Poradna duly
Jana Čurdová
PAVLÍ, představ si, že vůbec nic mi na to nikdo neřekl, sestřička neustále trvala na tom, že to je určitě zbytek po revizi, tak proto mi brali 2× to hCG, no a pak neřekla nic a doktor mi jen řekl, že si myslí, že je to nová gravidita, ted je to jasný
Ale můžu ti říct, že jsem se teda klepala tam jít, protože právě ta sestra je taková od rány a pořád trvala na půl roce no a je v pohodě
Kdybych nešpinila, tak bych tam snad ještě nebyla ![]()
… ani kvůli tomu čípku nic nenamítali??? No vidiš, a takový s tim dělali štráchy, viď
![]()
No já doufam, že už ten příští měsíc nás bude víc, adeptek je spousta
![]()
Ale alespoň tu budeš mít Saraai, to je fajn
![]()
Právě ani kvůli tomu čípku, ale ted mi doktor říkal, že mi s tím ted nic dělat nebudou, že se to kolikrát po porodu spraví, to jsem teda zvědavá ![]()
Třeba někdo ještě stihne konec března ![]()
Však jsem to taky Sarince předpověděla, že tu bude se mnou
Však nebudem od sebe daleko, vy budete v Dubňatech ![]()
Začíná mi třeštit hlava a přitom piju jak duha (samo že vodu) ![]()
Ahojky
Lau gratuluju k . Koukam, ze mame hodne spolecneho. Mam taky 2 netere, ale o trochu starsi - 17 a 15 let. Taky jsem jim menila pliny a krmila je a byla jsem si jistejsi peci o mimino pred lety vic nez ted. ![]()
Dendulko ty jsi teda - uz me mas v seznamku i s TP
.
Jsem tu nejmladsi tehu. ![]()
ty stranky, co jste poslaly jsou super. TP mi vychazi sice vsude jinak, ale to je kvuli tomu dlouhymu cyklu.
jeste juknete na http:pregnancy-due-date.com/pregnancy-week-by-week.shtml
Ahoj holky,jsem od profisnažilek a z deníčku zebřiček.....
Přijměte obr gratulaci
![]()
Já doufám,že se vlezu hned za vás do dubňátek
![]()
Nedávno byli založeni únorňátka a už je to zas měsíc,to je super!!!!!
Užívejte si to ![]()
A jeste jeden odkaz - tady jsou UTZ v jednotlivych tydnech s popisem, co je videt. V anglictine http://www.advancedfertility.com/ultraso1.htm
SARI,jdu omrknout ten odkaz. Čumím jinak s mladasem na pohádku a u toho si prohlíží obsah své školní tašky, však ono ho to nadšení za chvíli přejde..
JITUTU, držím palec at to klapne ![]()
Ahoj těhulky!
To to letí…Mám pocit, že to bylo včera, když jsem zkoumala těh.test a už jsou tady Březňátka! Jen jsem vám chtěla popřát hodně štěstíčka, co nejmíň ranních nevolností a klidný průběh těhu ![]()
Ahoj holčiny!
Tak jsem sem psala už ráno, ale příspěvek se mi nezobrazil.
Gratuluji Lau k // !! Tak budu mít první mimi, ale zkušenosti zatím žádné. I když vlastně díky vám budu „proškolená“ bezvadně.
Pavlisek: bezva metřík !
To vedro mě tedy ubíjí. Špatně mi zatím moc není, ale pořád mi chybí dech, funím jak lokomotiva (to bude asi tím horkem) a pořád bych spala.
Včera jsem zjistila, že má známá je taky těhotná, tak jsem měla velikou radost. Škoda, že jsem jí nemohla říct, že jsem mám taky //.
První se to musí dovědět skoromanžel. Už se moc těším, až mu to řeknu. Ještě to musím vydržet 3 dny.
Sranda je, že alkoholu oba moc nedáme, jsme skoro abstinenti, ale teď dostal miláček tequilu a grenadinu, tak mi chce míchat pořád nějaké kokteily. Předevčírem jsem se mluvila, že před cvičením přeci nemůžu a včera, že jdu spát. Tak jsem zvědavá, jestli to neprokoukne.
Další odmítání mě čeká na svatbě. Jsem zvědavá, jestli mi uvěří, že mi nechutná aperitiv. No snad jo.
Prvosenka
Ahoj Prvosenko, téda takhle dlouho to držet v tajnosti, fakt máš můj obdiv ![]()
A co takhle si udělat metřík? ![]()
No je to vážně těžký,
ale já si vždycky představím,
jakou bude mít velikou radost!
Už ho na to připravuji - že mám pro něj malilinkatý dárek ke svatbě po svatbě večer. Myslím, že zatím nic netuší.
Prvosenka