Bouřlivá reakce po druhé dávce Pfizeru

1428
7.7.21 17:47

Bouřlivá reakce po druhé dávce Pfizeru

Dobrý den. Jsem žena 40 let. V pondělí dopoledne jsem dostala druhou dávku očkování proti covidu. Po první dávce jsem měla pouze bolest ruky. Nyní už v pondělí v noci jsem měla zvýšenou teplotu. Zase zvyšovala k 39 st do dnes. Strašně zimnice, bolest celého těla, hlavy a horečky na které netrpim. Jak dlouho může taková reakce trvat? Má někdo zkušenost? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
397
7.7.21 17:49

Co mám zkušenost, tak 2, max. 3 dny. Srážej horečku ibalginem a brzy bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
7.7.21 17:49

To je různý u každého. Jestli jsi nervózní, tak si zavolej obvoďákovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9194
7.7.21 17:57
@zuzuza píše:
Dobrý den. Jsem žena 40 let. V pondělí dopoledne jsem dostala druhou dávku očkování proti covidu. Po první dávce jsem měla pouze bolest ruky. Nyní už v pondělí v noci jsem měla zvýšenou teplotu. Zase zvyšovala k 39 st do dnes. Strašně zimnice, bolest celého těla, hlavy a horečky na které netrpim. Jak dlouho může taková reakce trvat? Má někdo zkušenost? Diky

Ahoj, já to měla 2 dny, taky bolest celého těla, chvíli zimnice, chvíli horko, spala jsem do 16 h odpoledne… oteklá ruka, uzliny bolestivé v podpaží… teploty mívám max 35,8 a teď jsem měla ke 38. Táta měl 39 jeden den a druhý den už jel na chalupu, je to individuální. Držím palce, ať tě to brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.7.21 18:01
@zuzuza píše:
Dobrý den. Jsem žena 40 let. V pondělí dopoledne jsem dostala druhou dávku očkování proti covidu. Po první dávce jsem měla pouze bolest ruky. Nyní už v pondělí v noci jsem měla zvýšenou teplotu. Zase zvyšovala k 39 st do dnes. Strašně zimnice, bolest celého těla, hlavy a horečky na které netrpim. Jak dlouho může taková reakce trvat? Má někdo zkušenost? Diky

Teta to měla tři dny, dýl to nebývá. Jsem zvědvá na sebe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
7.7.21 18:02

Moc všem děkuji tak já ještě vydržím. Před hodinou jsem měla Brufen a stejně mám 39.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6039
7.7.21 18:03

Ahoj, mamka měla po druhé dávce šílené migrény trvající týden. Po první taky jen bolest ruky. Sestra prodělala covid a teď se nechala taky Pfizerem očkovat. Týden měla projevy stejné jako při koroně, akorát že bolesti se daly srazit ibáčem. Do druhé dávky nejde, fakt má velký strach.

Čili počítej tak s týdnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.7.21 18:03
@zuzuza píše:

Já teda nejsem nějaký fanda pozitivního myšlení, ale zkus myslet na všechny ty protilátky, co se zrovna dělají, a jak případně nakopou viru zadel, kdybys ho potkala. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.7.21 18:07
@Modesta píše:
Ahoj, mamka měla po druhé dávce šílené migrény trvající týden. Po první taky jen bolest ruky. Sestra prodělala covid a teď se nechala taky Pfizerem očkovat. Týden měla projevy stejné jako při koroně, akorát že bolesti se daly srazit ibáčem. Do druhé dávky nejde, fakt má velký strach.Čili počítej tak s týdnem.

Jasně, s týdnem. :lol: Po x diskuzích, kdy brojíš proti očkování, bych se divila, kdybys nepřišla s takovým příběhem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
7.7.21 18:08

No potkat mě toto při první dávce do druhé také nejdu to radši sedět doma na zadku😱. Já měla teploty naposledy před 6ti lety u streptokokové anginy s tímto jsem opravdu nepočítala. S tak vysokýma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.7.21 18:12
@zuzuza píše:
Moc všem děkuji tak já ještě vydržím. Před hodinou jsem měla Brufen a stejně mám 39.

Bez tak nic jiného nezbývá. :? Musíš počkat. Tvůj imunitní systém zatopil, aby se virus (který tam ve skutečnosti není) mohl hůř množit. Až vyhodnotí, že ho „zastavil“, přestane topit. To bude za krátkou dobu. Žádný opravdový virus, který by mohl měnit další buňky v sobě nemáš, máš jen těch pár buněk, co poslechlo pokyn obsažený ve vakcíně a teď předstírá, že jsou nakažené covidem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.7.21 18:13
@zuzuza píše:
No potkat mě toto při první dávce do druhé také nejdu to radši sedět doma na zadku😱. Já měla teploty naposledy před 6ti lety u streptokokové anginy s tímto jsem opravdu nepočítala. S tak vysokýma.

Je to smůla. :,( Ale bude to max dva tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
7.7.21 18:15

Moc všem děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
7.7.21 18:20

Vetsinou, co jsem slysela, tak 2-3 dny. Lepsi nez ibalgin je neco s paracetamolem - treba paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
7.7.21 18:25

Většinou 3 dny až týden. Ale soused skončil po první dávce v nemocnici na intenzivce a teď se učí znovu chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí