Bradavice!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2439
19.3.14 18:02

Jo to manžel, taky říkal, že pak bylo na prd, že byl tou nohou omezený, nemohl pořádně chodit a bolelo to. Takže to teď řeší tou vodičkou a tento problém mu odpadl, protože toto nebolí ;) Být tebou, tak snad nejdřív vyzkouším ty vodičky a mastičky co ti tu radíme a dusík a vyškrabování si nechám až naposled :think: Ono to taky není spásný, i po tom dusíku a vyškrabování se uměla ta bradavice zase objevit :evil:

Příspěvek upraven 19.03.14 v 18:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
19.3.14 18:04

@IvaX právě že vyzkouseno a nic nepomohlo, dr. rikal že tyhle typy jsou odolnější na vodičky :( tak ted mi to uřiznou a přiste jak se nějaka objeví tak ji budu topit v tý vodičce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
19.3.14 18:08

Jako ona se umí objevit zpět i po té vodičce, ale tento způsob ho nijak neomezuje, nebolí a nemusí s tím nikam chodit ke kožní. No asi je to lepší pochytit tou vodičkou na začátku. Tak přeju ať tě to moc nebolí a hlavně ať už se ti nevrátí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
19.3.14 18:14

@IvaX děkuji, kdyby se vracely, tak zkusim na ty malinke vodičku, netěším se tam, ale tohle bych asi doma uz nezvladla vylečit :( (nojono, jsem si myslela ze to nic není až je z toho pohroma) :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
19.3.14 18:53

Domluv se s kožní ať ťe pošle na alergo a ta má možnost předepsat lék isoprinosine, manžel měl na noze tak pěticentimetrové kolo bradavic a po tomto léku semu to do tří týdnů stratilo bes dusíku i jakékoliv chirurgie, ale podmínka je že musíš byt uplně zdravá a nemít alergie doktorka si tě musí řádně proklepnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
19.3.14 19:37

Tak teď jsem to ještě s manželem probírala a říkal, že to vypalování a vyrypování bylo opravdu naprd, na té spodní straně nohy. Bolelo to a pak na to nemohl pořádně šlapat a celkem dlouho se to hojilo a to měl prý malou na patě. Takže pokud to máš větší, tak to bude asi v chůzi dost omezovat. Jinak říkal, že právě taky vyzkoušel všechny možný vodičky a nic mu nezabíralo až tato. Je to dost silná kyselina a má podle něj stejný efekt, jako ten dusík. Až se divil, že je to vůbec volně prodejné. Ale opravdu mu to zabralo i na velké bradavice. Říkal, že je to sice potřeba aplikovat vícekrát, kdy postupně bradavice odpadává a odumírá. Takto se prý dostane až na ten kořen, který se zlikviduje jako poslední a tím se bradavice zbavíš. Dále si časem ještě vyvinul teorii :mrgreen:, že je jedna hlavní alfa bradavice, kterou, když zlikviduješ, tak se zbavíš i těch ostatních menších. Tak říkal ať popřemýšlíš, která se objevila, jako první a nejdřív znič tu. No tak jsem ti to ještě chtěla napsat, když už jsme tě doma probírali. Ale záleží na tobě ;) Tak ať ti to dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
19.3.14 19:55

@IvaX to si nevyvinul manžel, to je obecně známo ;) že je „mateřská bradavice“ a když se zlikviduje, zbavíš se i ostatních.
Já jsem jich jednou měla 22 :! 8o :poblion: :poblion: na jedné noze. První jsem objevila v červnu, ale bylo mi řečeno, že na léto se to neodstraňuje z důvodu návštěv plováren (kam nechodím) 8o :roll: :nevim: :nevim: No, do září jsem jich měla 22, dvě vrůstaly pod nehet :poblion: :poblion: Kožní mi to vyškrabávala, omdlela jsem bolestí. Vyrvala jich asi 15, ostatní jsem zatloukla :oops: :oops: :oops: v té krvavé změti je neviděla :poblion: a zmizely samy :pankac: :pankac:
Dost dlouho jsem měla v žebříčku bolesti vyrýpnutí bradavic o příčku výš než první porod :mrgreen:
K té kožní už jsem pak nikdy nešla :mrgreen: :mrgreen: změnila jsem dr. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
20.3.14 08:52

@Verča13 alerige mam pouze na PNC a histamin
@IvaX děkuji, tentokrat to asi vezmu pres dr. a kdyby se vratili zkusim zabit v zarodku - vubec me to nenapdalo a posledni mesice (po porodu) mam plnou hlavu prcka :D

@Kočislava to musela byt dobra řeznice… fuj. No tak uvidim ale bojim se vic nez porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
21.3.14 17:37

Tak mam po vypalení, ano bolí to jak svina, ale po tom to bolí ještě víc fotka je hodinu po vypalenitakze budu mit tri krasne puchyře

PRO DALŠÍ KTERÉ ZAJÍMÁ TOTO TÉMA, NEBUĎTE BLBÍ A DĚLEJTE S TIM NěCO HNED (k dr. nebo ty vodičky nebo cokoliv)!!!

pokračování v neděli o odstřihu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
23.3.14 10:58

@Kočislava No vidíš, tak to není teorie, ale pravda, tak mu to můžu říct, že to nevymyslel :mrgreen:

@El Dragon no to teda vypadá 8o tak ať to máš brzy ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
23.3.14 11:20

Tak tohle jsou foto dnesni rano, boli to porad jako kraaava. :,(

ted jsme přijeli - po odstrihu a jeste mi to vypalili kyselinou aby zabili korinky. Masakr. Uz nikdy více, :cert: beru prasek a jdu do postele.

@IvaX doufam ze to bude brzo lepsi, na druhou nohu zkusim ty vodičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
23.3.14 12:25

Kdyz jsem byla mala, taky jsem trpela na bradavice, nic nepomahalo, mela jsem jich cele chodidlo, pomohlo mi pak potirani stavou vlastovicniku vetsiho, proste tatka tu rostlinu -plevel vykopl, zasadil do kvetinace a kazdy vecer se ustrihl maly kousek, z kteryho tekla oranzova stava a tou se vsechny bradavice potrely, tusim ze do 1-2mes vsechny zmizely a uz se nikdy neobjevily, to same pomohlo i bratrovi.
Taky myslim, ze existuji i nejaka homeopatika na bradavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
24.3.14 08:20

@El Dragon ááááááuuu :hug: :hug: :hug: :hug: úplně se mi vybavilo jak tenkrát dorasovala mě :poblion:
Tak ať se ti to brzy zahojí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
24.3.14 11:53

Povím vám, že jsem seděla hodinu ve vaně a odmačovala gázu ze vcera, brecela a nadávala. Stejne se to neodmocilo, takze pomalu strhavat. Vymýt studenou vodou, a vydesinfikovat - jsem se malem pokakala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
24.3.14 11:59

@El Dragon Fíha. Klobouk dolů, toto bych ani nepřežila. To nejhorší máte snad za sebou a moc Vám držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí