Bolesti zad ve 35. týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
23.2.12 20:51

tak na to plavání určitě zajdu:) v ústí máme sice jen jeden krytej bazén ale nevadí .. Kamča.dalmati jo sice o 5 tejdnů dál ale za to bolestivější :D .. to ti uteče nejhorší je snad ten měsíc před porodem to už jen čekáš a chodíš na kontroly a furt čekáš ted jsme byli na předporodním kurzu kde nám ukazovali sál a porod a tak všechno co nás čeká a všechno chci mít už za sebou a mít u sebe malou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.2.12 20:54

jé ted koukám ty už čekáš druhé no tak aspon víš co tě všechno čeká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
23.2.12 20:59

tak já možná potěším! v prvním těhotenství s dvojčaty jsem posledních 6 týdnů už bolestí nechodila a v podstatě se k porodu odležela - do porodky mě manžel musel oblíkat i obouvat, nebyla jsem bolestí schopná. jenže teď mám na starost dvě 16ti měsíční slečny a když ty samý bolesti o vánocích začaly a já už nebyla schopná je ani zvednout do postýlky a z postýlky, tak mě gyndař poslal k mýmu praktikovi a ten je super - zabývá se i alternativní léčbou a dal mi nějaký jehličky do ucha a světe div - už od něj jsem šla bez kulhání a do 3 dnů mi bylo líp a běhám jak čamrda i s tím, že váha i břicho rostou a děti mi dávaj čím dál víc zabrat - od soboty nespíme - zánět středního ucha a věčný chování a utěšování - to bych s těma bolestma nedala - doslova jsem lezla po čtyrech :roll: :oops:

takže doporučuju akupunkutru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.2.12 21:02

hm tak děkuji to se kouknu na net jestli to tu máme a hned bych si zašla fakt udělám cokoliv aby bolest zmizela moc děkuji zní to jako naděje :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
23.2.12 21:09
Klárinkaa píše:
hm tak děkuji to se kouknu na net jestli to tu máme a hned bych si zašla fakt udělám cokoliv aby bolest zmizela moc děkuji zní to jako naděje :potlesk:

držim palce, věřim, že to zabere a k tomu ten bazén a bude fajn! bazén já bohužel nestíhám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.2.12 21:17

:) děti uměj zaměstnat :) jinak díky moc za radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
24.2.12 09:48

Z mé zkušenosti - nezabralo nic, len vydržať ;) , já jsem ten poslední měsíc už nevydržel chodit ani hodinu po městě, musela jsem si každou chvilku někde poposednout :D , ale neboj, jednou to skončí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí