Mrzí mě, že jsem uhodila malou :-(

Anonymní
18.5.10 19:23

Mrzí mě,že jsem uhodila malou :-(

Ahojky všem :-(
Dneska jsem po poledním spaní vypěnila a uhodila malou.Probudila se brečela,brečela…všechno bylo špatně kaťátka co jsem oblékla,tepláčky prostě všechno…svlékla se a dožadovala s řevem oblečení,že to neumí.Vím,že umí…ale prostě nechtěla…vydržela jsem fakt dlouho,vysvětlovala a nic nezabíralo.Pak jsem vybuchla a uhodila ji přes zadek a zádíčka… :oops: má tam lehce červený až nafialovělý šlinc......moc mě to mrzí a bolí mě se na to koukat…bože jak mě to mrzí,že jsem se neovládla…píši jako anonym páč nemám odvahu se k tomu veřejně přiznat…stydím se…stalo se to nějaké z vás…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
692
18.5.10 19:29

Tak to je teda síla. Pozor na ledviny jsou v těch místech jak jsi dala ránu. Příště napočítat do pěti než uhodíš !!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
18.5.10 19:29

jojo,stalo se mi to u obou holek.Někdy nervy holt ujedou,a bude hůř :lol: myslím s těmi nervy-starší se mi dostává do nějaké první puberty či co to je a to si musím držet ruku,abych ji neplácla :mrgreen:
jak máš starou malou?počítám 2 roky?když se umí sama oblíct…ti lumpíci nás v tom věku rádi zkoušejí.
takže klid,každé mamině občas ruka ujede :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
18.5.10 19:30

Anonymní, stalo… Červený měl sice jen zadek, ale taky na to stačila jediná rána. Už si ale nepamatuju za co to bylo, jelikož to bylo vloni na jaře. To s oblékáním nám teď lump taky dělá, to řeším tím že se nepustí pohádka a neudělá kakao dokud se neoblíkne. A pokud se někam spěchá tak ho prostě chytím a narvu to na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
18.5.10 19:33

céčko, závidím jestli to máš ozkoušeno i na starším dítěti než máš na fotu, protože ono když ti toto dělá schválně každý den, či několikrát denně a do toho spousta jiných kobylovin… Občas pohár přeteče i nejsvětějšímu.

Například my teď máme rýmu a nejradši už bych s ním udělala nevím co, jen aby KONEČNĚ přestal řvát MAMÍÍÍ, POJĎ MNE VYSMRKAT když vím že smrkat umí už rok :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
18.5.10 19:36
Hanule píše:
céčko, závidím jestli to máš ozkoušeno i na starším dítěti než máš na fotu, protože ono když ti toto dělá schválně každý den, či několikrát denně a do toho spousta jiných kobylovin… Občas pohár přeteče i nejsvětějšímu.

přesně nad tím jsem uvažovala.Kdo nezažije,nepochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.10 19:39

Já se taky neovládla, ono to prostě nejde. Taky měl červený zadek. Pravda je, že když je to denně,xkrát dokola, tak počítat teda opravdu nezvládám. Holt céčko je asi hodně trpělivá mamina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
18.5.10 19:41

Taky se mi to stalo, ale zatím to vždycky bolelo mě daleko víc než Anežku. A většinou to pak obrečím (ne, že mě to bolelo, ale že jsem se neovládla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.10 19:41

céčko -to si piš,že si teďka dám sakra velký pozor..

thea -v červenci ji budou 3…od září má nastoupit do školkya nechce se strojit sama…několikrát denně se svlékne a pak chce abych ji oblékla já…mě to,ale nebaví…musí prostě sama…

holky…díky…malá je hrozně tvrdohlavá…žádné domluvy nic…jenom plesknout přes zadek…když ustoupím tak si jede po svém…ale já nemůžu ustupovat,já musím vychovávat…tedy mělo by to tak být

• Citovat
  • Upravit
2769
18.5.10 19:47

Anonymní -stalo,ale ne tak jak to popisuješ ty…mám Ti říkat,že to chce trpělivost,počítat do pěti…teď už to jistě všechno víš…taky po výprasku zpytuji svědomí jestli to bylo potřeba…doufám,že bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
18.5.10 19:49

anonymní,jsem si hned říkala,že bude starší,období vzdoru je neřád,ale přejde.
Valinka dělá scény ráno,když spěcháme s manželem do práce,nechce se oblíkat,tak když nepomůže domluva,na dlooouhé vysvětlování opravdu v 7 ráno čas není,tak taky dostane na zadek nebo to na ni narvu.Chvilu pořve a za chvilu je v klidu.
neboooj,bude líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
18.5.10 19:52

theo, jen aby ta období vzdoru nepřešla rovnuo do puberty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.5.10 19:53

Anonymní - vím, že se děti nemlátí, mám děti ráda - a už tolikrát jsem je plácla.Myslím moje kluky.
A tomu staršímu už jsem i párkrát opravdu naplácala. :oops: snažím se domlouvat, vysvětlovat. Ale sem tam nervy ujedou. Dobře to není, pak mě to mrzí. Musíme se moc snažit.
Opravdu sem napíše někdo, kdo v životě neplácnul svoje třeba 3leté dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
18.5.10 19:57

jojo, uhodila uz vickrat a pak me to strasne mrzelo, omluvila jsem a vysvetlila ji to, pak mi odsouhlasila, ze jsem mela duvod a uz se na me nezlobi. Tak v pulce pripadu jsem i predem varovala, ze uz se neudrzim. Nektery situace jsou vazne nezvladatelny, pulhodinovy knuceni kvuli nicemu - nic nechce, Tomik do toho… Proste je detsky plac/rev/v nasem pripade skuceni sileny stresor, blba omluva, ale obcas to bohuzel skonci tou ranou, i kdyz jsem rozhodne proti mlaceni deti :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
18.5.10 19:58

Hanule,mě tu neděěěěěs 8-) :mrgreen:
Valča má ted vzdorné období,do toho Viki je děsně přechytřelá,když se naštvu,tak mi v klidu řekne,at si dám kafe,že mě uklidní :mrgreen: -momentálně ráda předvádí Michaela Jacksona a jeho úchopy v rozkroku a vše učí sestru,pak se tu řehtají jak truby…takže doufám,že se zklidní někdy. 8-) ale je sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák