Bradavice!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1561
24.3.14 11:53

Povím vám, že jsem seděla hodinu ve vaně a odmačovala gázu ze vcera, brecela a nadávala. Stejne se to neodmocilo, takze pomalu strhavat. Vymýt studenou vodou, a vydesinfikovat - jsem se malem pokakala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
24.3.14 11:59

@El Dragon Fíha. Klobouk dolů, toto bych ani nepřežila. To nejhorší máte snad za sebou a moc Vám držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
24.3.14 12:15

@bimbama ja mam take pocit ze jsem napul mrtva, hrozne unavena vybrečená, a to jsem si myslela že jsem kus chlapa co neco vydží, takhle si připadám jak pořádný máslo :,( děkuju,

chtěla jsem sem dát vše i ty nechutné fotky, pro další „odvážlivce“ aby věděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
24.3.14 12:18

@El Dragon Klidně je sem dejte. Já jsem docela překvapená, jak to vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
25.3.14 17:59

Treti den zadna změna, krome vylucovani žluteho svinstva… prý to tak má byýt… stale je to zive, stale to boli jak to velky zvire s rohama co dělá Buuuu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
29.3.14 22:18

6 den po seříznutí puchýřů, to žluté je jodová tinktura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.14 13:25

Prosím o zachovaní anonymity..je mi to trapne :oops: dekuji :kytka:
Mám mezi nohama (tříslech) 2vystouple bradavicky a 3mezi pulkami-rozlejzaj se jak jsou proti sobe :pocitac: mám je asi rok a zvetsujou se a začíná o byt nehezke, jsem těhotná 36.TT a tak se chci zeptat zda mi pomůže je odstranit nejakoy přípravek z lékárny, který bych mohla ted..
Nechce se mi pak jít na vypálení na tak citlivem místě a nekde roztahovat nohy :oops:
Děkuji za rady..

• Citovat
  • Upravit
66815
28.5.14 13:32
@Anonymní píše:
Mám mezi nohama (tříslech) 2vystouple bradavicky a 3mezi pulkami-rozlejzaj se jak jsou proti sobe :pocitac: mám je asi rok a zvetsujou se a začíná o byt nehezke, jsem těhotná 36.TT a tak se chci zeptat zda mi pomůže je odstranit nejakoy přípravek z lékárny, který bych mohla ted..
Nechce se mi pak jít na vypálení na tak citlivem místě a nekde roztahovat nohy :oops:
Děkuji za rady..

Verrumal- vypadá to jako lak na nehty. Potírá se tím pouze bradavice, po čase se vyloupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.14 13:34

Honem utíkej ke kožnímu lékaři! Sama píšeš, že se ti to začíná rozlézat - toto se musí řešit hned! Já jsem měla bradavice na noze, vyléčila jsem je šťávou z vlaštovičníku, ale mít je na choulostivých místech, mažu k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
28.5.14 13:40

Tak tehotna snad u dokora jsi kazdou chvili, ne? Nebo na gyndu nechodis? Sypej na kozni, tam se leci i pohlavni choroby, jsou zvykli. Mmch, urcite to jsou bradavice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
28.5.14 13:44
@El Dragon píše:
Tak tohle jsou foto dnesni rano, boli to porad jako kraaava. :,(

ted jsme přijeli - po odstrihu a jeste mi to vypalili kyselinou aby zabili korinky. Masakr. Uz nikdy více, :cert: beru prasek a jdu do postele.

@IvaX doufam ze to bude brzo lepsi, na druhou nohu zkusim ty vodičky.

Teď jsem narazila na to jak jsi dopadla, tak ty všechny fotky jsou teda drsný 8o 8o 8o No na druhou nohu zkus tu vodičku, tohle bych teda nechala, jako poslední možnost. No ufff, to bych snad ani nedala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
28.5.14 13:45

Anonymní zkus vodičku, co jsem tu v diskusi doporučovala, funguje na stejné bázi, jak vypálení dusíkem, ale nejdřív se v lékárně zeptej, jestli to těhotné můžou - to tedy nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
28.5.14 13:49
@Anonymní píše:
Děkuji za rady..

Myslíš bradavice jako bradavice nebo genitální bradavičky - kondylomata? Ptž jestli jsou to kondylomata, při porodu můžou ohrozit plod a nakazit je virem HPV (myslím, že tak se jmenují ). Musí se odstranit před porodem, jinak se doporučuje císař..A jinak v těhotenství se to zhoršuje - oslabená imunita atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
28.5.14 14:02

Presne jak pise Elesenika, nemyslim si, ze to jsou normalni bradavice!! Pozor na to! Podivej se na google na condylomata accuminata. Radi se to mezi pohlavne prenosne nemoci. Gynekolog ti na to nic nerekl? Jdi hned na gyndu nebo na kozni, protoze se to muze behem porodu prenest ma dite, zeny, ktere to maji, musi rodit cisarem!!! Po vypaleni se to vraci, nikdy to uplne nezmizi, tvuj partner to bude mit casem s nejvetsi pravdepodobnosti taky (pokud jsou to ty condylomata accuminata).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
28.5.14 14:05

@blumen může se to i nějak seškrábnout, podle toho jak moc je to velké - to je při lokální anestezii, což je pro mimčo přijatelnější. Vypalování se dělá při narkoze, která se v těhotenství moc nedoporučuje, ale i tak to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí