Bolest žeber v těhotenství

1378
7.11.18 19:05

Mě to zase trápí na pravé straně. Čim to je netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
802
7.11.18 19:05

Ve 3. trimu už mě to taky bolí. Většinou mi pomáhá, když si sednu trošku do pololehu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.18 19:10

Dneškem mi začal 39tt, tak už to vydržím, ale kolikrát se toho místa ani nemusím dotknout a už se to ozve. Malá naštěstí nekope vůbec, spíš se mi nozickama pod tema zebrama stoura nebo jak to říct :D, takže zlomené nebo tak to mít nemůžu, ale je to zvláštní teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
7.11.18 19:17

Mně tam pálilo, když tam měla malá hlavu. Kolikrát jsem jí prosila ať se pohne. Povolilo to, když se otočila hlavou dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
7.11.18 19:19

To jsem měla snad celý třetí trimestr a na obou stranách. Je to čistě mechanické, břicho naroste a tlačí zespodu na hrudní koš, žebra jsou natlačeny do jiné polohy a dráždí mezižeberní nervy. Udělat s tím nic nelze, maximálně najít nějakou alespoň trochu pohodlnou polohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
7.11.18 19:20

Já to měla v těhotenství taky . Akorát pod pravým žebrem kde měl malý zadeček :) přešlo to porodem ale pomáhalo mi jen ležet :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.18 19:25

:) já si jen říkala, aby to nebyl příznak něčeho vážnějšího třeba… Už jen chvíli naštěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
7.11.18 19:26

take jsem mela :D u obou tehotenstvi. zvlastni bolest az paleni, presne jsem znala ten bod pod zebry, ja to mela napravo. doktorka rikala, ze je to ke konci normalni, jak se to tam vsechno uvnitr macka a tlaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16464
7.11.18 19:27

Me bolely obe strany strasne, sedala jsem si jenom do polosedu a stala v zaklonu, no des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.19 10:27

Jsem prvorodicka a jsem v 18tt a také mám ty zebra už od začátku a doktorka mi řekla že to není z miminka ale jak tady čtu tak asi ano protože když si lehnu tak je klid. I když se mimčo ve mě hýbe tak je klid ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky