Bradavice mezi půlkami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
4.10.15 13:41
@Tuco píše:
Za mě teda babský rady fungovaly dokonale…na genitální br. mi pomohl bílej jogurt a na klasik bradavice ze spodu chodidla mentruační krev..doktoři mě posílali na vypalování (včetně těch genit. br. což mi ještě připomněla gyndařka, že to bude asi hodně bolet, že to je na blbym místě)…

8o 8o 8o Kdes na tohle přišla? 8o V čem je mentruační lepší než třeba normální krev nebo hlen? Ale jinak je mi ta představa nechutná :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.10.15 13:41

A proč ti to nevzali kauterem? Je to takový přístroj na kožním dusík se musí opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
4.10.15 15:42
@Petule030 píše:
8o 8o 8o Kdes na tohle přišla? 8o V čem je mentruační lepší než třeba normální krev nebo hlen? Ale jinak je mi ta představa nechutná :?

Od mojí babičky…takže vyloženě „babská rada“ :lol: Jo to ti neřeknu…vim prd na jaký bázi to funguje, ale zabralo to strašně rychle…už mi zarůstaly dovnitř chodidla a bolelo to při chůzi jako čert, takže nechutný nebo ne…já to uvítala a kdybych zase měla, jdu do toho znova…babička řikala, že by to ideál měla být tvoje vlastní krev (ale četla jsme případy, kdy někdo „poskytl“ a druhýmu to taky pomohlo tak nevim) a někde zase píšou, že ne od někoho, kdo bere antikoncepci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
4.10.15 15:59
@Mar__tanka1983 píše:
Já se dusíkem trápila léta a prd z toho.
Mě osobně nejvíc pomohl česnek, uříznout plátek, přilepit na dané místo, obden vyměnit, za pár dní bylo po bradavici (nepamatuji si přesně, ale maximálně týden). A od té doby se už neobjevila :palec:

tak s tím česnekem pozor :zed: měla jsem bradavici pod palcem na ruce - kdosi mi poradil česnek. Tak jsem dala česnek - druhý den jsem to místo měla rudé a třetí den se mi udělal puchýř přes půl ruky / alergii na česnek nemám - jím ho po tunách :lol: / musela jsem na chíru :,( kde mi ten puchýř prostřihávali, bylo v něm plno vody a pak jsem chodila 14 dní na převazy + ATB do zadku - fakt příjemný :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
4.10.15 18:01

Zkusila bych Duofilm :think: ale samozřejmě, ideálně prokonzultovat s kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí