Březňátka 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1450
11.7.06 15:40

PAVLÍ, představ si, že vůbec nic mi na to nikdo neřekl, sestřička neustále trvala na tom, že to je určitě zbytek po revizi, tak proto mi brali 2× to hCG, no a pak neřekla nic a doktor mi jen řekl, že si myslí, že je to nová gravidita, ted je to jasný :D Ale můžu ti říct, že jsem se teda klepala tam jít, protože právě ta sestra je taková od rány a pořád trvala na půl roce no a je v pohodě :D Kdybych nešpinila, tak bych tam snad ještě nebyla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5798
11.7.06 15:44

… ani kvůli tomu čípku nic nenamítali??? No vidiš, a takový s tim dělali štráchy, viď :? :? :? :?

No já doufam, že už ten příští měsíc nás bude víc, adeptek je spousta :lol: :lol: :lol:

Ale alespoň tu budeš mít Saraai, to je fajn :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 15:49

Právě ani kvůli tomu čípku, ale ted mi doktor říkal, že mi s tím ted nic dělat nebudou, že se to kolikrát po porodu spraví, to jsem teda zvědavá :D
Třeba někdo ještě stihne konec března :roll:
Však jsem to taky Sarince předpověděla, že tu bude se mnou :D Však nebudem od sebe daleko, vy budete v Dubňatech :D

Začíná mi třeštit hlava a přitom piju jak duha (samo že vodu) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
11.7.06 16:30

Ahojky
Lau gratuluju k . Koukam, ze mame hodne spolecneho. Mam taky 2 netere, ale o trochu starsi - 17 a 15 let. Taky jsem jim menila pliny a krmila je a byla jsem si jistejsi peci o mimino pred lety vic nez ted. :lol:
Dendulko ty jsi teda - uz me mas v seznamku i s TP 8O . :lol: Jsem tu nejmladsi tehu. :oops:
ty stranky, co jste poslaly jsou super. TP mi vychazi sice vsude jinak, ale to je kvuli tomu dlouhymu cyklu.
jeste juknete na http:
pregnancy-due-date.com/pregnancy-week-by-week.shtml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
11.7.06 16:32

Ahoj holky,jsem od profisnažilek a z deníčku zebřiček.....

Přijměte obr gratulaci :wink: :P :wink: :P

Já doufám,že se vlezu hned za vás do dubňátek :? :P
Nedávno byli založeni únorňátka a už je to zas měsíc,to je super!!!!!

Užívejte si to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
11.7.06 16:38

Jitutu - drzim pesti, at se embrijka pekne pevne ujmou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
11.7.06 16:42

A jeste jeden odkaz - tady jsou UTZ v jednotlivych tydnech s popisem, co je videt. V anglictine http://www.advancedfertility.com/ultraso1.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 16:47

SARI,jdu omrknout ten odkaz. Čumím jinak s mladasem na pohádku a u toho si prohlíží obsah své školní tašky, však ono ho to nadšení za chvíli přejde..

JITUTU, držím palec at to klapne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 16:51

Docela dobrý, jsem zvědavá k čemu se přirovnám zítra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
11.7.06 16:55

Ahoj těhulky!
To to letí…Mám pocit, že to bylo včera, když jsem zkoumala těh.test a už jsou tady Březňátka! Jen jsem vám chtěla popřát hodně štěstíčka, co nejmíň ranních nevolností a klidný průběh těhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.7.06 17:26

Ahoj holčiny!

Tak jsem sem psala už ráno, ale příspěvek se mi nezobrazil.
Gratuluji Lau k // !! Tak budu mít první mimi, ale zkušenosti zatím žádné. I když vlastně díky vám budu „proškolená“ bezvadně.
Pavlisek: bezva metřík !

To vedro mě tedy ubíjí. Špatně mi zatím moc není, ale pořád mi chybí dech, funím jak lokomotiva (to bude asi tím horkem) a pořád bych spala.

Včera jsem zjistila, že má známá je taky těhotná, tak jsem měla velikou radost. Škoda, že jsem jí nemohla říct, že jsem mám taky //.
První se to musí dovědět skoromanžel. Už se moc těším, až mu to řeknu. Ještě to musím vydržet 3 dny.

Sranda je, že alkoholu oba moc nedáme, jsme skoro abstinenti, ale teď dostal miláček tequilu a grenadinu, tak mi chce míchat pořád nějaké kokteily. Předevčírem jsem se mluvila, že před cvičením přeci nemůžu a včera, že jdu spát. Tak jsem zvědavá, jestli to neprokoukne.
Další odmítání mě čeká na svatbě. Jsem zvědavá, jestli mi uvěří, že mi nechutná aperitiv. No snad jo.

Prvosenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 17:51

Ahoj Prvosenko, téda takhle dlouho to držet v tajnosti, fakt máš můj obdiv 8O
A co takhle si udělat metřík? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.7.06 19:24

No je to vážně těžký,
ale já si vždycky představím,
jakou bude mít velikou radost!
Už ho na to připravuji - že mám pro něj malilinkatý dárek ke svatbě po svatbě večer. Myslím, že zatím nic netuší.

Prvosenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.7.06 19:32

Tak to bude mít pěknej dáreček :D
Nějak zlobí metřík, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450