Bolí mě dáseň u osmičky poraďte

166
19.1.19 09:27

Venku jakoze prořízli ho už mám ne vytrhli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ShadowDancer
19.1.19 09:31

Výplachy Corsodylem nebo peroxidem, potřít hřebíčkovou silicí nebo rozžvýkat klidně jeden. Jela bych spíš ke svému zubaři, zálečí ti zánět a objedná na trhání pokud bude nutné. Miminku to neublíží, ani bolest ani to trhání, nemusíš se bát. A průkazku s sebou, i na pohotovost.

• Citovat
  • Upravit
715
19.1.19 09:31

Jela bych na pohotovost zubni. Rict ze jsi tehu a oni uz vi co muzes a co ne neboj drzim palce at je to dobre brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
19.1.19 09:33

@Nicooool5 udelalo se mi to nedavno,za osmickou mi nazekla dasen a bolelo to jak prase.3 dny mazani corsodyl gelem a bylo po bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61118
19.1.19 09:37
@Nicooool5 píše:
Venku jakoze prořízli ho už mám ne vytrhli.

A neroste ti ještě? Ja to takhle mam jednou za cas kdyz kousek povyroste..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
19.1.19 09:48

Zrovna mě to taky bolí, už skoro týden a dneska je to už reativně OK… Jako ten zub prořízlý mám, ale není celý venku a občas se pohne a pak to bolí okolo. Je to fakt jen z toho, jak se „pohne“, pomáhá mi třeba žvýkat na tom místě žvýkačku - místo kousátka :mrgreen:
Přinejhorším bych si vzala Paralen od bolesti, ten můžeš - Ibalgin/Brufen ne.
A kdyby to bylo k nevydržení, tak pohotovost, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
19.1.19 09:53

Mám corsodyl vyplach tak to zkusím no myslela sem ze mám paradontax pastu teď momentálně bohužel tak zkusím ty výplachy zatím ..je možný třeba zda mi ještě neroste kolem toho zubu když čistím mi to i krvacelo a zapiju si ten paralen :roll: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
19.1.19 09:55

@Nicooool5 pokud není vytržený a bolí, tak hned k zubaři nebo na pohotovost, může tam být váček, taky jsem to měla, doma nejrychlejší pomoc rozžvýkat hřebíček. Hlavně nezobat žádný prášky. A průkazku sebou, aby věděli co ti mohou na to dát.

Příspěvek upraven 19.01.19 v 09:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.1.19 09:55

Já tohle řešila nedávno, dáseň bolela jako prase, šlo mi to až do ucha, bolel i krk a taky je moudrak venku. Asi to bylo tím že na mě něco lezlo, za 3 dny to bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
19.1.19 09:59

Chtěla bych zkusit vydržet do pondělí pak si popr. Skočit ke svému ovšem kdyby to bylo k nevydrzeni … zajet bych musela na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.1.19 12:19
@Nicooool5 píše:
Chtěla bych zkusit vydržet do pondělí pak si popr. Skočit ke svému ovšem kdyby to bylo k nevydrzeni … zajet bych musela na pohotovost

Taky bych počkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
19.1.19 21:42

Mě taky občas bolí dasen po vytrzeni osmičky a hodně mi zabírá elmex gel či ústní voda elmex sensitive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí