Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@miláček123 píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Mám vedle sebe kolegini, je 26+2 a dnes zjistili malému tekutinu u srdce v dutine bříšní hydrothorax s podezřením na ascites. Doktorka říkala že by to mohla být srdeční vada, ale do dnešního dne bylo vše v pořádku. Prosím nevíte někdo něco. Děkuji
Bohužel neporadím, slyším o tom poprvé ![]()
@miláček123 píše:
Ahoj holky, tak už mám jen opravdu mini až nic plodové vody.Tak se zatim čeká. Když nebudou komplikace tak mimi tm vydrží i několik dní. Tak uvidíme
Ahoj, to je mi líto
myslím na tebe a držím palce ať je vše OK ![]()
Ahojky, tak už je tam jen malilililinko vody.Dnes jsem byla na EKG atd a zítra uvidíme co a jak. Dám vědět
@miláček123 píše:
Ahojky, tak už je tam jen malilililinko vody.Dnes jsem byla na EKG atd a zítra uvidíme co a jak. Dám vědět
To s mimišem dáte ![]()
Holky, mám po utz, vše je v pořádku
,zeptala jsem se, už když byla napsána zpráva na míry mimíska…jo a je to potvrzený kluk
tak se mudr znovu podíval na monitor a říkal, že má 20cm a váží 508g..hoky, délka asi dobrá, na netu píšou 17-22cm ale váhu jen 330g - 360g.Dnes jsem dle ms 21+6tt čili konec 22 týdne.
Myslíte, že můžu mít tu těhu cukrovku a proto je mimčo tak „tlusté“? ![]()
Mohla jsem, se zeptat mudra, ale on honem honem a už ta otázka byla asi přes jeho časomíru.
Video 3d nemáme, malý byl otočený a pusinkou zabořený v placentě, prý by nebylo nic vidět. Tak máme jen 2d klasiku video
, ale to nevadí, hlavně, že je vše vyvinuto jak má.
Jen ta váha mi vrtá hlavou…má tu někdo taky takového malého sumíka?
![]()
Sisi…placentu mi řekl, že už nezasahuje do segmentu a mám ji na přední traně, moje mudra mi řekla, že je na zadní
,no nevadí, hlavně, že už asi není tak nízko..? jsem z toho pochopila…,příští středu jdu na kontrolu k moji mudře, tak uvidím co mi řekne.
![]()
@Verunka8 píše:
Ahoj holky, my byli včera taky na velkém utz je to pořád kluk, a vše je naprosto v pohodě, jsem 22+4 a máme 546g
Verunko, já jsem byla dnes na velkém utz a jsem 21+6tt a máme 508g, myslíš, že je to o. k?Tvůj prcek má asi taky více, viĎ?
už máš po cukr. testech?
![]()
@caspino píše:
Verunko, já jsem byla dnes na velkém utz a jsem 21+6tt a máme 508g, myslíš, že je to o. k?Tvůj prcek má asi taky více, viĎ?už máš po cukr. testech?
![]()
Nedělej si s tím hlavu kdyby bylo něco špatně, tak ti to řeknou. Mě jen řekli, že jsme tak 10dní napřed
na cukrovku jdu 15.8,takže ještě nic nevím
Tak co se tyka nasi prdelky tak v 21+0 byly miry 22cm a 508g, druhy den jsem sla normalne na kontrolu ke sve MUDr. a ta rekla ze je vse v poradku. Ja osobne mam malinko nizsi cukr, tak nas pristi tyden ceka cukrovka a jsem zvedava. Osobne si myslim, ze kdyby bylo neco spatne tak doktor neco rekne… ta moje mi rekla ze je vsechno OK… i kdyz tady na Kypru??? Tady je to pokazde jinak, tak se tesim domu az odsud odletime a necham se poradne vysetrit nasemi ceskymi doktory a necham si vysvetlit veskere testy, ktere mi tady nikdo nevysvetli a jen rikaji ze je vsechno OK… tak se pokazde modlim aby bylo opravdu vsechno OK… ale zatim se hybeme, rosteme a vime o sobe tak porad jen doufam a doufam…
Ahoj Caspino, asi když ti doktor nic neřekl, tak se té váhy neboj. Já ani nevím kolik naše mimi mělo, já měla milion jiných otázek a doktor byl značně nervozní z plné čekárny…Když jsem se ptala na tu plcentu, tak ji mám pořád níž, ale je je to v poho že není před nebo za brankou??? Pořádně už si to nepamatuju, ale jako že dobrý ![]()
Včera jsem byla v poradně, tak mi doktorka potvrdila že je vše OK. Poprvé mi měřila délku pupku, 21cm, to jsem koukala kam až ten metr tahá
už nad pupík. Mám se taky objednat tu cukrovku, tak počkám až nebudou takový pařáky, pít ten hnus ve vedru… ![]()
Zatím pa a mimi ať rostou ![]()
Tak to jsem asi měla na velkém utz ve 20+0t prcka malá měla váhový odhad jen 317g
Ahojky, tak stále čekáme. Plodovky je minimum, ale mimi tam drží. Pokud mám všechny výsledky v poho tak je to dobrý.
@miláček123 píše:
Ahojky, tak stále čekáme. Plodovky je minimum, ale mimi tam drží. Pokud mám všechny výsledky v poho tak je to dobrý.
tak to je fajn…to zvládnete..dřžím pěstí, už víš co to bude? Nebo překvápko? ![]()
@caspino píše:
tak to je fajn…to zvládnete..dřžím pěstí, už víš co to bude? Nebo překvápko?
Jj je to holčička Terezka
@miláček123 píše:
Jj je to holčička Terezka
Taky jsme chtěli pro holčičku Terezku, moc pěkné jméno. My máme pro kluka vybráno - Dominik, Tomáš (po ťatínkovi
),nebo Patrik…zatím nevíme. Ale u mne vede Domča
@miláček123 ..ahoj holky, tak jak se držíte? Jste ještě celé? Moc na vás myslím
![]()