Bolestivá a silná MS i po porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MarkétkaBeruška
2.12.14 20:10
@Ariadne píše:
@MarkétkaBeruška jako nějakým ledvinovým pásem? Ten mám někde uložený

nee…nevím jestli znáš kineziotaping? Jsou to takové pásky, fungují jako „ortéza“ a já v nějaké knížce o tom našla právě i jak tejpovat bříško při MS, já to zkusila asi 5krát a docela…zvláště když to nalepím hnedka na začátku tak to pomáhá. Kdyžtak někde pohledám přímo ten návod jak to nalepit.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
2.12.14 20:55

V te malinove smesi je mnohem vic bylin.

• Citovat
  • Upravit
4486
2.12.14 21:03

Mně pomáhá tento čaj: http://www.everest-ayurveda.cz/index.php?….

Opravdu mi zeslabí krvácení a pomůže od bolestí. Dělám si ho slabší a louhuji kratší dobu, a i tak zabere. Připravený dle návodu jsem ho nemohla pozřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
2.12.14 21:06
@martina.se píše:
@Ariadne já taky koukala jak tele na nový vrata.. tohle byla zrada, to jsem nečekala.. vtipně opravdu v den mladého 3 m, přesně :zed: :mrgreen:

Já po prvním porodu po 6 týdnech. Podruhé po 10 měsících. Akorát teda po prvním vymizely doprovodné obtíže, po druhém se vrátily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
2.12.14 21:54
@martina.se píše:
@Ariadne já taky koukala jak tele na nový vrata.. tohle byla zrada, to jsem nečekala.. vtipně opravdu v den mladého 3 m, přesně :zed: :mrgreen:

tělo šlape jak hodinky, ale věřím, že to je opruz. Pěkně nám to ta Evka v ráji zavařila. Můra jedna - na někoho to hodit musíme :P

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
2.12.14 21:55
@LucaLuca píše:
Já po prvním porodu po 6 týdnech. Podruhé po 10 měsících. Akorát teda po prvním vymizely doprovodné obtíže, po druhém se vrátily…

to naštve :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
294
3.12.14 10:51

Taky se přidám. Před dětmi mě MS vůbec nebolela. Po klucích (5 a 4 roky) celkem dost, ale dalo se to přežít. A teď po holce (9 měsíců) mám křeče, že nemůžu chodit a pomůže jenom Ibalgin a MS mám od 2. měsíců malé i přes kojení a cyklus se mi o pár dní skrátil, takže trpím častěji. A taky jedu na kole :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
3.12.14 11:07
@Ariadne píše:
to naštve :mrgreen:

@Lukolik
To jo, ale ten čaj je zázrak. Taky „jedu na kole“, ale napiju se a fakt za chvíli o ničem nevím. Píšou 2 - 3 šálky za den, dělám si jeden větší hrnek a dávám si vždy pár doušků po dobu celého dne (první dva dny MS) a BOMBA! Jsou to bylinky a navíc je to levný, 100 g směsi za necelou stovku a spotřebuju 1 - 2 lžičky měsíčně. Vařím si to i na cesty do termohrnku.
Posledně jsem kamsi jela, dostala jsem to nečekaně až na cestě, z nouze si koupila Ibalgin, ale nebylo to ono. Čaj zmírní i to krvácení a prostě všechno. :srdce: Zrovna o víkendu jsem ho zase pila a dobrý. Místo tamponů super plus pěkně jen super a ještě mi vydržely dýl než hodinu a půl (dřívější čas pro super plus).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.12.14 12:50
@Ariadne píše:
tělo šlape jak hodinky, ale věřím, že to je opruz. Pěkně nám to ta Evka v ráji zavařila. Můra jedna - na někoho to hodit musíme :P
:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
3.12.14 12:50

@LucaLuca jééé tak to do něj půjdu :-D

Mě na tom nejvíc štve, že nejsem překvapivě schopná fungovat. Jsem jak přejetá, slabá a prostě na nic :cert:

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
3.12.14 12:51
@Lukolik píše:
Taky se přidám. Před dětmi mě MS vůbec nebolela. Po klucích (5 a 4 roky) celkem dost, ale dalo se to přežít. A teď po holce (9 měsíců) mám křeče, že nemůžu chodit a pomůže jenom Ibalgin a MS mám od 2. měsíců malé i přes kojení a cyklus se mi o pár dní skrátil, takže trpím častěji. A taky jedu na kole :mrgreen:.

teda to je dost zajímavý, jak to tělo různě reaguje. Že by to bylo tím, že to byla holčička? :think:

• Citovat
  • Upravit
4486
3.12.14 13:19
@Ariadne píše:
teda to je dost zajímavý, jak to tělo různě reaguje. Že by to bylo tím, že to byla holčička? :think:

Mně se to taky zlepšilo po klukovi a zhoršilo po holce, ale nějak si nedovedu představit tu spojitost. :mrgreen:

@Ariadne píše:
@LucaLuca jééé tak to do něj půjdu :-DMě na tom nejvíc štve, že nejsem překvapivě schopná fungovat. Jsem jak přejetá, slabá a prostě na nic :cert:

Ono to tak je schválně, aby žena jednou měsíčně vypnula a poslouchala svoje tělo. Menstruace je pro tělo náročná. Takže pokud to jde, tak co nejvíc odpočívej. Samozřejmě s prckem to úplně nejde, ale aspoň ty první dny se vykašlat na úklid a věci, které jdou oželet, neplánovat si tam nákupy nebo velký úklid a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
3.12.14 13:29

@Ariadne Kdybych měla jistotu, že po klukovi se to zase zlepší, tak jdu do něj. Ale co když by to byla zase holka? To bych snad chodila po stropě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
3.12.14 13:45

@Lukolik Kup si ten čaj. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
3.12.14 13:49

@LucaLuca už ho mám objednaný :D