Bradavice!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6220
29.10.13 18:17

@Vemas dala bych ruku do ohně že to je bradavice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
29.10.13 18:19

@Vemas podle me ano :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
29.10.13 18:21

Jo, je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
29.10.13 18:22

Já jsem měla jako dítě bradavicemi osypané obě ruce až nad zápěstí. Na vypalování jsem nechodila - normálně se to začalou loupat a já jsem to všechno oloupala 8o podotýkám, že mám ruce zcela bez jizev. Ale bratrovi dr. namíchala nějakou tinkturu. Před tím, než si tinkturu měl aplikovat, tak si to kolem dokola měl natřít bezbarvým lakem. Vylouplo se to po několika dnech i s kořenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
29.10.13 18:42

@karlle @AniNevim @Alica99 @Cayse
Dekuju moc za odpoved, tak je to jasny :-(
Nevite jak se k tomu prijde? Syn chodi plavat a do sauny. Muze to mit z toho?
A nevite musi se na kozni nebo se prodava neco v lekarne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
29.10.13 18:46

Nám taky pomohl Duofilm, ale jak tu již bylo zmíněno-je to na dýl..ale je to bezbolestné a učinné. Ale člověk musí být vytrvalý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.10.13 18:51

Plavání a sauna je na bradavice ideální prostředí :? Pořídila bych mu boty do vody a nesundávala mu je, až v šatně :think: V lekárně mají různé přípravky, zkusila bych šetrnější gelové pero, mají i mrazící tyčinky, ale tím můžeš spálit okolní kůži. Poptej se v nějaké větší lékárně, nejlépe v nemocniční nebo okolí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
29.10.13 18:52

Holky já měla na chodidle bradavici, kterou jsem si nejspíš přinesla z koupaliště. Bolelo to jako čert. Nepomohl mi ani tekutý dusík ani laser, který navíc stál asi 2000 Kč :cert:
Pak mi kamarádka doporučila koupit si balení hlívy ústřičné, zobala jsem jí poctivě měsíc a půl a mrcha bradavice byla pryč!!!
Určitě vám to doporučuji, balení stálo asi 160Kč a je to přírodní :palec: Navíc člověk u toho netrpí, třeba to vypalování dusíkem je nepříjemný a laser mě bolel taky.
Určitě si kupte tu hlívu ústřičnou, v tabletkách, mají jí v každé drogerii.
Kamarádky segra měla v obličeji spoustu malých bradaviček několik let, nic jí nepomáhalo a jakmile začla jíst hlívu, do dvou měsíců byl klid. :)
Držím vám palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
29.10.13 19:11

Synovi jsem mazala Duofilm asi 5 dní. A potom se to same vylouplo. Mněl asi 4 bradavice a nenechal si na tom nic dát. Tak když zaspal tak jsem to potírala a nechala zaschnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
29.10.13 19:15

@Vemas to má určitě z té sauny, chytá se to všude kde je hromada bosých a polonahých lidí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
29.10.13 20:04
@Cayse píše:
@Vemas to má určitě z té sauny, chytá se to všude kde je hromada bosých a polonahých lidí :roll:

Hm tak uz zadna sauna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mlady milenec
29.10.13 21:39

@Vemas
No, rozhodně bych z toho nevinil saunu. Sauna podporuje obranyschopnost - kdyby tu měl syn v pořádku, tak se u něj neobjeví zárodek verruca plantaris navzdory kontaktu s papillomavirem.
Kyselinu mravenčí nedoporučuji - je to to první, co vám dermatolog doporučí a většinou v nedostatečném dávkování. Ona obecně není špatná, ale je nutné opravdu leptat, tj. potřít a do bolesti (nechat působit ideálně 48 hodin na ložisku - syn bude pociťovat velkou bolest - nohu poté namočit do lavoru na několik minut a celý proces zopakovat za 7 dní).
Poměrně úspěšná „babská rada“ jsou plátky cibule naložené v octu, které se přes noc přiloží na ložisko, obváží obinadlem či instalace náplasti a z rána shodí pryč. Toto aplikovat 2 týdny v kuse. Pozor, kůže může v oblasti ložiska vypálením zčernat (i v případě HCOOH), tak se toho nelekněte.

Poprosím o 30 korun.:mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
29.10.13 22:39

@Vemas : je mame momentalni zkusenost…A je to z bazenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.10.13 22:45

Já jako dítě měla bradavice taky z bazénu, kam jsme chodili se školou. Jinak před rokem sem malou odstranila pomocí Kolodium Forte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
30.10.13 08:14

@Vemas tak to má z bazénu, ze sprch to je jasná a zeptala bych se v lékárně já měla kys. mravenčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí