Dámská koloběžka

3198
27.2.20 08:21

Dámská koloběžka

Ahoj holky, máte některá koloběžku? Podělily byste se se svými zkušenostmi? Ráda bych si pořídila, ale nevím jakou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1056
27.2.20 08:24

@mikela taky and ni uz dlouho uvazuju :-) ale zatim jsem se neodhodlala si nejakou poridit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
27.2.20 08:28

Mám xiaomi, teda pokud se chceš ptát na elektrickou. Mám ji už rok a půl, takže zkušená bych teda byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
27.2.20 08:31

No já bych ráda „obyčejnou“ tedy ne elektrickou, už mě přestává bavit rychlochůze, tak že bych „hejbla zadkem“ trochu jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
27.2.20 08:34

OK, naprosto rozumím. Já to mám jako dopravní prostředek na překonání těch asi tří kilometrů do práce, mému muži jsem kdysi zmínila, že bych ráda koloběžku - rozuměj odrážecí!!! a k narozeninám dostala xiaomi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
27.2.20 08:35

@mikela K jakému účelu jí budete používat, kde budete jezdit? Já mám koloběžku terénní pro zápřah se psy (Kostka mushing), takže má vysokou stupačku a jen tak nějaká překážka mě nezastaví, ale mnohem víc se na ní nadřu, než kdybych měla silniční, bez psů musím některé kopce vyšlapat pěšky. Sestra má skládací koloběžku (MIBO) s menšími koly, protože jí často vozí MHD a jezdí spíš kratší vzdálenosti po relativně hladkém povrchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
27.2.20 08:40

NO a pro jaký účel jí chceš? Jezdit na výlet? Pohybovat se po městě, dojet na nákup? Chceš jí strkat do auta, brát do MHD? Kolik do ní chceš vrazit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
27.2.20 08:45

Holky jsem z menšího městečka, takže jako relax a pro pohyb kolem našeho velkého rybníka (cca 6-7 km) většinou po asfaltu, sem tam lesní cesta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
27.2.20 08:45

…nevím, jestli koupit takovou tu s tím velkým předním kolem nebo s menším, nerozumím tomu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
27.2.20 08:46

Mam Kostku, naprostá spokojenost, mám takový zlatý střed co do velikosti kol.

• Citovat
  • Upravit
lebambule
27.2.20 08:48

Páni Kostkovic maji i konfigurátor : https://www.kostkakolobezky.cz/?…

• Citovat
  • Upravit
6650
27.2.20 08:52

@mikela Zajeďte do prodejny, kde budou mít víc druhů a tam si je vyzkoušejte, velké přední kolo je lepší, pokud nepotřebujete koloběžku převážet. Na takové relaxační ježdění se mrkněte na značku Yedoo a Kostka, mají na stránkách dotazník, který vás navede na druh modelu, který hledáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
27.2.20 08:52
@mikela píše:
Holky jsem z menšího městečka, takže jako relax a pro pohyb kolem našeho velkého rybníka (cca 6-7 km) většinou po asfaltu, sem tam lesní cesta

NO tak jestli nejsi finančně omezená tak kostku. Čím větší kolo, tím to lépe jede, hůře přepravuje autem a MHD. Čím výše stupínek, tím více do terénu ( nebudeš drhnout na nerovnostech), ale zase to znamená více se nadřít a dělat ten pohyb nahoru dolu. Čím větší zetory, tím lepší průjezd terénem, naopak galusky budou rychlejší, ale jen na asfalt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
27.2.20 08:53

Já si koloběžku kupovala tady: https://www.velorama.cz Mohla jsem si ji i zdarma vyzkoušet. Chtěli jsme skládací, abychom ji mohli všude vzít s sebou (vlak, čekárna u doktora), tak jsme měli omezený výběr. Mají tam i blog a určitě rádi poradí přesně „na míru“.
Kdo chce ušetřit, někdy sáhne po dětské koloběžce (do nosnosti se většina žen v klidu vejde), ale to bych určitě nedoporučovala. Synova koloběžka stála asi třetinu, ale jezdí se na ní asi 10 x hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
27.2.20 09:11

Já také dlouho uvažovala, jakou kolobezku koupit. Pro začátek jsem koupila obyčejnou ve sportu za cca 2000 Kč. Kola mám 16 tky a je super. Jezdím s detma pro relax. Stačí bohatě. Jezdím po městě. Časem nechám dceři ta má teď 12 kola a koupím asi ještě s většími koly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková