Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Lo No já to chápu, malá chodila od deseti měsíců a pády byly hrozný. Ona neuměla zastavit, ale chodit se jí líbilo
Ale na ten profil mrkni, může se to hodit i do budoucna ![]()
@Sibyla0 Jsem to už četla, s tím dudlíkem to zkusím, hned jak se probudí, on šel zrovna spát
Ale v tuto dobu chodí denně, takže je to pravidelný spánek, nemá to z pádu.
@Lo klid, pokud to nebyla nějaká extra rána, tak děti jsou celkem nerozbitné.. můj byl pořád otlučený jak kuželka ![]()
Ahoj sleduj ho jestli se ti nezda vic spavy. Myslim, ze kdyz mu posvitis baterkou do oci, tak by mely zornicky reagovat na svetlo. Je to popsane na netu. Nemel by blinkat.
Jednou jsem takhle s malou byla na rentgenu a oni se stejne ty male deti pri rentgenu hnou.
Takze doktorka ji kontrolovala jestli se chova normalne a ptala se jestli nezvracela. Je dobre je v noci tak po trech hodkach budit jestli reaguji.
Kdyby se ti neco nezdalo, tak s nim klidne jdi dr.
Jo a casem se otrkas. Mame dvouletou divosku a ta jeden cas byla modrak. A to jsem si vzdy tukala na celo, ze ty rodice jsou neschopny, ze neuhlidaji sve dite, kdyz deti kamosek mely modriny ![]()
Holky, tak malej ještě usíná, něco si tam pvídal, šla jsem za ním a podla mu dudlík, měl ho vedle hlavičky, vzal si ho do ručičky a strčil sám do pusinky a pak se na mě smál, takže snad to bude o. k. ![]()
Jo to bude dobry
takovych bouli jeste bude. Eli si takhle rozsekla hlavu o radiator a otres mozku z toho nebyl. Jen jeden steh. Ja z toho byla vic vypleskla nez ona. Ve spitale, kdyz jsme cekali na siti, tak trenovala skakani. Jsou fakt gumovy.
Zdravim maminky. Prosim poradte, dala jsem dnes syna spat, rostou mu stolicky 3 najednou a on kvuli tomu nechce ani spat v postylce, tak spi s nami a byl tedy u nas v posteli, spi tam casto i odpoledne, umi na ni vylezt i slezt. Zachvili zacal hodne plakat, tak jsem sla za nim. Stal u postele a brecel, obcas to dela kdyz nikoho nevidi. Tak jsem ho vzala a zas ulozila a pak kdyz usnul jsem si vsimla ze ma zezadu na hlave malou bouli, asi se tedy nejak uhodil kdyz lezl dolu, nebo nesikovne spadl, nevim. Ale jde mi o to ze jsem ho dala spat…aby mu neco nebylo, mam ho vzbudit nebo nejak sledovat? Poradte ![]()
Asi bych v noci budila, jestli v pohodě reaguje. Určitě bude v pořádku
Takových pádů bude bohužel ještě víc.