Bradavice nebo něco jiného??2022

Anonymní
16.5.22 17:57

Bradavice nebo něco jiného??2022

Holky včera tam dcera nic neměla a dneska na obou rukách takové pupínky něco ji boli a neco ne můžou to byt bradavice??? Nebo vyrážka nebo co??? Mela uz minulý týden na jiném místě na ruce a tam to je pryč :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14730
16.5.22 18:34

Na bradavice to nevidim, ty by se neobjevily ze dne na den. Ja jsem treba podobne “pupinky” mela po trhani kopriv bez rukavic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
16.5.22 18:47

Nemá k tomu celkové příznaky? Teplotu, bolest v krku? A co nohy? Napadá mě ruka, noha, pusa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
16.5.22 20:00

Me to prijde jak molusky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.22 08:43

@Lucka1111 teplotu ani nic podobného bohužel nema :think: tak nevím co to je..
PRED 14 dny byla ve školce na praxi tak me napadlo jestli deti třeba nemohli nakazit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.22 08:45

@Melodie91 noo nevím…Pred cca 14 dny mela na prste 3 pupínky, ty ted zmizely ale furt jdou cítit hrbolky a fleky ze tam něco měla…a Včera přišla a říká že to má i na druhé ruce…Asi zajdeme k dr.,byla totiž před pár týdny na praxi ve školce tak jestli deti ji necim nenakazily

• Citovat
  • Upravit
2
24.11.24 13:06

Dobrý den, snad to neměla ale já si tímhle v září prošla a doktoři nikdo nevěděl až teda v Plzni to pak podle obrázků uzavřeli jako Erythema exsudativum multiforme a léčilo se to až do konče října s tím že se z pupínků stali puchýře na končetinách s bezmocí se postavit či něco uchopit a doteď mám z toho fleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí