Bradavice!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85379
28.5.14 14:08

@Elisenika muze byt :-) ja s tim nastesti osobni zkusenost nemam, znam jen klasicke bradavice na prstech :roll: nevim teda, co je lepsi, brr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
28.5.14 18:07

@IvaX ahoj, už je zahojeno, jen občas je kuže citlivější na šlápnutí na prckovy hračky :) druhou nohu jsem „zabila“ duofilmem a k tomu jim vitaminy a macham nohy v karlovarske soli a snazim se to hlidat. Znova už to nedám 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
28.5.14 21:13

@El Dragon Tak držím pěsti, ať už se nic neobjeví ;) Poprvé, alespoň člověk neví do čeho jde, ale podruhé už by to bylo horší, no jsi drsňák :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
28.5.14 21:51

@IvaX děkuji, toto byl opravdu životní zážitek. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
10.6.15 09:56

Ahoj holky, včera jsem byla se synem na vypálení bradavic na noze, udělaly se mu takové puchýře, které máme odstřihnout, ale jak :?: a pak namazat kolodium forte. Jeden puchýř má opravdu velký, nenechá si na to ani šáhnout, ani na to nenašlapuje. Mám mu to nechat tak? Splaskne ten puchýř sám? Poradíte mi prosím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
10.6.15 09:59

Ony splasknou, také jsem to tak měla, a po 5 dnech jsem je vystřihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
10.6.15 10:12
@pvmr píše:
Ahoj holky, včera jsem byla se synem na vypálení bradavic na noze, udělaly se mu takové puchýře, které máme odstřihnout, ale jak :?: a pak namazat kolodium forte. Jeden puchýř má opravdu velký, nenechá si na to ani šáhnout, ani na to nenašlapuje. Mám mu to nechat tak? Splaskne ten puchýř sám? Poradíte mi prosím :kytka:

To je normální, splaskne, já to neodstříhávala, to mi kožařka neřekla, tak neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
10.6.15 10:21

@meduzza @Blekota Takže mu do toho nedlubat, nechat mu to zprátka tak a čekat, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
10.6.15 10:22
@pvmr píše:
@meduzza @Blekota Takže mu do toho nedlubat, nechat mu to zprátka tak a čekat, jo?

ano, nedlubej, nechej tak, až splaskne a bude pod ním nová kůžička, opatrně manikurníma nůžkama odstřihnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
10.6.15 10:33

@Blekota díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
10.6.15 10:35

@pvmr Zatím je to moc živé a bolí to. Za pár dní se pod puchýřem udělá nová kůže a pak už to můžete klidně i propíchnout a odstřihnout. Ale raději bych pár dní počkala, protože pokud na to půjdete moc brzy, tak ho to bude bolet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.5.17 15:27

Bradavice

Včera se mi sloupla z prstu u nohy bradavice ale stále tam mám černé tečky a strašně to bolí.. nevíte někdo co s tím? a když si to namažu s Duofilm tak to stejně bolí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028
4.5.17 16:21

To jsou asi kořínky, ne?? Já tě nevím, asi bych pohledala na internetu ty babské návody, ty jsou prej celkem účiné, jako česnek v jablečném octě přiložit a tak…Nebo nechat vypálit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
4.5.17 20:37

Nejsou to kořínky, ale krevní zásobování.
Mi se osvědčilo přikládání česneku. Česnek v obyč. octě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
4.5.17 20:42
@bublinek píše:
Nejsou to kořínky, ale krevní zásobování.
Mi se osvědčilo přikládání česneku. Česnek v obyč. octě.

můžeš prosím podrobnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast