Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj Maminky,mam dotaz, s pritelem spim uz 2 roky bez antikoncepce a jine ochrany, tedka posledni 3 mesice mam menstruaci vzdy drive nez normalne a trva jen 2 dny, hodne jsem pribrala, a hodne se mi zvetsily prsa min o 2 cisla a mam je takove nalité, Menstruaci mam dostat az 3.2 ale dnes jsem mela hnedy vytok a pres den mam bily vytok tak hodne ze mam mokre kalhotky, prominte pokud je to nechutne ale potrebuji vedet co to je… navic me par dni picha v podbrisku. Myslite ze bych mohla byt tehotna? jinak pisi anonymne, jelikoz se stydim
Ahoj, kup si v lékárně test a budeš vědět na čem si.. podle toho co píšeš je možné že jsi těhotná..
To preci není možný, aby byl někdo takový jelito. Myslím že je to troll.
Ahoj Maminky,
mam dotaz, s pritelem spim uz 2 roky bez antikoncepce a jine ochrany, tedka posledni 3 mesice mam menstruaci vzdy drive nez normalne a trva jen 2 dny, hodne jsem pribrala, a hodne se mi zvetsily prsa min o 2 cisla a mam je takove nalité, Menstruaci mam dostat az 3.2 ale dnes jsem mela hnedy vytok a pres den mam bily vytok tak hodne ze mam mokre kalhotky, prominte pokud je to nechutne ale potrebuji vedet co to je… navic me par dni picha v podbrisku. Myslite ze bych mohla byt tehotna? jinak pisi anonymne, jelikoz se stydim