Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
9.7.06 21:25

Ahojky holky,
musim trosku dovysvetlit mou situaci. Jelikoz tady mam hodne kamaradek i sestru, ktere pravidelne navstevuji emimino, tak jsem se hodila do tajnosti. Protoze to vsem oficialne oznamime az za mesic. A nechci jeste nic zakriknout. Batole mame jedno, pred 2 tydny oslavilo rok.
My ted nejakou dobu nebydlime v CR. Ale jeste chvilinku a urcite o nas prozradim vic.

To je tak krasny, ze se zakladaji dalsi a dalsi mesicni miminka 2007. Jeejee, to bude deti. :D

Prvosenko - Kdyz jsem ten den kupovala test, ze zjistim, zdali nam to vyslo nebo ne. Mela jsem v planu to manzilkovi jeste minimalne par hodin nerict. Ale jak jsem vysla z koupelny s krenicim se usmevem pres cely oblicej, uplne me prokoukl. :lol:

Dendulko - Jee, to bude krasny pocit videt nebo minimalne slyset mimusko, ze tam je. Drzim palecky, at je zdravoucke.

Jani - s tim sladkym to chapu, ale i ja pres to musim neco sladkyho snist. Minimalne kousek cokolady. Vyrovnavam si tak chute slana / sladka. Snad se to casem zlepsi.

Krasny vecer :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
9.7.06 21:36

NOLY, jasně že počkáme :D S tím srdíčkem právě nevím, jestli bude zítra vidět, pokud nebude, tak vám tady budu nervačit další týden :roll:
PETT, chápu, že bys šla nejradši na UTZ co nejdřív, já ted chodím každý týden a stejně mi to nestačí :oops:

S tím oznamováním, neřekla jsem to jen svým synům, to počká. Ted jak to v dubnu nevyšlo, to jsem jim řekla a pak se pořád ptali a bylo to dost nepříjemný jak pro ně, tak pro mě. No a tím, že jsem na malém městě, počítám, že za chvíli to budou vědět všichni..ale to mi je fuk :D

No půjdu už spinkat, i když nevím jak se mi bude v tomhle dusnu dařit. Párkrát zahřmělo, spadlo pár kapek a tot vše…

Dobrou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
10.7.06 05:02

Ahoj holky, vsem moc gratuluju k // a mimiskum v brisku. Ja bych se rada potichoucku pridala. Ale jeste se moc a moc bojim. Od 11DPO zkousim testik, nejdriv se // objevily neviditelne po limitu, ze dne na den se trosicku zesiluji (jdu po vzoru Dendulky :lol: ) Tak doufam, ze to vyjde. Mam desny strach, v loni v listopadu jsme o mimo prisli v 10 tt zamlklym tehu, vyvoj mimca se zastavil kolem 8tt. Bylo by to tedy druhe tehu a prvni mimi. Ale psss. Protoze jsem mela hodne dlouhe a nepravidelne cykly, jsem ted na progesteronu, jeste mam na zitra a co se stane pak nevim, doufam, ze i tak mrcha nedorazi. Rozlousknout by se to melo pristi utery, kdy jdu k dr. S Dendulkou se dobre zname - tak doufam, ze se tu budeme potkavat s ni i s ostatnimi az do brezna 2007 a dele. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
10.7.06 07:29

Dobré ránko,
SARI, však jsem ti říkala, že ti tady budu držet fleka a mooooooooc držím palec, at je vše ok, a ono bude :wink:

Za chvíli pomažu na kontrolu, potom se ozvu, zatím pááááá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
10.7.06 14:17

Dendulko - diky moc za drzeni mistecka, je pekne „vyhrate“ :lol: Doufam, ze i ja se tu poradne „ohreju“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
10.7.06 14:40

SARI, to si piš, že ohřeješ :wink: A na kolikátýho ti vůbec vychází TP? Ty víš vlastně přesně, kdy byla OVU..když mě se to nechce počítat, dnes jsi 14DPO…Že bys měla TP 19. 3.? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
10.7.06 15:37

Ahoj holky,
testuju ve středu a moc ráda bych se k vám přidala, tak mi držte palce, ať tam ty čáry jsou.
 Abaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
10.7.06 15:40

Ahoj ABAJO, držím všechny čtyři palce :wink: Proč netestneš zítra? Myslíš, že by bylo brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
10.7.06 15:48

Jo, myslím, že by bylo brzy, ale možná to nevydržím :wink: Jsem napnutá jak kšandy :D Jestli to nevydržím, napíšu zítra. No asi to nevydržím…
 Abaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
10.7.06 16:38

To sem hned ráno písni, jak to dopadlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
10.7.06 17:22

Tak Dendulko, nemusím čekat ani do rána, ta červená mrcha se dostavila a přitom to vypadalo tak nadějně :( Tak snad dubňátka 2007 :D
Jinak všem držím palce, pohodové těhu a krásně si to užijte :wink:
 Abaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
10.7.06 17:24

Jé to je škoda, no co se dá dělat, tak at se ti zadaří na ty dubňátka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
11.7.06 05:41

Dobre rano
Abaja , drzim pesti na dubnatka 2007
Dendulko ty spione :wink: vychazi to na 19.3. Presne za tyden me ceka kontrola. Touhle dobou uz asi budu vedet, co na to ultrazvuk. Jeste porad nemam zadny priznaky. :( Asi bych byla nejspokojenejsi, kdybych mela rovnou bricho jak buben a pohyby. :? Jsem nervozni jak pes…jak v takovymhle stavu mam pracovat? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 06:43

Bré ránko :wink:
SARI, to bud ráda, že pracuješ a aspon na chvíli máš myšlenky jinde, já jsem doma a tím pádem nemyslím na nic jiného a jsem akorát tak zralá na to, že mi z toho hrábne.
Už nutně potřebuju zítřejší UTZ a potvrzené srdíčko. No a při mé smůle, tam zítra nikdo nebude a řeknou mi, že až v pátek, to už se párkrát stalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
11.7.06 09:18

Březnové mimčo

Ahoj,

podle mých výpočtů by se Julinka (případně Matýsek) mohla narodit v březnu. Ocifiálně to potvrzeno nemáme, k paní doktorce jdeme až v pondělí. V neděli jsme se vrátili z dovolené v Bulharsku a včera byl test pozitivní. (Před 2 týdny se tam ta druhá čárka ne a ne objevit, i když já už jsem to tušila…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí