Poradna duly
Jana Čurdová
No ja nevim, me se zda nesmysl aby se po vitaminech rodily vetsi deti. Zvlast, kdyz prebytek vitaminu se bez uzitku vylouci. A myslim, ze i v pestre strave obcas neco chybi, zvlast mineraly, a taky ve stredoevropske strave asi nebude dostatek jodu. I kdyz deti se rodily zdrave i predtim, nez se vubec jakekoliv vitaminy doporucovaly…
Dendulko honim te tady i v TPP a nejak te nemuzu dohonit. Gratuluju k srdicku. Prosim v TPP mam akutni dotaz ohledne carek na testu
Za jak dlouho se ti objevila stejne tlusta carka?
Kacenko, vitamíny žádné neberu, ale včera jsem si přečetla článek o stravování. Předpokládám, že se mi podaří dostat do těla dostatek vitamínů přirozenou cestou. Naštěstí nemusím moc návyků měnit. Nejvíc mne zaujala ta kyselina listová (doteď jsem o její existenci neměla ponětí) a 2× týdně ryby. Ale jak se mi podaří vystrnadit z jídelníčku uzeniny, to nevím, protože tu já ráda, i když vím, že není zdravá. Ale v posledních dvou letech jsem ji dost omezila - od té doby, co máme vlastní domácnost ji prostě nekupuju. Ale zrovna včera jsme opékali buřtíky… chi chi.
Dendulka: tak gratuluju ![]()
Pett: Tak to už je tedy opravdu výkon: postarat se o 3 lidičky najednou - sebe, mimčo narozené a mimčo nenarozené…
Dendulko, hurááá!
Ty se máš, 8mm - to je ale macek! ![]()
Gratuluji.
P.
SARI, už jsem odpověděla v TPP
Ale zas víš, kde mě najdeš
Začla tloustnout asi tak 17. DC
Ale až ten24. DC byl opravdu silnej ![]()
Holky díky za gratulace, však i vy se ultrazvuku brzy dočkáte ![]()
Dendulko diky moc, me se zda, ze ty tvoje jsou viditelnejsi nez ty moje.
Myslis 17 DPO
Ja jsem tak vystrasena, ze si to ani neumite predstavit. Si se mnou uzijete, co? ![]()
Iau, díky moc za odpověď. Nechám tomu zatím také volný průběh, naštěstí mi chutná i to co je zdravé, takže to taky řešit nebudu. Jak dlouho jsi těhu? přeju ti hezký den ahoj ![]()
SARI, ono taky záleží na testu, v březnu, když jsem testovala, měla jsem Axiom testy, a ty byly takový rudější a ted GS Mamatest a jsou celkově takový slabší, lepší to je fakt z krve. Ty si tam někde nemůžeš nechat nabrat hCG?
Jo a k tomu nafouklýmu břichu, taky ho mám, a občas mě v břichu taky zabolí, to je normál ![]()
KACENA: Mám to dole na mětříku - 6 týdnů, 3 dny (spočítáno podle data poslední menstruace), doktorka mi v tom možná ještě udělá „rošambo“. Já mívala dost nepravidelný cyklus, pak mi to 10,5 roku udržovaly hormony a teď posledních 4 měsíce si to dělalo co, chtělo…
PS: a jsem LAU, ale to je jenom drobnost ![]()
Dendulko, byla jsi dřív v listopadu 2006?
Jestli ano,tak to gratuluju a držím palečky, ať to dobře dopadne.
DENDULKA a ostaní: Jaké máte zkušenosti s GS Mammatestem? Mně to nic neukázalo, i když jsem již natuty byla těhotná. Cca 4 dny se mi nedostavila MS a nic se neukázalo, pak jsme jeli na dovču a ihned, jak jsme po týdnu přijeli, tak se ukázala druhá jasná silná čárka (ale na jiném testu od jiné firmy…)
Dendulce do seznamu:
jsem z Plzně, je mi 28 let a čekám první mimčo. Byla jsem zatím na prvním ultrazvuku a prý je to 7. týden. Nic dalšího zatím nevím. Měj se krásně ahoj Kacenka
Dendulko - no ja zas zitra testnu a uvidim, jestli nastala nejaka zmena.
Jo je mi 29 to je pro upresneni seznamku a 30 se riti zavratnou rychlosti ![]()
Lau - udrzovano hormony znamena HA?
LAU, promiň za překlep, chvátalala jsem s napsáním. Díky za odpovědi. Ahoj Kacena