Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1450
12.7.06 15:19

MAKOS, jo jo to jsem já :D To víš nějak se mi zalíbilo zakládat diskuze :D a děkuju ti za gratulaci, opatruj sebe a bříško :wink:
KACENKA, díky a hezký den :wink: a bylo něco na utz vidět? i srdíčko?
LAU, no právě GS Mamatest mi prostě připadá slabší, nemůžu si pomoct :roll:
SARI, už jsi něco vykoumala? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5798
12.7.06 15:19

Dendulko OBR gratulace k srdíčku!!!! Mam radost, ale stejně jsem to věděla :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
12.7.06 15:20

SARAAI: jo, jo - HA

KACENA: Tak to jsme na tom podobně - mně je taky 28 a je to první mimčo i první těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
12.7.06 15:21

PAVLÍ, díky díky díky :D Takže příští měsíc bude gratulace ode mě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
12.7.06 15:27

Dendulko - Zatim jsem nic nevykoumala, proste se mi ty tvoje zdaji vyraznejsi. uvidim zitra. :?
Lau - ja taky 10 let brala HA, pred rokem jsem prestala, cykly byly celkem fajn, otehotnela a po potratu v tom zacal byt poradny zmatek, cykly delsi a jeste delsi, az jsem myslela, ze uz zacina prechod. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5798
12.7.06 15:30

Dendul tak jo, příští měsíc můžeš gratulovat v Dubnu :lol: :lol: :lol: :lol: Teď už ale mažu zase do „svýho“ TPP 8O 8O :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
12.7.06 15:31

SARI, to tak neber, a zítra hod do galerky čerstvý testík a ještě musím podotknout, že dokud byly ty testy mokré, byly výrazné hodně, ale jakmile uschly, čára se mi zdála stejná jako den předtím…

Já se loučím, synátor mě vyhání od počítače, chce si chvíli zahrát, než půjdem do kina. Večer se ozvu…

pááááááá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
12.7.06 17:46

Valli, ještě jsem zapomněla s tím kouřením. Jsem na tom stejně jako ty. Dřív jsem bývala příležitostný kuřák, teď mám naprostou averzi ke kouření, opravdu nejhorší je když hulí matka s kočárkem. Manžel s oblibou říká, že takový jsou nejlepší. Dřív sami hulili a teď jsou z nich největší kritici. Sám taky nekouří - naštěstí.
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.7.06 17:55

Zdravím všechny, vidím,že jsme se pěkně rozrostli v tom březnu , kukla jsem už 5.7. to teprve začalo, tak se hlásím -jsme jasní PM 3.6. a dvě čárky na testíku, tak doufám že v pátek u doktora bude vše v pořádku.
Vidím, že dost řešíte jaký test použít - já měla GRAVITEST od APOTHEKE a 1.7. byly jasné stejné dvě čárky po pár sekundách. Je to pro mě všechno nové neb mám 13 letou dceru a tehdy to bylo všechno jinaka hlavně jsem měla 18 let tak si to teď pěkně vychutnávám od začátku.

Betuli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
12.7.06 18:59

Ahoj BETULI, gratuluji ke // :D CHápu jak to myslíš, že začínáš od znova, mladšímu synovi je sice teprve 6, ale taky mi to tak připadá, že jedu od začátku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
12.7.06 19:20

SEZNÁMEK

Dendulka---28 let---sev. Čechy---TP 3.3.---KO 10.7.---třetí mimi
Pett---29 let---středočeský kraj---TP 7.3.---KO 21.7.---druhé mimi
jana1---28 let---vdaná---karlovarský kraj---TP 9.3.---KO 20.7.---druhé mimi
Betuli---31 let---TP 10.3.---KO 14.7.---první mimi
Valli---24 let---Vysočina---TP 11.3.---druhé mimi
Saraai---28 let---Japonsko---TP 19.3.---KO 18.7.---první mimi
Kacena---28 let---Plzeň---7tt---první mimi
Prvosenka---31 let---vých. Čechy---KO 26.7.---první mimi
EvulaI---druhé mimi
lalia---36 let---Slovensko---páté mimi
lau---28 let---KO 17.7.---první mimi
 Noly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
12.7.06 19:55

