Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
244
11.7.06 19:37

Holky,
potřebovala bych znát váš názor. Barvíte si nebo barvili byste si v tomto stadiu těhotenství vlasy?
Vím, dřív se říkalo - nebarvit. Myslím, že to už minulo, barvy jsou kvalitní a tak, ale stejně… červíček hlodá.
Tak co myslíte?
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 19:40

PETT, když jsem prolejzala ty poradny na netu, doktoři se k tomu vyjadřovali tak, že barvení vůbec nevadí, tak nevím.. :roll: Já se brzy k tomu chystám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.7.06 19:40

Věřím, že ten dáreček bude holčička.
A věřím, že mám intuici.
Ale asi je to spíš velké přání.

Chtěla jsem se zeptat - jak moc vadí pasívní kouření?
Mám pocit, že lidi na ulici kouří čím dál víc, navíc jsou teď všude zahrádky a když jdu z práce tak musím pořád zadržovat dech a chvíli nedýchat, jinak bych toho nadýchala spoustu.

Prvosenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 19:46

Prvosenko, když to má být holčička, pročpak modrý metřík? Ale gratuluju, je pěkný :D
Cigaretový kouř mi vadí a vadil mi i když jsem byla kuřák, půl roku nekouřím, jediná rada je, vyhýbat se zakouřenému prostředí, no a na ulici se tomu asi nevyhneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
11.7.06 19:54

Hojda,
Prvosenko- ty jo holka, já bych to nevydržela, takovou zprávu neříct.
Pett- já bych se barvení vůbec nebála, taky plánuju melírek, už mám pěknej odrost.
Kouření-no já jsem vlastně na 2roky přestala, pak jsem měsíc kouřila a zase jsem zjistila, že jsem těhu, tak jsem s tím přestala. Mě to taky vadí, ale venku bych to nějak neřešila a spíš bych se vyhýbala uzavřené místnosti ve které se kouří.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.7.06 19:56

Protože máme oba moc rádi modrou.
A bleděmodré oblečky jsou moc hezké.
A hodí se pro oboje.
A pokojík bude žluto-modrý.
Moc se těším. Taky ses těšila na zařizování pokojíčku?

Prvosenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 20:01

Prvosenko, máme malé místnosti, kluci mají jeden pokoj a nic moc se tam nevejde, takže nějaké velké zařizování nehrozilo, jen ted to budem muset nějak vymyslet, protože nevim kde bude to třetí, no nejdřív s námi v ložnici a pak budeme vymýšlet, no budeme jak sardinky :roll:

Modrá je sice pěkná barva, ale já už bych radši pořizovala něco v růžové :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
11.7.06 20:02

Ahoj,
tak jste mě nahlodali a už mám taky metřík, teda… :D Nevydržela jsem.
S tím barvením si to taky myslím, vlítnu na to, už to mám hrozné.
Prvosenko, mě cigaretový kouř v první těhotenství strašně vadil. Jinak myslím, že pasivní kouření teda taky není pro mimi nic moc, já bych se chtěla vyhýbat zakouřeným hospodám, ale zahrádka je myslím v pohodě.
Ještě jsem něco chtěla, ale nevím co. Musím si znovu přečíst vaše příspěvky. 8O
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
11.7.06 20:05

Jo, už vím, co jsem chtěla. Je to se mnou hrozné…
Prvosenko, já taky věřila ve svou intuici, jenom já jsem VĚDĚLA, že nosím holčičku, všichni ostatní mi říkali, že to bude kluk. Já si říkala, prdlajs víte, mám přece tu mateřskou intuici…
A podívej se na metřík. :D :D :D :D :D :D
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 20:06

Super super, ted máme přehled, kdo je jak daleko :D
Taky nechám hodit melírek, ale už si to říkám nějak dlouho..tak mě napadlo, nemáte tady některá na emimču uložené nějaké fotky? Źe bych skoukla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
11.7.06 20:14

akorát mi Dendulko, nejde do hlavy, že máme termín jen 3 dny po sobě (3. a 6.3.), ale v metříku nám to dělá přesně týden… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 20:17

PETT, do hlavy ti to nejde správně :D Mám totiž metřík udělanej podle ultrazvuku a podle ovulace a to vychází na 27.2., jenže můj doktor to stejně bude počítat podle poslední MS a to je 3.3., ale pro mě je utz přesnější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
11.7.06 20:24

Tak to jo, no tak se pro dnešek mějte, jdu mýt nádobí.
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 20:28

Taky se pro dnešek loučím, a jdu sebou plácnout o postel.
Doblou noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.7.06 20:50

Ahojky holcinky,
teda, pekne se to tu rozjizdi. Nejak nestiham s tim mym prckem. Teprve ted jsem batole ulozila a nikdo uz tady asi neni.
Gratuluji dalsim maminkam k // a preji zdrava breznatka.
Jinak co si tak pamatuji, Dendulka rikala, ze je nejmladsi.. budu te asi muset potesit nebo zklamat (tezko rict :wink: ). Druhe mimi budu mit ve svych 22letech. Pro nekoho to zni asi dost divne…protoze jsem se setkala s mnoha negativnimi nazory typu: „Uz tak mlada a dite na krku.“ Ale nejak je vypoustim. Uprednostnila jsem ted deti a pak se volne vratim ke kariere a budu se ji poradne venovat. Kdyz mi to drobatka dovoli. Manzelovi to samozrejme vyhovuje a muzeme proto cestovat bez „zavazku“ vsichni skoro ctyri (nechci to zakriknout).

Barveni vlasu myslim nijak neskodi, ja je v dobe tehu taky mela. Ale vseho s mirou.

Koureni buhuzel nesnasim. Neodsuzuji nijak kuraky, ale v tehu bych se tomu radeji vyvarovala. Mas pak vetsi jistotu a nehryze te svedomi.

Pekny vecer a klidne brisko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital