Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, docela mě začalo bavit cvičení na bosu podložce. Chodím na tréninky s osobní trenérkou. Přemýšlím, že bych si tu podložku koupila i domů.
První dotaz je, podle čeho doma cvičíte? Nějak se mi nepodařilo najít nějaký „program nebo 30 denní výzvu“.
Druhý dotaz je, že je ta podložka vcelku drahá, cca 4500,–, ale na Alze ji maji za 1500,–. Vy zkušené, můžete mi poradit, proč je takový výrazný rozdíl v ceně?
Díky moc všem
Originál je jen jeden, jmenuje se Bosu a je myslím z USA. Ostatní jsou napodobeniny, jmenuji se treba bossa apod.
@Kockazvysocan na bosu chodim do fitka. Na doma mi to prijde draha sranda, a myslim ze bych se nedokopala na tom cvicit a nevysetrila cas. Kdyz jdu do fitka, vim ze jit „musim“ ![]()
Podložku si chci koupit v Decathlon, ano nebude se to jmenovat Bosu, ale za 2000 to udělá stejnou službu. Aplikace na cvičení má dobré tvůrce Martin Mazanec
@Micilin nepotřebuji originál, šlo mi o porovnání vlastností apod.
@kamiŠ díky, ale moc si mi neodpověděla na mé otázky. Doma se dokopu, z toho strach nemám
@Heivka přesně to do myslím taky. Díky, podívám se na něj
Moje fyzio tvrdi, ze je to jedno, jesrli znacku ci ne. Efekt je stejny. Mam tu s Alzy a je super ![]()