Březen 2013 - kdo našel // ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1103
5.8.13 20:13
@miláček123 píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Mám vedle sebe kolegini, je 26+2 a dnes zjistili malému tekutinu u srdce v dutine bříšní hydrothorax s podezřením na ascites. Doktorka říkala že by to mohla být srdeční vada, ale do dnešního dne bylo vše v pořádku. Prosím nevíte někdo něco. Děkuji

Bohužel neporadím, slyším o tom poprvé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
5.8.13 22:09
@miláček123 píše:
Ahoj holky, tak už mám jen opravdu mini až nic plodové vody.Tak se zatim čeká. Když nebudou komplikace tak mimi tm vydrží i několik dní. Tak uvidíme

Ahoj, to je mi líto :( myslím na tebe a držím palce ať je vše OK :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.13 13:36

Ahojky, tak už je tam jen malilililinko vody.Dnes jsem byla na EKG atd a zítra uvidíme co a jak. Dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
6.8.13 17:39
@miláček123 píše:
Ahojky, tak už je tam jen malilililinko vody.Dnes jsem byla na EKG atd a zítra uvidíme co a jak. Dám vědět

To s mimišem dáte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
6.8.13 18:04

velký utz

Holky, mám po utz, vše je v pořádku :*,zeptala jsem se, už když byla napsána zpráva na míry mimíska…jo a je to potvrzený kluk ;) tak se mudr znovu podíval na monitor a říkal, že má 20cm a váží 508g..hoky, délka asi dobrá, na netu píšou 17-22cm ale váhu jen 330g - 360g.Dnes jsem dle ms 21+6tt čili konec 22 týdne.
Myslíte, že můžu mít tu těhu cukrovku a proto je mimčo tak „tlusté“? :nevim:
Mohla jsem, se zeptat mudra, ale on honem honem a už ta otázka byla asi přes jeho časomíru.
Video 3d nemáme, malý byl otočený a pusinkou zabořený v placentě, prý by nebylo nic vidět. Tak máme jen 2d klasiku video :zed:, ale to nevadí, hlavně, že je vše vyvinuto jak má.
Jen ta váha mi vrtá hlavou…má tu někdo taky takového malého sumíka? :-)) :srdce: :mavam:
Sisi…placentu mi řekl, že už nezasahuje do segmentu a mám ji na přední traně, moje mudra mi řekla, že je na zadní :zed: :-),no nevadí, hlavně, že už asi není tak nízko..? jsem z toho pochopila…,příští středu jdu na kontrolu k moji mudře, tak uvidím co mi řekne.
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
caspino
6.8.13 18:11
@Verunka8 píše:
Ahoj holky, my byli včera taky na velkém utz je to pořád kluk, a vše je naprosto v pohodě, jsem 22+4 a máme 546g :pankac:

Verunko, já jsem byla dnes na velkém utz a jsem 21+6tt a máme 508g, myslíš, že je to o. k?Tvůj prcek má asi taky více, viĎ? :srdce: už máš po cukr. testech? :srdce: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1103
6.8.13 18:47
@caspino píše:
Verunko, já jsem byla dnes na velkém utz a jsem 21+6tt a máme 508g, myslíš, že je to o. k?Tvůj prcek má asi taky více, viĎ? :srdce: už máš po cukr. testech? :srdce: :mavam:

Nedělej si s tím hlavu kdyby bylo něco špatně, tak ti to řeknou. Mě jen řekli, že jsme tak 10dní napřed :-) na cukrovku jdu 15.8,takže ještě nic nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.8.13 21:37

Tak co se tyka nasi prdelky tak v 21+0 byly miry 22cm a 508g, druhy den jsem sla normalne na kontrolu ke sve MUDr. a ta rekla ze je vse v poradku. Ja osobne mam malinko nizsi cukr, tak nas pristi tyden ceka cukrovka a jsem zvedava. Osobne si myslim, ze kdyby bylo neco spatne tak doktor neco rekne… ta moje mi rekla ze je vsechno OK… i kdyz tady na Kypru??? Tady je to pokazde jinak, tak se tesim domu az odsud odletime a necham se poradne vysetrit nasemi ceskymi doktory a necham si vysvetlit veskere testy, ktere mi tady nikdo nevysvetli a jen rikaji ze je vsechno OK… tak se pokazde modlim aby bylo opravdu vsechno OK… ale zatim se hybeme, rosteme a vime o sobe tak porad jen doufam a doufam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
7.8.13 08:05

Ahoj Caspino, asi když ti doktor nic neřekl, tak se té váhy neboj. Já ani nevím kolik naše mimi mělo, já měla milion jiných otázek a doktor byl značně nervozní z plné čekárny…Když jsem se ptala na tu plcentu, tak ji mám pořád níž, ale je je to v poho že není před nebo za brankou??? Pořádně už si to nepamatuju, ale jako že dobrý :palec:
Včera jsem byla v poradně, tak mi doktorka potvrdila že je vše OK. Poprvé mi měřila délku pupku, 21cm, to jsem koukala kam až ten metr tahá :lol: už nad pupík. Mám se taky objednat tu cukrovku, tak počkám až nebudou takový pařáky, pít ten hnus ve vedru… :poblion:
Zatím pa a mimi ať rostou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
7.8.13 12:30

Tak to jsem asi měla na velkém utz ve 20+0t prcka malá měla váhový odhad jen 317g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.13 10:33

Ahojky, tak stále čekáme. Plodovky je minimum, ale mimi tam drží. Pokud mám všechny výsledky v poho tak je to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
8.8.13 10:38
@miláček123 píše:
Ahojky, tak stále čekáme. Plodovky je minimum, ale mimi tam drží. Pokud mám všechny výsledky v poho tak je to dobrý.

tak to je fajn…to zvládnete..dřžím pěstí, už víš co to bude? Nebo překvápko? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8.8.13 10:40
@caspino píše:
tak to je fajn…to zvládnete..dřžím pěstí, už víš co to bude? Nebo překvápko? :mavam:

Jj je to holčička Terezka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
8.8.13 10:46
@miláček123 píše:
Jj je to holčička Terezka

Taky jsme chtěli pro holčičku Terezku, moc pěkné jméno. My máme pro kluka vybráno - Dominik, Tomáš (po ťatínkovi :-) ),nebo Patrik…zatím nevíme. Ale u mne vede Domča

• Citovat
  • Upravit
620
10.8.13 19:13

@miláček123 ..ahoj holky, tak jak se držíte? Jste ještě celé? Moc na vás myslím :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí