Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
céčko píše:
Tak to je teda síla. Pozor na ledviny jsou v těch místech jak jsi dala ránu. Příště napočítat do pěti než uhodíš !!!
A než do těch 5 napočítám, tak mi to dítě provede další 4 lumpárny. ![]()
Anonymní asi by se to dít nemělo, ale…občas je asi to plácnutí účinější než sáhodlouze vysvětlovat…
Příště si dej jenom pozor, aby ses trefila jenom na ten zadek.
jasmina3 píše:
Holky taky obcas dostavaji i pres zadek i pres ruce, proste nekdy to nejede jinak, holky objimam porad, do ohradky jsem je teda nikdy nezavirala, to jsme spis v te ohradce byla s nema, hold nejsem svetice a nervy mam take jedny, a aby me dite prerostlo pres hlavu, tak to taky nechci, a pokud vidim, ze delaji neco, co nesmi , tak se jim to hlavne snazim vysvetlit, ze se to nesmi,tak to parkrat zopakuji a pokud to nepomuze, tak pres tu plinku hold dostanou, kazda jsme nejaka, nekdo praktikuje to, nekdo ono, kazda mame sve zasady a postoje k vychovePříspěvek upraven 18.05.10 v 21:21
Ježiš,to je jasný- ty to máš mnohem ztíženější- já si opravdu neumím představit trojčata a jejich výfovu- to bych je určitě taky plácala častějc,jsi úžasná,že to zvládáš,já to fakt myslela jako na mého jedináčka- promiň,fakt se skláním!!!!
![]()
Enny- ale to je tady názor většiny…některé zajdou i dál..já jsem pouze pro plácnutí přes zadek, tak nechápu, že jsi vypíchla zrovna můj příspěvek… ![]()
Promiň,nějak si mi přišla první pod ruku a hezky si to napsala,ale určitě máš pravdu,my se ségrou jsme byly taky řádně bitý a následky žádné- jen já to tak nechci,pravda,že já jsem hysterka!Tak ještě jednou promiň,nezlob se!
![]()
enny3 píše:jasmina3 píše:Ježiš,to je jasný- ty to máš mnohem ztíženější- já si opravdu neumím představit trojčata a jejich výfovu- to bych je určitě taky plácala častějc,jsi úžasná,že to zvládáš,já to fakt myslela jako na mého jedináčka- promiň,fakt se skláním!!!!
Holky taky obcas dostavaji i pres zadek i pres ruce, proste nekdy to nejede jinak, holky objimam porad, do ohradky jsem je teda nikdy nezavirala, to jsme spis v te ohradce byla s nema, hold nejsem svetice a nervy mam take jedny, a aby me dite prerostlo pres hlavu, tak to taky nechci, a pokud vidim, ze delaji neco, co nesmi , tak se jim to hlavne snazim vysvetlit, ze se to nesmi,tak to parkrat zopakuji a pokud to nepomuze, tak pres tu plinku hold dostanou, kazda jsme nejaka, nekdo praktikuje to, nekdo ono, kazda mame sve zasady a postoje k vychovePříspěvek upraven 18.05.10 v 21:21
![]()
![]()
![]()
![]()
enny
v pohode, rikam, kazda mame sve praktiky , co se tyce vychovy a ne kazdemu se tim zavdecime, takova je proste doba, a hlavne, vsechno se moc resi
Enny- nic…já si možná dnes vše víc beru…
jsem nějaká citlivka dneska… ![]()
Nás táta řezal schopně a taky myslím často až nesmyslně…rozhodně nechci být jako on!
Příspěvek upraven 18.05.10 v 21:55
Nemám vše dočteno. V podstatě bych na to řekla obrň se trpělivostí..... a když u ž, tak si zvykej. Ono to přijde častěji. Malí zkouší a nervy má matka jen jedny.
Jen moc opatrně, tam plácneš. Prdýlky, tváře nebo třeba i přes záda, ale výš. ne v oblasti ledvin.
Příspěvek upraven 18.05.10 v 21:42
BettyB. píše:
Enny- nic…já si možná dens vše víc beru…jsem nějaká citlivka dneska…
Nás táta řezal schopně a taky myslím často až nesmyslně…rozhodně nechci být jako on!
hihi, ja taky dostavala vareckou
hold taky jsme byli deti a ne kazda z nas tu byl svatousek a ja jsem byla teda dost velkej dablik, mimochodem deti jsou pravdepodobne po me ![]()
Takze anonymni, nejses prvni ani posledni , komu se toto stalo, holky taky sem tam dostanou poradne, az maji muj otisk, rada za to nejsem, ale jak uz jsme psala, jsem taky clovek, co ma jedny nervy ![]()
Pokud budes videt, ze hold tve nervy ti zacinaji haprovat, tak bez radsi do jine mistnosti a tam se vybur, ono to trocha pomuze, v dalsim pripade teda pres zadek radeji nez pres partie, ktere jsou hodne nachylne na naraz, tim myslim hlavu a ledviny..Hlavu vzhuru, vzdycky rikam, ze bude hur a ze se mam jeste na co tesit ![]()
jasmina3 píše:
hihi, ja taky dostavala vareckouhold taky jsme byli deti a ne kazda z nas tu byl svatousek a ja jsem byla teda dost velkej dablik, mimochodem deti jsou pravdepodobne po me
![]()
Takze anonymni, nejses prvni ani posledni , komu se toto stalo, holky taky sem tam dostanou poradne, az maji muj otisk, rada za to nejsem, ale jak uz jsme psala, jsem taky clovek, co ma jedny nervy
Pokud budes videt, ze hold tve nervy ti zacinaji haprovat, tak bez radsi do jine mistnosti a tam se vybur, ono to trocha pomuze, v dalsim pripade teda pres zadek radeji nez pres partie, ktere jsou hodne nachylne na naraz, tim myslim hlavu a ledviny..Hlavu vzhuru, vzdycky rikam, ze bude hur a ze se mam jeste na co tesit
No přesně tak -fakt se toho držet
Manžel si furt ztěžuje,že do něčeho pořád kopu,nebo tak,ale já se tak uklidním a je to! ![]()
Jo,jo vařečka
My jsme byly taky lotři,no
![]()
Anonymní, chápu, že je někdy těžké se udržet… já jsem docela nervák a taky se úplně děsím toho, že mi jednou ujede ruka…
Mám půlroční mimčo a tedy nejsem v tomto zkušená matka, ale roční dítě bych přes zadek nebila a už vůbec ne 7 měsíční miminko
![]()
enny to jo
jedna vec je toho se drzet, a druha to realizovat
, ale da se to
Jasmíno
Musíme
Stejně máš můj obdiv největší ty- mě stačí jeden
a ty máš hned
- to bych musela rozbourat denně barák asi,abych se udržela
![]()
enny3 píše:
JasmínoMusíme
Stejně máš můj obdiv největší ty- mě stačí jeden
a ty máš hned
![]()
![]()
- to bych musela rozbourat denně barák asi,abych se udržela
![]()
neboj, bydlime v baraku a zatim jsem ho nezbourala
, takze se to da ![]()
Já malého plácla asi jen jednou když ublížil naší psí bábě,ale jinak sem spíš ten řvací typ
.Nevim jestli plácnutí někdy bude třeba ale zatim mám v plánu praktikovat jen když pujde o život,požene se pod autobus atd..
Myslim si že je duležitý udržet nervy na uzdě a já to dělám tak že se seberu,jdu do jiné místnosti a praštim do polštáře.To je přesně jen to co se ve mě nahromadí a kdyby jí schytal tak jen proto že sem nervák takže u nás to odnese polštář proto že uhodit proto že sem nervní mi nepřijde fér a dokážu to zatim ovládat ![]()