Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Moňas.p Já jdu příští týden poprvé do http://www.theamazon.cz/ , popravdě se bojím, bojím
Snad to přežiju a neuteču z křesla
![]()
@Taormína píše:
@Moňas.p Já jdu příští týden poprvé do http://www.theamazon.cz/ , popravdě se bojím, bojímSnad to přežiju a neuteču z křesla
![]()
To neuteces, bud budes prilepena, nebo to bude tak bolet, ze nebudes moct chodit, natoz utikat ![]()
@Moňas.p Tož díky, to jsem potřebovala slyšet
Už teď kroutím nohy 3× dokola ![]()
Trham doma cukrovou pastou, je to super a jde to i po slepu.
@arcinka Když mě se nikdy ta pasta nepodařila, aby byla akorát… Většinou z toho byla taková cukrová „masáž“ bez efektu ![]()
Take jedu na cukrovce a ne vzdy se mi podari uvarit
Nekdo tu psal, ze kupuje uz hotovou v DM snad, nebo kde. Nevite o tom neco?
@Taormína tak doufam, ze se tu s nama pak podelis o to, jaky to bylo ![]()
@arcinka a nenasla bys prosim nekde obrazek jak to vypada ta krabicka? A u ceho t v DM je? Ja to parkrat hledala, ale nenasla ![]()
@hanzy Myslím o mým zběsilým útěku?:D Říkám si, že to je „jen“ 35 minut, že to snad vydržím, třísla si beru strojkem, to zvládnu, ale víc nic.
@arcinka A s tou kupovanou už není taková práce s přípravou, aby byla správně nachystaná? Já právě po x pokusech s domácí zhodnotila, že nebudu vyhazovat za kupovanou, když by se mi tak blbě s ní mělo taky pracovat (když to neumím).
@Taormína Taky jsem puvodne varila, ze nebudu utracet za cukr, citron a vodu
pak jsem nejak zkhsila tu z DM a mam jeden kelimek uz druh rok
takze sbohem vareni, tohle jen soupnu ma chvilicku do mikrovlnky, odeberu lzickou kulicku a jedu.
@arcinka prosiiim, vyfot mi to jak to vypada ten kelimek a popis mi, u ceho to mam v DM hledat? ![]()
@Taormína a jakoby dole se tim stojkem neholis? Me teda kupodivu ty trisla ale boli vic, nez spodek ![]()
@hanzy fakt? To by mě nenapadlo, že třísla můžou být horší. Popravdě jsem ráda, když jednou za čas zvládnu nohy, tolik k dobrovolnýmu sebetrýznění:-D
@arcinka
Hmm, zajímavé- sedám na mhd a jedu do dmka
a zítra vyzkouším, snad se vyhnu studiu ![]()
Ahoj holky. Rozkrok si delam bezne epilatorem, ale ted jsem tehotna a nevidim si tam a ani si tam poradne nedosahnu
chci jit tedy na brazilku a rada bych vedela, kde to umi. Doporucte salon a i s cenou prosim. Jedna se jen o depilaci intimni partie (pipka, hraz, zadek)
diky