Březen 2013 - kdo našel // ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
11.8.13 18:30
@caspino píše:
Holky, mám po utz, vše je v pořádku :*,zeptala jsem se, už když byla napsána zpráva na míry mimíska…jo a je to potvrzený kluk ;) tak se mudr znovu podíval na monitor a říkal, že má 20cm a váží 508g..hoky, délka asi dobrá, na netu píšou 17-22cm ale váhu jen 330g - 360g.Dnes jsem dle ms 21+6tt čili konec 22 týdne.
Myslíte, že můžu mít tu těhu cukrovku a proto je mimčo tak „tlusté“? :nevim:
Mohla jsem, se zeptat mudra, ale on honem honem a už ta otázka byla asi přes jeho časomíru.
Video 3d nemáme, malý byl otočený a pusinkou zabořený v placentě, prý by nebylo nic vidět. Tak máme jen 2d klasiku video :zed:, ale to nevadí, hlavně, že je vše vyvinuto jak má.
Jen ta váha mi vrtá hlavou…má tu někdo taky takového malého sumíka? :-)) :srdce: :mavam:
Sisi…placentu mi řekl, že už nezasahuje do segmentu a mám ji na přední traně, moje mudra mi řekla, že je na zadní :zed: :-),no nevadí, hlavně, že už asi není tak nízko..? jsem z toho pochopila…,příští středu jdu na kontrolu k moji mudře, tak uvidím co mi řekne. :mavam:

Ahojky, my meli ve 21+4 365g ale ja čekám holčičku :D ty kluci jsou prostě o něco vědčí :D uvidíš jak na tom budete ve 30tt :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.8.13 18:31
@miláček123 píše:
Ahojky, tak stále čekáme. Plodovky je minimum, ale mimi tam drží. Pokud mám všechny výsledky v poho tak je to dobrý.

Držím palečky at to dopadne dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
11.8.13 19:21

Už máte někdo po testu na cukrovku? Mě to čeká příští týden :roll: a docela se tím stresuju, píšou že se dělá mezi 24-28 a to budu(24) až ve čtvtrek…malý už má prý vyvinutou slinivku, takže to bude velká zátěž i pro něj :x jak jste to zvládly, je po tom fakt tak zle, jak píšou na jiných fórech? :pocitac: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
38
11.8.13 20:54

@caspino

tak nas cukrovka ceka ve ctvrtek… tim ze nejsem doma v cechach, musim zitra do lekarny aby se mi podivali do isntrukci jestli si mam tu glukozu koupit nebo mi ji namichaji {recky jaksi neumim a instrukce v anglictine mi nedavaji :D :D jen ustni a to jeste z toho pochopim pulku a pak jsem absolutne zmatena :D :D :D }

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
11.8.13 21:43

Ahoj, ja si rano vyzvedla glukozu ve sklenicce v lekarne, dosla k dr. sestricka mi vzala krev a podala kelimek.. Lupla jsem to tam a za dve hodky sla na druhy odber - je to sice extreme sladke, ale na druhou stranu - kdo nikdy nepil treba colu? :-) ja jsem s tim tedy problem nemela a nevidela bych to tak tragicky abych se z toho dopredu stresovala ;) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
14.8.13 22:20
@miláček123 píše:
Ahojky, tak stále čekáme. Plodovky je minimum, ale mimi tam drží. Pokud mám všechny výsledky v poho tak je to dobrý.

miláčku123, tak jak to s vámi vypadá…?Myslím, že nejsem jediná koho to zajímá a kdo si vzpomene co a jak… :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5112
14.8.13 22:29

Ahoj caspino, jak se vede? Já jdu v pátek na cukrovku a za 14 dní jsem objednaná na 3D ultrazvuk, už se moc těsim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
14.8.13 22:39
@Sisi 79 píše:
Ahoj caspino, jak se vede? Já jdu v pátek na cukrovku a za 14 dní jsem objednaná na 3D ultrazvuk, už se moc těsim :palec:
čauky sisi, snažím se zase šetřit, v pátek jsem ráno růžově zašpinila, tak jsem se lekla a jela jsem na gyndu, vše bylo ok, jak jinak:-)
Mudr říkal, že jak byly ty horka, tak máme tu dělohu překrvenou i tím a pak stačí zatlčzatlačit, nebo tak něco a už se může slabě zakrvácet z čípku. Mám ležet, odpočívat a užívat hořčíka..napsal mi silnější, páč mi tvrdne břiško. I malý jak sebou mele, tak mi to tvrdne. Včera jsem měla bolesti dělohy, zase jak na skřipci chvilkama jsem ani nemohla jít…po bytě…ale nešpinila jsem, tak jsem neplašila, asi zase roste děloha :roll:.Jo a placenta už nezasahuje do segmetnu, takže se pry trochu zvedla, jupí :potlesk:
Pry se to do porodu ještě zvedne.
Jinak já jsem ve středu 23+0,všude píšou, že na cukr mezi 24-28 týdnem..tak jsem chtěla jít v pátek, ale dnes jsem četla na netu, že nejlepší je jít ve 25týdnu, že se v tomto týdnu běžně posílá, tak to nechám až na další týden. Takže půjdeš první a budu očekávat hlášku, jak jsi to zvládla :kytka:.
Sisi a to jdeš zvlášt někde na 3d utz? Mě ho v Olomoucina gegentice nedělal, že je malý zabořený do placenty a nebylo by nic vidět, ale taky jsem ho chtěla. Myslela jsem, že tím to haslo, ale jestli to jde, jít na 3d utz ještě zvlášť mimo geneticky utz, tak bych šla taky :)
pa :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
5112
14.8.13 22:54

No jo, jsme plašanky, ale to je pro nás prvororičky asi přirozené. Taky jsem hned ze všeho vyplašená. Hlavně že seš v pořádku :palec:
Mě teda zatím břicho netvrdne, ale spíš mě tahaj vazy, hlavně v noci, tak si břicho už podkládá polštářem :mrgreen:
Já jsem dneska 24+1
U nás se 3D nedělá, musela jsem se objednat do Trutnova, je to nadstandart, takže se to platí. Teda je to divný, ale paní doktorka mi řekla- no já si za to nic neberu, ale asi ten váš termín tam nebudu a standartně se za to platí 1000kč. Už vidím jak to dělá grátis, haha. Hlavně bych to chtěla i se záznamem na DVD a s fotkou, tak si to radši zaplatím a budu mít památku. Myslím že kdyby to dělala zdarma, bude to honem honem a nic z toho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
18.8.13 19:43

Ahoj Holky, jaký byl víkend? My jsme byli na svatbě a moc jsme si to užili, jinak máme objednaný kočár, tak jsem ráda. Ve čtvrtek mi dělali ten test na tu cukrovku a nedopadl dobře, takže se musím objednat do diabetologický poradny :-( zítra jdeme na 1. 3D, tak s moc těším :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.13 21:14
@caspino píše:
miláčku123, tak jak to s vámi vypadá…?Myslím, že nejsem jediná koho to zajímá a kdo si vzpomene co a jak… :kytka: :mavam:

AHOJKY, tak jsme stále celé. Mám pořád mini vody a mimčo (Terka) se drží. Vše ok tak čekáme. Doktoři chtějí vydržet do 34týdne. Dnes jsem 29+1.Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
18.8.13 21:21

@Verunka8 Ahoj, no to je mi líto a co to obnáší když máš těhu cukrovku? Já na ni byla v pátek, tak teprve uvidím co a jak…
Jůůů, 3D to si užij a dej vědet své pocity, my jdeme 28.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
18.8.13 21:22

Ahoj, super zpráva :dance: Tak se držte holky :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
18.8.13 21:26
T
@Verunka8 píše:
Ahoj Holky, jaký byl víkend? My jsme byli na svatbě a moc jsme si to užili, jinak máme objednaný kočár, tak jsem ráda. Ve čtvrtek mi dělali ten test na tu cukrovku a nedopadl dobře, takže se musím objednat do diabetologický poradny :-( zítra jdeme na 1. 3D, tak s moc těším :hug:

tak já už mám taky objednaný kočárek, ale i postýlku, vajíčko, vaničku..prostě vše..přebalovací pult mi už přišel, už je i složený.
Dnes i včera jsem prala mimi věci…co jsem dostala…i svoje nové koupené.. a žehlila.
Mám nohy až…víte kde..jsem hotová, ale nějak mi povyrostl pupík a dnes jsem poprvé zpozorovala, že mi dělá potíže se ohnout…a když sedím tak úplně..a to mi každý říká, že nemám žádné břicho :jazyk:.Mám ho špičaté jako blázen… :oops: :srdce:
Já jdu na cukr v pátek…a o 3d utz taky uvažuji…páček :mavam:

• Citovat
  • Upravit
19.8.13 08:21
@Verunka8 „Caspino“

Jé holky vy už máte objednaný kočár, a jaký jste vybraly?? Já jsem stále ve fázi vybírání a pořád nevím :nevim:.
Rozhodla jsem se látkovat, tak mi teď studování a prohlížení plínek zabírá nejvíc času, dokonce jsem si už něco nakoupila, tak doufám, že mi moje nadšení vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí