Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky,
musim trosku dovysvetlit mou situaci. Jelikoz tady mam hodne kamaradek i sestru, ktere pravidelne navstevuji emimino, tak jsem se hodila do tajnosti. Protoze to vsem oficialne oznamime az za mesic. A nechci jeste nic zakriknout. Batole mame jedno, pred 2 tydny oslavilo rok.
My ted nejakou dobu nebydlime v CR. Ale jeste chvilinku a urcite o nas prozradim vic.
To je tak krasny, ze se zakladaji dalsi a dalsi mesicni miminka 2007. Jeejee, to bude deti. ![]()
Prvosenko - Kdyz jsem ten den kupovala test, ze zjistim, zdali nam to vyslo nebo ne. Mela jsem v planu to manzilkovi jeste minimalne par hodin nerict. Ale jak jsem vysla z koupelny s krenicim se usmevem pres cely oblicej, uplne me prokoukl. ![]()
Dendulko - Jee, to bude krasny pocit videt nebo minimalne slyset mimusko, ze tam je. Drzim palecky, at je zdravoucke.
Jani - s tim sladkym to chapu, ale i ja pres to musim neco sladkyho snist. Minimalne kousek cokolady. Vyrovnavam si tak chute slana / sladka. Snad se to casem zlepsi.
Krasny vecer ![]()
NOLY, jasně že počkáme
S tím srdíčkem právě nevím, jestli bude zítra vidět, pokud nebude, tak vám tady budu nervačit další týden ![]()
PETT, chápu, že bys šla nejradši na UTZ co nejdřív, já ted chodím každý týden a stejně mi to nestačí ![]()
S tím oznamováním, neřekla jsem to jen svým synům, to počká. Ted jak to v dubnu nevyšlo, to jsem jim řekla a pak se pořád ptali a bylo to dost nepříjemný jak pro ně, tak pro mě. No a tím, že jsem na malém městě, počítám, že za chvíli to budou vědět všichni..ale to mi je fuk ![]()
No půjdu už spinkat, i když nevím jak se mi bude v tomhle dusnu dařit. Párkrát zahřmělo, spadlo pár kapek a tot vše…
Dobrou noc ![]()
Ahoj holky, vsem moc gratuluju k // a mimiskum v brisku. Ja bych se rada potichoucku pridala. Ale jeste se moc a moc bojim. Od 11DPO zkousim testik, nejdriv se // objevily neviditelne po limitu, ze dne na den se trosicku zesiluji (jdu po vzoru Dendulky
) Tak doufam, ze to vyjde. Mam desny strach, v loni v listopadu jsme o mimo prisli v 10 tt zamlklym tehu, vyvoj mimca se zastavil kolem 8tt. Bylo by to tedy druhe tehu a prvni mimi. Ale psss. Protoze jsem mela hodne dlouhe a nepravidelne cykly, jsem ted na progesteronu, jeste mam na zitra a co se stane pak nevim, doufam, ze i tak mrcha nedorazi. Rozlousknout by se to melo pristi utery, kdy jdu k dr. S Dendulkou se dobre zname - tak doufam, ze se tu budeme potkavat s ni i s ostatnimi az do brezna 2007 a dele. ![]()
Dobré ránko,
SARI, však jsem ti říkala, že ti tady budu držet fleka a mooooooooc držím palec, at je vše ok, a ono bude ![]()
Za chvíli pomažu na kontrolu, potom se ozvu, zatím pááááá ![]()
Dendulko - diky moc za drzeni mistecka, je pekne „vyhrate“
Doufam, ze i ja se tu poradne „ohreju“
SARI, to si piš, že ohřeješ
A na kolikátýho ti vůbec vychází TP? Ty víš vlastně přesně, kdy byla OVU..když mě se to nechce počítat, dnes jsi 14DPO…Že bys měla TP 19. 3.?
![]()
Ahoj holky,
testuju ve středu a moc ráda bych se k vám přidala, tak mi držte palce, ať tam ty čáry jsou.
Abaja
Ahoj ABAJO, držím všechny čtyři palce
Proč netestneš zítra? Myslíš, že by bylo brzy?
Jo, myslím, že by bylo brzy, ale možná to nevydržím
Jsem napnutá jak kšandy
Jestli to nevydržím, napíšu zítra. No asi to nevydržím…
Abaja
Tak Dendulko, nemusím čekat ani do rána, ta červená mrcha se dostavila a přitom to vypadalo tak nadějně
Tak snad dubňátka 2007 ![]()
Jinak všem držím palce, pohodové těhu a krásně si to užijte ![]()
Abaja
Jé to je škoda, no co se dá dělat, tak at se ti zadaří na ty dubňátka ![]()
Dobre rano
Abaja , drzim pesti na dubnatka 2007
Dendulko ty spione
vychazi to na 19.3. Presne za tyden me ceka kontrola. Touhle dobou uz asi budu vedet, co na to ultrazvuk. Jeste porad nemam zadny priznaky.
Asi bych byla nejspokojenejsi, kdybych mela rovnou bricho jak buben a pohyby.
Jsem nervozni jak pes…jak v takovymhle stavu mam pracovat? ![]()
Bré ránko ![]()
SARI, to bud ráda, že pracuješ a aspon na chvíli máš myšlenky jinde, já jsem doma a tím pádem nemyslím na nic jiného a jsem akorát tak zralá na to, že mi z toho hrábne.
Už nutně potřebuju zítřejší UTZ a potvrzené srdíčko. No a při mé smůle, tam zítra nikdo nebude a řeknou mi, že až v pátek, to už se párkrát stalo ![]()
Ahoj,
podle mých výpočtů by se Julinka (případně Matýsek) mohla narodit v březnu. Ocifiálně to potvrzeno nemáme, k paní doktorce jdeme až v pondělí. V neděli jsme se vrátili z dovolené v Bulharsku a včera byl test pozitivní. (Před 2 týdny se tam ta druhá čárka ne a ne objevit, i když já už jsem to tušila…)