Mrzí mě, že jsem uhodila malou :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27264
18.5.10 21:26
céčko píše:
Tak to je teda síla. Pozor na ledviny jsou v těch místech jak jsi dala ránu. Příště napočítat do pěti než uhodíš !!! :cert:

A než do těch 5 napočítám, tak mi to dítě provede další 4 lumpárny. :)
Anonymní asi by se to dít nemělo, ale…občas je asi to plácnutí účinější než sáhodlouze vysvětlovat…
Příště si dej jenom pozor, aby ses trefila jenom na ten zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
18.5.10 21:30
jasmina3 píše:
Holky taky obcas dostavaji i pres zadek i pres ruce, proste nekdy to nejede jinak, holky objimam porad, do ohradky jsem je teda nikdy nezavirala, to jsme spis v te ohradce byla s nema :mrgreen: , hold nejsem svetice a nervy mam take jedny, a aby me dite prerostlo pres hlavu, tak to taky nechci, a pokud vidim, ze delaji neco, co nesmi , tak se jim to hlavne snazim vysvetlit, ze se to nesmi,tak to parkrat zopakuji a pokud to nepomuze, tak pres tu plinku hold dostanou, kazda jsme nejaka, nekdo praktikuje to, nekdo ono, kazda mame sve zasady a postoje k vychovePříspěvek upraven 18.05.10 v 21:21

Ježiš,to je jasný- ty to máš mnohem ztíženější- já si opravdu neumím představit trojčata a jejich výfovu- to bych je určitě taky plácala častějc,jsi úžasná,že to zvládáš,já to fakt myslela jako na mého jedináčka- promiň,fakt se skláním!!!! :palec: :palec: :palec: :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
18.5.10 21:31

Enny- ale to je tady názor většiny…některé zajdou i dál..já jsem pouze pro plácnutí přes zadek, tak nechápu, že jsi vypíchla zrovna můj příspěvek… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
18.5.10 21:36

Promiň,nějak si mi přišla první pod ruku a hezky si to napsala,ale určitě máš pravdu,my se ségrou jsme byly taky řádně bitý a následky žádné- jen já to tak nechci,pravda,že já jsem hysterka!Tak ještě jednou promiň,nezlob se! :oops: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
18.5.10 21:37
enny3 píše:
jasmina3 píše:
Holky taky obcas dostavaji i pres zadek i pres ruce, proste nekdy to nejede jinak, holky objimam porad, do ohradky jsem je teda nikdy nezavirala, to jsme spis v te ohradce byla s nema :mrgreen: , hold nejsem svetice a nervy mam take jedny, a aby me dite prerostlo pres hlavu, tak to taky nechci, a pokud vidim, ze delaji neco, co nesmi , tak se jim to hlavne snazim vysvetlit, ze se to nesmi,tak to parkrat zopakuji a pokud to nepomuze, tak pres tu plinku hold dostanou, kazda jsme nejaka, nekdo praktikuje to, nekdo ono, kazda mame sve zasady a postoje k vychovePříspěvek upraven 18.05.10 v 21:21
Ježiš,to je jasný- ty to máš mnohem ztíženější- já si opravdu neumím představit trojčata a jejich výfovu- to bych je určitě taky plácala častějc,jsi úžasná,že to zvládáš,já to fakt myslela jako na mého jedináčka- promiň,fakt se skláním!!!! :palec: :palec: :palec: :potlesk: :mavam:

enny :-D v pohode, rikam, kazda mame sve praktiky , co se tyce vychovy a ne kazdemu se tim zavdecime, takova je proste doba, a hlavne, vsechno se moc resi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
18.5.10 21:38

Enny- nic…já si možná dnes vše víc beru… :roll: jsem nějaká citlivka dneska… :mrgreen:

Nás táta řezal schopně a taky myslím často až nesmyslně…rozhodně nechci být jako on!

Příspěvek upraven 18.05.10 v 21:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
18.5.10 21:41

Nemám vše dočteno. V podstatě bych na to řekla obrň se trpělivostí..... a když u ž, tak si zvykej. Ono to přijde častěji. Malí zkouší a nervy má matka jen jedny.
Jen moc opatrně, tam plácneš. Prdýlky, tváře nebo třeba i přes záda, ale výš. ne v oblasti ledvin.

