ze jsem prodělala zamlkle tehu. Říkal, ze v tak brzkém stádiu se nic stát nemůže. A nestalo. Nechal me v práci jeste skoro 2 týdny. Kdyz jsem se tahala moc, mela jsem hrozne krece v podbrisku. Když viděl ze tehu prospívá, šup neschopenku, utrogestan a klid. Už jsem 17tt a vše ok. :) nebylo to lehké období, hrozně jsem se bála. Přeji hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
31.5.16 16:12

Dekuju, moc jste me uklidnily, snad bude vse probíhat, jak ma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie