Brazilska depilace Brno

Moňas.p
18.6.14 07:56

brazilska depilace Brno

Ahoj holky. Rozkrok si delam bezne epilatorem, ale ted jsem tehotna a nevidim si tam a ani si tam poradne nedosahnu :mrgreen: chci jit tedy na brazilku a rada bych vedela, kde to umi. Doporucte salon a i s cenou prosim. Jedna se jen o depilaci intimni partie (pipka, hraz, zadek)

diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Moňas.p
18.6.14 10:30

Zadny doporuceni?

• Citovat
  • Upravit
Moňas.p
18.6.14 13:25
:)
  • Citovat
  • Upravit
2630
18.6.14 20:16

@Moňas.p Já jdu příští týden poprvé do http://www.theamazon.cz/ , popravdě se bojím, bojím :-D Snad to přežiju a neuteču z křesla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
18.6.14 21:26
@Taormína píše:
@Moňas.p Já jdu příští týden poprvé do http://www.theamazon.cz/ , popravdě se bojím, bojím :-D Snad to přežiju a neuteču z křesla :lol: :lol:

To neuteces, bud budes prilepena, nebo to bude tak bolet, ze nebudes moct chodit, natoz utikat :D

• Citovat
  • Upravit
2630
19.6.14 14:27

@Moňas.p Tož díky, to jsem potřebovala slyšet :lol: Už teď kroutím nohy 3× dokola :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.6.14 14:32

Trham doma cukrovou pastou, je to super a jde to i po slepu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
19.6.14 14:35

@arcinka Když mě se nikdy ta pasta nepodařila, aby byla akorát… Většinou z toho byla taková cukrová „masáž“ bez efektu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.6.14 14:37

Take jedu na cukrovce a ne vzdy se mi podari uvarit :( Nekdo tu psal, ze kupuje uz hotovou v DM snad, nebo kde. Nevite o tom neco?

@Taormína tak doufam, ze se tu s nama pak podelis o to, jaky to bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.6.14 14:43

@Taormína kupuju v DM a je fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.6.14 14:44

@arcinka a nenasla bys prosim nekde obrazek jak to vypada ta krabicka? A u ceho t v DM je? Ja to parkrat hledala, ale nenasla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
19.6.14 14:48

@hanzy Myslím o mým zběsilým útěku?:D Říkám si, že to je „jen“ 35 minut, že to snad vydržím, třísla si beru strojkem, to zvládnu, ale víc nic.

@arcinka A s tou kupovanou už není taková práce s přípravou, aby byla správně nachystaná? Já právě po x pokusech s domácí zhodnotila, že nebudu vyhazovat za kupovanou, když by se mi tak blbě s ní mělo taky pracovat (když to neumím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.6.14 14:56

@Taormína Taky jsem puvodne varila, ze nebudu utracet za cukr, citron a vodu :-) pak jsem nejak zkhsila tu z DM a mam jeden kelimek uz druh rok :pankac: takze sbohem vareni, tohle jen soupnu ma chvilicku do mikrovlnky, odeberu lzickou kulicku a jedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.6.14 15:14

@arcinka prosiiim, vyfot mi to jak to vypada ten kelimek a popis mi, u ceho to mam v DM hledat? :mrgreen:

@Taormína a jakoby dole se tim stojkem neholis? Me teda kupodivu ty trisla ale boli vic, nez spodek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
19.6.14 15:50

@hanzy fakt? To by mě nenapadlo, že třísla můžou být horší. Popravdě jsem ráda, když jednou za čas zvládnu nohy, tolik k dobrovolnýmu sebetrýznění:-D
@arcinka
Hmm, zajímavé- sedám na mhd a jedu do dmka :-D a zítra vyzkouším, snad se vyhnu studiu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí