Březňátka 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4548
12.7.06 14:46

No ja nevim, me se zda nesmysl aby se po vitaminech rodily vetsi deti. Zvlast, kdyz prebytek vitaminu se bez uzitku vylouci. A myslim, ze i v pestre strave obcas neco chybi, zvlast mineraly, a taky ve stredoevropske strave asi nebude dostatek jodu. I kdyz deti se rodily zdrave i predtim, nez se vubec jakekoliv vitaminy doporucovaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
12.7.06 14:52

Dendulko honim te tady i v TPP a nejak te nemuzu dohonit. Gratuluju k srdicku. Prosim v TPP mam akutni dotaz ohledne carek na testu :wink: Za jak dlouho se ti objevila stejne tlusta carka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
12.7.06 14:54

Kacenko, vitamíny žádné neberu, ale včera jsem si přečetla článek o stravování. Předpokládám, že se mi podaří dostat do těla dostatek vitamínů přirozenou cestou. Naštěstí nemusím moc návyků měnit. Nejvíc mne zaujala ta kyselina listová (doteď jsem o její existenci neměla ponětí) a 2× týdně ryby. Ale jak se mi podaří vystrnadit z jídelníčku uzeniny, to nevím, protože tu já ráda, i když vím, že není zdravá. Ale v posledních dvou letech jsem ji dost omezila - od té doby, co máme vlastní domácnost ji prostě nekupuju. Ale zrovna včera jsme opékali buřtíky… chi chi.

Dendulka: tak gratuluju :D

Pett: Tak to už je tedy opravdu výkon: postarat se o 3 lidičky najednou - sebe, mimčo narozené a mimčo nenarozené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
12.7.06 14:55

Dendulko, hurááá!
Ty se máš, 8mm - to je ale macek! :D
Gratuluji.
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
12.7.06 14:56

SARI, už jsem odpověděla v TPP :D :D :D Ale zas víš, kde mě najdeš :D Začla tloustnout asi tak 17. DC :wink: Ale až ten24. DC byl opravdu silnej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
12.7.06 14:58

Holky díky za gratulace, však i vy se ultrazvuku brzy dočkáte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
12.7.06 15:02

Dendulko diky moc, me se zda, ze ty tvoje jsou viditelnejsi nez ty moje. 8O Myslis 17 DPO :?: Ja jsem tak vystrasena, ze si to ani neumite predstavit. Si se mnou uzijete, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.7.06 15:04

Iau, díky moc za odpověď. Nechám tomu zatím také volný průběh, naštěstí mi chutná i to co je zdravé, takže to taky řešit nebudu. Jak dlouho jsi těhu? přeju ti hezký den ahoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
12.7.06 15:08

SARI, ono taky záleží na testu, v březnu, když jsem testovala, měla jsem Axiom testy, a ty byly takový rudější a ted GS Mamatest a jsou celkově takový slabší, lepší to je fakt z krve. Ty si tam někde nemůžeš nechat nabrat hCG?
Jo a k tomu nafouklýmu břichu, taky ho mám, a občas mě v břichu taky zabolí, to je normál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
12.7.06 15:10

KACENA: Mám to dole na mětříku - 6 týdnů, 3 dny (spočítáno podle data poslední menstruace), doktorka mi v tom možná ještě udělá „rošambo“. Já mívala dost nepravidelný cyklus, pak mi to 10,5 roku udržovaly hormony a teď posledních 4 měsíce si to dělalo co, chtělo…

PS: a jsem LAU, ale to je jenom drobnost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
12.7.06 15:12

Dendulko, byla jsi dřív v listopadu 2006?
Jestli ano,tak to gratuluju a držím palečky, ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
12.7.06 15:14

DENDULKA a ostaní: Jaké máte zkušenosti s GS Mammatestem? Mně to nic neukázalo, i když jsem již natuty byla těhotná. Cca 4 dny se mi nedostavila MS a nic se neukázalo, pak jsme jeli na dovču a ihned, jak jsme po týdnu přijeli, tak se ukázala druhá jasná silná čárka (ale na jiném testu od jiné firmy…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.7.06 15:14

Dendulce do seznamu:
jsem z Plzně, je mi 28 let a čekám první mimčo. Byla jsem zatím na prvním ultrazvuku a prý je to 7. týden. Nic dalšího zatím nevím. Měj se krásně ahoj Kacenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
12.7.06 15:15

Dendulko - no ja zas zitra testnu a uvidim, jestli nastala nejaka zmena. :wink: Jo je mi 29 to je pro upresneni seznamku a 30 se riti zavratnou rychlosti :roll:
Lau - udrzovano hormony znamena HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.7.06 15:18

LAU, promiň za překlep, chvátalala jsem s napsáním. Díky za odpovědi. Ahoj Kacena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí