Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, podle mých výpočtů bych měla být teď v 5tt, ke gynekologovi jdu 17. Dělám namáhavou praci, kde nosím težké krabice, stojím cely den na nohách a proste se zastavím jen o pauze. Mam strach, ze o miminko z těchto důvodu přijdeme. Vcera jsme měli s přítelem styk a od te doby me docela silne bolí v podbřišku, myslíte, ze to muze byt jen rozpinajicin se děloha, nebo mam panikarit? ![]()
@Tessiie No může a nemusí, taky jsem se tahala s těžkými věcmi v práci a nic se nestalo ale to jsem nevěděla, že jsem těhu, byla jsem 6týdnů a pak jsem šla radši na neschopenku. Jestli nešpiníš nebo nekrvácíš, tak by to mělo být dobrý.
Ahoj, dělala jsem těžkou práci, v 5 tt bylo na utz vidět začínající těhotenství. Dr. mi nedal neschopenku i přes to, ze jsem prodělala zamlkle tehu. Říkal, ze v tak brzkém stádiu se nic stát nemůže. A nestalo. Nechal me v práci jeste skoro 2 týdny. Kdyz jsem se tahala moc, mela jsem hrozne krece v podbrisku. Když viděl ze tehu prospívá, šup neschopenku, utrogestan a klid. Už jsem 17tt a vše ok.
nebylo to lehké období, hrozně jsem se bála. Přeji hodně štěstí ![]()
Dekuju, moc jste me uklidnily, snad bude vse probíhat, jak ma ![]()