Ahoj,
Betuli-velká gratulace ke //.
Dendulko-velká gratulace k srdíčku! Už se taky těším, až uslyším toho našeho raubíře :wink:
Sarai- souhlasím s názorem, že vitamíny neovlivní velikost dítěte.
Lau-já zkoušela Best 2 a Mamatest a vyšli hned //. Dělala jsem test v den očekávané MS. Takže já jsem spokojená.
Valli-čusky spolutěhule.
Pa Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
12.7.06 21:36

JANI, díky za gratulaci :wink: příští čtvrtek srdíčko uslyšíš určitě, dřív jsem si to tak neuvědomovala a ani jsem to neviděla, ale fakt je to zážitek :D
K těm vitamínům, u staršího synátora jsem nebrala nic a měl 4,5kg, a nemá to mít ani po kom, já při narození 3,20 a exmanžel 2,80. Tudíž na nadměrný růst asi vitamíny vliv nemají..teda myslím.

Tady už asi nikdo není, tak dobrou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
12.7.06 21:44

AHOJ,

DENDULKA:ty jsi na me cekala?jak to ??jasne Petulda nam to take mslim dnes napsala,se to tam u nas rozmohlo.:-))
moc Velka GRATULACE K SRDICKU!

PETT:s tim kojenim to jsem si rikala to same,jenze jsem zjistila ze prave tak od tech 10mesicu zacal byt martinek pekne vychtraly a uz vi k cemu to je a ze je to asi moc dobry,takze se toho nemini jen tak vzdyt(ted jsem ho uspavala snad na 5×,porad jecel,konecne ted usnul!)a jen kdyz uz chci povytahnout prso, tak uz zacne „nadavat“ hmhm,jako ze bude rvat!des.nejlepsi je kdyz se dite odstavi samo,jedne zname v 9m. proste holcicka zacala mavat rukou ze prso nechce,asi ze bylo malo mlika,hm to u nas asi nehrozi!

Jinak pri prvnim tehu jsem brala maternu a az mi dosla tak neco podobneho.a neco na tom bude, ze jsou deti velike,martinek mel 54cm a 4,15kg!a to jsem se moc dobre nezivila,manzel to nechapal,pry z rohliku a syru mas tolik kilo!!pak hrozne rychle nabiral asi jsem mela mliko samou „smetanu“!
ted beru jeste listovku.a koupim si zase tu maternu.

SARO:k tem .ja ted mela 4 dny pred ocekavanou MS uplne slabou carku,delala jsem asi 5 testu a dva dny po vynechani uz byly obe dve stejne tluste.

dale k brichu, dnes se mi zdalo ze mam desne nafoukle bricho,ale mozna to bylo jen vetrama :oops: :)

LAU:ja s mamatestem nemam zkusenosti,kupuju levne testy dva v baleni za 30kc babytest.(ten mi to ukazal pri prvnim tehu).ted jsem na netu objednala asi 10 testu za levno -1 za 14kc! a ty mi to pred mesicem neukazali,pak byla hned MS a tento mesic uz jo:-)takze ja jsem pro levne testy,mamatest je asi uz drazsi,ne?

PETT:no ja teda moc prilezitostny kurak nebyla,u mne to bylo tak ze pres tyden na intru jsem hulila jak fabrika(i 15denne)a pres vikend nic.

Vitam Betuli!

DENDULKO:ja zde jeste jsem :lol:
zdravim Janu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
12.7.06 21:51

Ahój Valli :D
To víš, že jsem čekala, já totiž šmíruju všude, ale předtím jsem se k vám chtěla přidat - po revizi - ale rozmyslela jsem si to a šla jsem do otěhotnění rovnýma nohama po šestinedělí :D ale stejně jste to do podzimu nevydržely :D Obhlížela jsem kdo kdy chce těhotnět, aby v březnatech vůbec někdo byl, no a ty jsi hlásila dvě už před odjezdem na dovču :D
Tak to jsi měla docela macka :D Ale na porod nerada vzpomínám - ale jen na ten první…
A už víš, kdy půjdeš k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital