Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kristen96 ne máš zcela normální břicho. Až bude dole (jestli vůbec bude) tak to poznáš - mě u prvního ani nestihlo klesnout a to jsem rodila 41+0tt, takže klid ![]()
@Kristyna.Vechtova děkuji si říkám by doktor něco řekl, když to tak mám od začátku… Děložní hrdlo taky v normě… Děkuji za uklidnění ???? jsem na ty ženský cumela co to furt melou.
@Lainaire8 píše:
Tohle je normální břicho.
To jsem ráda děkuji. ????
@Kristen96 dole? Spíš máš menší bříško… Některé těhule mají obrovské břicho takže jim začíná pod prsy „meloun“ … Ostatní jsou někdy fakt chytrý jak rádia
. Já pořád poslouchám, jak mam malý břicho a to ho mám větší než ty, přičemž dnes končím 29.tt. Pokud se cítíš dobře, tak neřeš. Stejně ti určitě závidí
![]()
Teda že by mi někdo komentoval postavení břicha?
Maximálně se lidi podivěj, jak ho mám na svůj tt veliký (a nejsou tam dvěěěě?
), ale fakt ani v jednom z těhotenství se nikdo nevyjadřoval, jestli je moc nahoře nebo dole, natož aby to řešili všichni
Dítě je ve spodní části, má teď něco přes kilo, nahoře jsou střeva. Za ty 2-3 měsíce ještě zdvoj-ztrojnásobí hmotnost a to pak teprve bude vyplňovat většinu břicha a zvedne ho nahoru. Jsem o měsíc míň a mám ho dvojnásobný. Pokud neříká nic doktor, tak lidi kolem jsou děsně chytrý a maj potřebu komentovat všecko.
Příspěvek upraven 06.11.18 v 19:41
@Prtulak menší ano aspoň nepřekáží 1 trimetr zvracení váha dolů a teď ji nemám ještě ani zpět
právě všichni chytrý aby se staraly o sebe a děkuji ![]()
Me taky vsichni rikali ze ho mam nizko, zname rostlo az moc vysoko.. Hold jsme kazda jina
!! Jenom pro uklidneni asi 2 tydny pred terminem mi vsichni rikali ze mam bricho hrozne dole a cobydup budu rodit - no po desetidennim prenaseni jsem sla na vyvolavacku
, takze vubec ty reci neposlouchejte
@ugluk právě kdyby se staraly o sebe… Jako já to neřeším, když to řekne více ženskych tak si říkám bude závidí a nebo nevím… A dekuji
![]()
@Kristen96 není za co - já jsem dnes 29+4tt (čekám tedy druhé) břicho mám větší než ty, ale zase ne nijak obří, všichni se diví že „už“ 30tt ale mě by to taj stačilo
ale jinak že by někdo řešil jestli je nahoře nebo dole to fakt ne ![]()
@Kristen96 píše:
@Kristyna.Vechtova děkuji si říkám by doktor něco řekl, když to tak mám od začátku… Děložní hrdlo taky v normě… Děkuji za uklidnění ???? jsem na ty ženský cumela co to furt melou.To jsem ráda děkuji. ????
co to máš kolem sebe za vědmy
? ony nevědí, kde se nachází děloha a jak roste? Břicho máš úplně normální a pevné, však jsi prvorodička ![]()
@Markii2 Že nemůžeme mít stejný známá je o týden min a má břicho jak balon taky hraje roli jak jsme vypadali před..... Radši ty chytrý báby neposlouchat ZÁVIDÍ a děkuji
![]()
@pe-terka no asi ne… Jasně asi si myslí, že je hned pod kozama ne..... Ach jo každej má břicho jiné…