Poradna duly
Jana Čurdová
zdravim vas moc moc, trochu nostalgie se na me doneslo kdyz jsem si precetla ze je uz i tahle diskuze…je to persne rok co i ja zjitila ze jsem tehulka, sice to bude presne az pristi tejden ale i tak je to naadherny, moc vsem detickam v briskum zdravicko a maminkam ty nejkrasnejsi vzpominky na tehu, at se dari.....preji maja a Lukasek rybicka
ahojky těhulky ![]()
jééééééééé březen 2007
já jsem v loni 30.6. zjitila, že jsem těhu a termín jsem měla letos 9.3., ale Mišák se narodil už 10.2., takže nakukuji s nostalgií a nakukovat budu celé vaše těhu ![]()
držíííííííííííííííím vám pěsti březňačky, aby jste si těhu užívaly a aby mimískové ve vašich pelíšcích pěkně rostli a byli zdraví ![]()
jaro je nejkrásnější období na narození miminka. zimy už je jen kousek a pak začíná krásné počasí a vy můžete být s mimískem celé dny venku. další miminko bych ráda opět v této době ![]()
Jitulinda a Mišánek z únorňátek a březňátek 2006
Ahoj holky, taky nostalgicky vzpomínám. I já loni čekla březňátko 2006 a je z toho únorovej kluk jako buk ![]()
Takže milé těhulky, které to už víte, ale i ty, které se to brzy dozvíte (já to teda v tuhle dobu ještě netušila) přeji pohodové těhotenství a za 9 měsíců krásné zdravé děti.
Milu
Tak sa možno aj ja k vám pridám. Na testíku slabučká druhá čiarka
Zopakujem ešte v nedeľu a dám vedieť. ![]()
Koukam ze uz je tu dalsi mesic, strasne to vsechno leti
Preju vam strasne moc stesticka, bezproblemove tehu a nadherna zdrava miminka…
Enka ze zari 2006
Jů Březňátka 2007!!! Já jsem 21.6.2006 zakládala diskuzi Březen 2006.
DENDULKO: já měla ovulaci také 6.6. (2005), poslední MS 23.5. takže podle poslední MS jsem měla TP 27.2., podle ovulace to taky tak vycházelo a porodila jsem přesně 1.3. tak hodně štěstí, určitě to tentokrát vyjde přesně dle tvých představ!!!
Ať vám bříška rostou!
Berun
Ahojky,
tak se přidávám do březňátek 2007. Můžu být i v březňátkách 2005 , jelikož můj synek se narodil 17.3.2005 (přesně na termín)
. Asi umíme dělat mimča jen v červnu. Doufám, že to bude tentokrát holčička, ale když bude kluk neva. K doktorovi jdu 20.7.. Už se těším, hlavně aby mi řekl, že je vše ok. Jo termín mi vychází 9.3.2007. Je mi už zle, pomáhá pravidelné jídlo a cola.
Jana
BERUN, tak to máme podobně, jen jsem měla MS 27.5., tak to pak vychází nějak na 3.3., ale když vezmeme průměr, může to být taky 1.3. ![]()
Tak ať Ti Mišelínek pěkně roste jako dosud ![]()
Ahoj JANI, čekala jsem, že se tu objevíš, nakukovala jsem do podzimních snažilek. Mooooc gratuluji ![]()
Tak to budeš mít dvě rybičky ![]()
Ahoj Jani,
to je super, že už nás je víc.
Mně zatím špatně není, ale v 5. týdnu mi píchalo pořád v bříšku, proto jsem si taky udělala testík. V neděli budu opakovat, tak doufám, že tam 2 čárky budou. A taky doufám, že mi nebude špatně - za týden se vdávám.
Už se moc těším, až dám manžílkovi do obálky testík - to bude mít dárek ke svatbě.
K doktorovi jdu až 26.7., doufám, že všechno bude v pořádku.
Držím pěsti, ať jsou všichni mimískové zdraví.
Prvosenka
Ahoj Dendulko, Prvosenko a Jano,
hlásím se k Vám, zatím jen moc potichu, abych něco nezakřikla.
Poslední MS 30.5., tzn. podle kalkulačky na internetu je TP 7.3. 2007, na UZV jdu taky v 8. týdnu - 21.7. - doufám, že bude srdíčko, a já si trochu oddechnu.
Mám 10 m raráška, ale před ním jedna špatná zkušenost, která skončila v 7. tt, tak se moc bojím a pořád sleduju, jestli mě bolí břicho nebo ne. A jestli mi je špatně - což bych moc ráda. Jsem praštěná, co?
Pett
jůůůůů:-), březen 2007:-), všem mooooooooooooooc gratuluju a přeju krásné pohodové těhotenství, skvělý porod a úžasné březňátko jako mám já:-))) ,SHRINE z únorňátek a březňátek 2006
Ahoj PETT, gratuluju a neboj, nejsi praštěná, kdo má nějakou takovou zkušenost, určitě se víc sleduje, ale bude to ok ![]()
Zítra budu volat na výsledky hCG, druhý odběr byl v pondělí, ale dozvím se holt až zítra, kolik to po týdnu dělá ![]()
No a v pondělí mažu k doktorovi, ten mi jako vždy udělá UTZ, ovšem jen přes břicho, tak doufám, že i na něm něco uvidí…
SEZNÁMEK
Dendulka---28 let---sev. Čechy---TP 3.3.---KO 10.7.---třetí mimčo Pett---TP 7.3.---KO 21.7. JANA1---karlovarský kraj---TP 9.3.---KO 20.7.---druhé mimčo Prvosenka---KO 26.7. LALIA