Příspěvek upraven 18.05.10 v 21:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
18.5.10 21:41
BettyB. píše:
Enny- nic…já si možná dens vše víc beru… :roll: jsem nějaká citlivka dneska… :mrgreen:Nás táta řezal schopně a taky myslím často až nesmyslně…rozhodně nechci být jako on!
:huban: :mavam: :kytka: (Nás táta taky-zbytečně :evil: a máma zase hystečila,lítala s vařečkou,ale moc nás nebyla- měly jsme z ní srandu :andel: :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
18.5.10 21:46

hihi, ja taky dostavala vareckou :mrgreen: hold taky jsme byli deti a ne kazda z nas tu byl svatousek a ja jsem byla teda dost velkej dablik, mimochodem deti jsou pravdepodobne po me :mrgreen:

Takze anonymni, nejses prvni ani posledni , komu se toto stalo, holky taky sem tam dostanou poradne, az maji muj otisk, rada za to nejsem, ale jak uz jsme psala, jsem taky clovek, co ma jedny nervy :mrgreen:

Pokud budes videt, ze hold tve nervy ti zacinaji haprovat, tak bez radsi do jine mistnosti a tam se vybur, ono to trocha pomuze, v dalsim pripade teda pres zadek radeji nez pres partie, ktere jsou hodne nachylne na naraz, tim myslim hlavu a ledviny..Hlavu vzhuru, vzdycky rikam, ze bude hur a ze se mam jeste na co tesit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
18.5.10 21:54
jasmina3 píše:
hihi, ja taky dostavala vareckou :mrgreen: hold taky jsme byli deti a ne kazda z nas tu byl svatousek a ja jsem byla teda dost velkej dablik, mimochodem deti jsou pravdepodobne po me :mrgreen:

Takze anonymni, nejses prvni ani posledni , komu se toto stalo, holky taky sem tam dostanou poradne, az maji muj otisk, rada za to nejsem, ale jak uz jsme psala, jsem taky clovek, co ma jedny nervy :mrgreen:

Pokud budes videt, ze hold tve nervy ti zacinaji haprovat, tak bez radsi do jine mistnosti a tam se vybur, ono to trocha pomuze, v dalsim pripade teda pres zadek radeji nez pres partie, ktere jsou hodne nachylne na naraz, tim myslim hlavu a ledviny..Hlavu vzhuru, vzdycky rikam, ze bude hur a ze se mam jeste na co tesit :palec:

No přesně tak -fakt se toho držet :potlesk: Manžel si furt ztěžuje,že do něčeho pořád kopu,nebo tak,ale já se tak uklidním a je to! :pankac:
Jo,jo vařečka :mrgreen: My jsme byly taky lotři,no :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
18.5.10 21:56

Anonymní, chápu, že je někdy těžké se udržet… já jsem docela nervák a taky se úplně děsím toho, že mi jednou ujede ruka…

Mám půlroční mimčo a tedy nejsem v tomto zkušená matka, ale roční dítě bych přes zadek nebila a už vůbec ne 7 měsíční miminko :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
18.5.10 21:56

enny to jo :palec: jedna vec je toho se drzet, a druha to realizovat :mrgreen: :mrgreen: , ale da se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
18.5.10 22:09

Jasmíno :mrgreen: Musíme :palec: Stejně máš můj obdiv největší ty- mě stačí jeden :cert: a ty máš hned :cert: :cert: :cert: - to bych musela rozbourat denně barák asi,abych se udržela :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
18.5.10 22:21
enny3 píše:
Jasmíno :mrgreen: Musíme :palec: Stejně máš můj obdiv největší ty- mě stačí jeden :cert: a ty máš hned :cert: :cert: :cert: - to bych musela rozbourat denně barák asi,abych se udržela :mrgreen: :nevim:

:wink: neboj, bydlime v baraku a zatim jsem ho nezbourala :mrgreen: , takze se to da :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.5.10 22:31

Já malého plácla asi jen jednou když ublížil naší psí bábě,ale jinak sem spíš ten řvací typ :oops: .Nevim jestli plácnutí někdy bude třeba ale zatim mám v plánu praktikovat jen když pujde o život,požene se pod autobus atd..
Myslim si že je duležitý udržet nervy na uzdě a já to dělám tak že se seberu,jdu do jiné místnosti a praštim do polštáře.To je přesně jen to co se ve mě nahromadí a kdyby jí schytal tak jen proto že sem nervák takže u nás to odnese polštář proto že uhodit proto že sem nervní mi nepřijde fér a dokážu to zatim ovládat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák