Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,malem mi dneska ze šuplíku vyndal vařečku.Než jsem mu jí stačila sebrat,tak klopítnul a vrazil si jí do pusinky.Teklo hromadu krve.Teď ale nechce vůbec jíst,hlavně při polikání strašně pláče.Koukala jsem mu do pusinky,ale není tam nic vidět.
Co mu mám dát,aby se mu ulevilo.Jinak je v pohodě,sice kňourá,ale jinak nic.
Myslíte,že bych s ním měla zítra hned zajít k doktorce?
Ahoj, tak jak se znám tak bych určitě raději pelášila k doktorovi, obzvlášť když je zítra pátek. Možná bych zkusila mu dát Nurofen na bolest. Ale zkušenosti zatím nemám, to mě teprve čeká.
Tohle je moje nocni mura,neco zarazenyho v krku,varecka,lizatko,tuzka!
Ja bych byvala asi letela hned,kdyz tekla hromada krve a prcek place pri polikani.
Příspěvek upraven 15.07.10 v 20:56
Myslím, že si s ním měla jet k doktorce nebo na pohotovost hned!! I kdyby se ti to zítra zdálo dobré, jela bych - pro jistotu
No, já bych asi doktorce minimálně zavolala… Za to nic nedáš. Ať je malý v pohdě.
Je sice okňoranej,ale jinak si hraje, směje se.Akorát to jídlo nechce.Do pusinky si ho vezme,ale jakmile chce polknout,tak začne strašně plakat.Doktorka u nás odpoledne ve čtvrtek není,ale zítra ráno tam hned zajedu.Sice si vyslechnu asi hromadu věcí o nezodpovědnosti a výchově,ale vem to čert.
Uf, to ja bych teda take jela k lekari, a to i presto, ze jsem opravdu vyckavaci typ, ale s timto bych neotalela. Vcera si zrovna vrazila Alli kouzelnickou hulku do pusy, hodne plakala, ale krev nebyla zadna, ale kdyby byla, tak jedem na pohotovost. L.
Jessinka píše:
Snad to nic nebude,ale zítra ráno jedu k doktorce.
Klidně si vyslechni jak si nezodpovědná matka, hlavně že malý bude v pořádku přece ne.. ![]()
jo .. tak to znam .. muj tehdy 2.5 letej si tam takhle asi pred 4m vrazil malou tycku od zaclony ![]()
krve moc nebylo, ale byla, v puse se mi zdalo, ze si natrhnul takovej ten ‚capek‘ (jak se to vlastne jmenuje?) … takze jsme jeli.
nastesti si ‚jenom‘ natrhnul mandli, mel tam asi 1cm dirku, takze pry jen cekat, az to samo zaroste. sledovali jsme, jestli mu to neotece, jestli mu nezmodra krk atd.. davat kasovitou stravu, studeny apod. zahojilo se to behem par dnu, teda behem par dnu uz mu nevadilo jist vsechno .
radsi bych jela ![]()
OT Lindus .. vitej v klubu
. ani jsem netusila, ze jsem jeste chodis ![]()
Ať si doktorka říká co chce,hlavně ať se postará o malého.
Ráno za ní hned zajedu.
Já bych taky jela okamžitě k dr. nebo na pohotovost.Asi bych do rána nečekala. Uznávám, že já jsem spíš plašan, ale toto není sranda. Při běžných bolístkách, drobných úrazech a pádech, teplotách jsem se už po zkušenostech s dětmi naučila vyčkávat. Ale toto ne.
Známé dítě si podobným způsobem zarazilo píšťalku do krku, běhalo s ní a upadlo ![]()
Tak tohle se stalo kamaradky segre, mnohem starsi, nez je tvuj prcek, hrali si, nejak si vrazila klacek do krku a nakonec mela diru v hrtanu ![]()
Ja bych teda jela hned, staci infekce a muze to být opravdu vážný stav ![]()
Já teda nevim proč ji nejela hned?Co když si rozthl něco v pusince?