Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Dobrý den,
mám jít za pár týdnů na gastroskopii a nevím, zda bude stačit, když si doma udělám samotest, který jim tam ukážu nebo musím jít do nějakého zařízení, kde mi dají i potvrzení, že jsem negativní?
a co ti řekli při objednání? že máš mít test?
@Anonymní píše:
Dobrý den,
mám jít za pár týdnů na gastroskopii a nevím, zda bude stačit, když si doma udělám samotest, který jim tam ukážu nebo musím jít do nějakého zařízení, kde mi dají i potvrzení, že jsem negativní?
každá nemocnice, dokonce i oddělení to má jinak, někde si to testují sami při příjmu, jinde musíš den před nástupem na test…budeš se jich muset zeptat…
@welovefashion ale ona nebude hospitalizovaná, jde pouze na vyšetření, já myslím, že nebudou chtít nic, ale to si musí zjistit na konkrétním pracovišti
@stinga píše:
@welovefashion ale ona nebude hospitalizovaná, jde pouze na vyšetření, já myslím, že nebudou chtít nic, ale to si musí zjistit na konkrétním pracovišti
aha to mi uniklo ![]()
@dyňa píše:
Nebudou chtit nic.
také si to myslím, co máme i v rodině zkušenost s lékaři, nikde žádný test nechtějí
Dobrý den,