Bradavice!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1561
19.3.14 16:48

Zdravím, ráda bych oživila diskusi - prosím má někdo zkušenosti s lék. zákorkem, vypálení dusíkem a následný odřez ložiska na plosce nohy pod prsty. Bolí to? jak dlouho se to hojí? díky za info (jedná se o plochu cca 3×4cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
19.3.14 17:05

@El Dragon no, příjemné to fakt není :nevim: Syn měl taky velkou na noze, chodili jsme opakovaně, nakonec se jí zbavil. Já měla kdysi několik let na plosce nohy, nešlo se jí vůbec zbavit( a to jsme ji mazali kdečím - pravda- na dusík nedošlo..). Zmizela pak sama od sebe po 16 denním pobytu v Chorvatsku u moře (camp, víceméně pořád bosa na pláži). Od té doby na Chorvatsko nedám dopustit. Pak jssem si hledala info a prostě jde o to, že ty bradavice souvisí dost se stavem imunity jako takové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
19.3.14 17:09

Bradavici na chodidle měl starší syn. Dávala jsem na to všechno možné od babských rad po léky z lékárny. Poslední možností byl dusík. Syn to vydržel bez slz, šel normálně do školy, jen ten ten jsem mu napsala omluvenku do TV. Bradavice odpadla a máme klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
19.3.14 17:09

@El Dragon Moje máma měla taky na plosce nohy. Měla jich osm vedle sebe a byly hodně hluboké. Vždy, když vylezla z vany, tak si je vystříhala a dala si na to nějaký přípravek. Nic ale nepomáhalo. Jednou (ale to je už tak 12 let) si to kdesi nechala udělat tím dusíkem. Říkala, že to bolelo hrozně a že myslela, že nedojede domů (řídila auto). Ale od té doby bradavice zmizela a už se nevrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
19.3.14 17:19

@Agáta13 jj doktor mi řikal, že na to má psychika dost vliv, :D
@bimbama no nepotěšil jste mě, ani já vás nepotěším… (z Marečku podejte mi pero) po odstraneni toho puchyře od dusíku je to „živé“ maso…

mě spíš zajimá jestli bolí ten zákrok, ikdyž si říkám, po 34h porodu nějakou tu bradavici snad zvládnu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
19.3.14 17:22
@El Dragon píše:
@Agáta13 jj doktor mi řikal, že na to má psychika dost vliv, :D
@bimbama no nepotěšil jste mě, ani já vás nepotěším… (z Marečku podejte mi pero) po odstraneni toho puchyře od dusíku je to „živé“ maso…mě spíš zajimá jestli bolí ten zákrok, ikdyž si říkám, po 34h porodu nějakou tu bradavici snad zvládnu :oops:

Absolvovala jsem oba zákroky- dusík i porod. Kdybych si musela vybrat, neváhala bych :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
19.3.14 17:32

@El Dragon Tak zákrok bohužel nevím, jen si pamatuju, že jí to bolelo potom. Ale je to už tak dávno. Každopádně držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17956
19.3.14 17:35

Mám dobrou zkušenost s Fytosanem od Atoku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
19.3.14 17:40

@blecha72 :D doufám, že by sis vybrala ten dusík 8o

@bimbama Děkuji, každá podpora se hodí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
19.3.14 17:43

Manžel na bradavice celkem trpí. Hodně chodil ke kožní, kde mu to právě vypalovala tím dusíkem. Tohle mu celkem vyhovovalo, i když po jednom zákroku má na ruce teda dost velkou jizvu. Pak to naráz přestala dělat tím dusíkem a chtěla to jen vyřezávat. Bolelo to, pomalu se to hojilo a stál to za prd. Tak si manžel našel na netu tuhle vodičku Acetocaustin
http://www.zbozi.cz/…caustin-1ml/?…. seznam. cz&utm_medium=link&utm_term=acetocaustin&utm_content=lista
Když se bradavice objeví nakape dle návodu, několikrát opakuje a je po bradavici. Nemusí ke kožní a nic mu neřeže. Moc si to pochvaluje ;)

Příspěvek upraven 19.03.14 v 17:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
19.3.14 17:44
@El Dragon píše:
@blecha72 :D doufám, že by sis vybrala ten dusík 8o@bimbama Děkuji, každá podpora se hodí :kytka:

Jasááán, porod mě naštěstí už nečeká. Případné bradavice zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
19.3.14 17:45

@El Dragon Mě na bradavici pomohl Kolodium forte a když jsem byla malá, měla jsem obrovskou bradavici na palci na ruce. Babička mi na to dávala česnek - bolest hrozná, ale ta obrovská bradavice zmizela. Akorát vždycky v náplasti vystřihla okýnko na tu bradavici, aby česnek nerozežíral i zdravou kůží a rozetřený česnek na to dala a přes noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
19.3.14 17:47
@bimbama píše:
@El Dragon Mě na bradavici pomohl Kolodium forte a když jsem byla malá, měla jsem obrovskou bradavici na palci na ruce. Babička mi na to dávala česnek - bolest hrozná, ale ta obrovská bradavice zmizela. Akorát vždycky v náplasti vystřihla okýnko na tu bradavici, aby česnek nerozežíral i zdravou kůží a rozetřený česnek na to dala a přes noc.

My jsme dávali i česnek namočený v octu, zkusili několik medikamentů, dusík byl až poslední možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
19.3.14 17:55

@IvaX Děkuji napišu si to kdyby se potvory vratily :( představa že s malým prckem nebudu moct 10 dní došlapnout není zrovna k smíchu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
19.3.14 17:57

@bimbama To jsem také slyšela.
@blecha72 zkoušela jsem volně dostupne připravky, zatim nic nepomohlo, a hlavně to mam rozsahle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí