Břeclav porodnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1763
10.2.13 18:40

@j.borufka Ano? jak je ten svět malý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
10.2.13 18:43

Cauky, ja v Breclavi rodila loni v prosinci, no uz vlastne predloni :))) A byls jsem maximalne spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
11.2.13 09:02

@Angelina987 to je to je pravda a chtly by jste mit druhé, maš asi stejne stare ditko jako ja? myslím že stejne pujdu rodit zase do břeclavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
11.2.13 13:47

Ahoj, rodila jsem v BV nemocnici před 4 měsíci. Porod jsem měla vyvolávaný kvůli píchámí miniheparinu a vyvolávali mi jej v neděli :D!!Dali mi na výběr kdy ho chci vyvolat a já si vybrala neděli a nevadilo jim to.
Na porod ale vzpomínám s hrůzou, měla jsem dvě porodní asistentky(páč nikdo jiný nerodil) a obě vyloženě KRÁVY!!!Byl to můj druhý porod a teda daleko horší než první. První jsem měla v Brně a paráda, no na druhý budu vzpomínat jako na něco hrozného co už nikdy nechci zažít. Ale na novorozeneckém byli dětské i ženské sestry parádní, to si nemůžu stěžovat ani na jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
11.2.13 16:01

@feketka ty asistentky fakt nektere kravy ja na prvni vzpominam hruza ted sem se s tím nejak smiřila,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
24.2.13 14:16

Ahoj, já jsem rodila v Břeclavi před šesti lety. Přenášela jsem 8 dnů. Porod byl vyvolávaný a nakonec skončil po 12, 5 hodinách sekcí. Teď mám termín 28.2. porod je zatím plánován přirozenou cestou, no a chci se zeptat, kdybych chtěla píchnout Epidurál, zda se za něj platí nebo jej hradí pojišťovna? A druhý dotaz, na kolik to zmírňuje porodní bolesti, protože u prvního porodu jsem měla šílené křížové bolesti a tuto možnost zmírnění bolesti mi tenkrát nikdo nenabídl, bohužel až došlo na sekci a já měla bolesti co minutu, tak byl problém mně napíchnout. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
24.2.13 14:55

Holky, jak tady píšete o těch protivných asistenkách-taky jsem o tom slyšela. Ale hodně známých říkali, že když tam byl parner u porodu, že ten přístup byl přeci jen příjemější. Je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
24.2.13 17:34
@Talunka píše:
Holky, jak tady píšete o těch protivných asistenkách-taky jsem o tom slyšela. Ale hodně známých říkali, že když tam byl parner u porodu, že ten přístup byl přeci jen příjemější. Je to tak?

Ano je to tak, já rodila a měla tam manžela a obskakovali nás tam, vedle rodila jedna maminka z Pavlovic a všímali si jí daleko méně. Za mně tedy doporučuji si sebou vzít mažela, partnera, či pokud nemůže partner (z důvodu zaměstnání), tak aspoň kamarádku. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
24.2.13 19:51
@Talunka píše:
Holky, jak tady píšete o těch protivných asistenkách-taky jsem o tom slyšela. Ale hodně známých říkali, že když tam byl parner u porodu, že ten přístup byl přeci jen příjemější. Je to tak?

jojo, já měla u porodu mamku(přítel nemohl), když jsem tam byla sama tam si mě nikdo nevšímal, a když přišla mamka tak se zjistilo že dvě sestřičky jsou ze stejné vesnice jak ona a naráz se o mě staraly krásně, chodily se pak dívat i na miminko a vyptávaly se mě na babičku…Určitě si sebou někoho vem, ale je to lepší i když ti bude nejhůř, já bez doprovodu nemohla ani na záchod.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
24.2.13 20:53

@Danulle1 @Denisa313
Děkuji holky za odpověď. Aspoň jsem si to opět potvrdila, že je to opravdu lepší-mít někoho u sebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
24.2.13 21:09

@Talunka než se tam střídaly směny tak tam byly dvě sestry a ta jedna byla fakt hodná, milá, pořád se na mě chodila dívat, tak ti přeju aby jsi to vychytala a měla tam ty milé sestřičky ;)..Jinak během porod nebudeš nějak řešit jak se kdo chová, ale ten doprovod je lepší že ti bude celou dobu pomáhat..pro mě byly horší sestry na poporodním než porodním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
24.2.13 21:15

@Denisa313 Slyšela jsem, že při samém porodu je ti všechno jedno kolem :) Hlavně ať už to je a ať slyším prcka plakat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
24.2.13 21:18

@Denisa313 Jo a na poporodním jsou prý docela podivné zvyky, co se týče kojení. Že moc nepomáhají, ale nadávají, když ti to nejde.Ale jsem tak nějak v klidu, páč je to o jednotlivci. A já jsem trošku baba držka, tak snad se mi ta má diplomaticky drzá pusa bude hodit, kdyby náhodou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
24.2.13 21:38

@Talunka taky jsem měla ten pocit, ale díky bohu jen díky jedné velmi,,milé´´ sestřičce, kterou jsem díky bohu chytla jen jeden den - zbytek super, fakt se není čeho bát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
24.2.13 21:44

@Angelina987 Vždycky se najde nějaká důra, co pokazí náladu :think: A když je to s mimčama nebaví, tak ať jdou dojit krávy, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková