Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
244
13.7.06 13:12

Saraai, že bych si to spletla, možná říkala, že skočili pod vlak…
I když zcela jistě vím, že jeden se zastřelil, protože říkala, že krev dostříkla až na ní. Pardon za tu brutalitu. :(
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
13.7.06 13:19

SARAI:ja vim uz jsem se vse docetla :lol: teda tam to mate opravdu zajimave.

PETT:ja jsem si tehu uzivala,chodim do skoly a to jen jednou tydne,manzel pracoval,takze jsem byla cele dny doma.a porad jsem porozovala co se ve mne deje.kdy bylo kopnuiti atd.a porad jsem procitla knihy dokola,jak je velky atd.tancovala jsem si, no proste poblaznena!ted je to horsi,protoze jsem se docetla zde o tolika potratech,tak s trochu bojim a taky mam uz toho jednoho doma,ktery me zamestnava.

DENDULKO:teda tak to ti nezavidim, co sis musela prozit.tak ted jsi uz s pritelem spokojena,tak to je dobre.

holky tak ja zkusim napsat missorce,at nam to fotoalbum zalozi,ne?muzeme si to tam hezky pak vkladat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
13.7.06 13:19

No tak to byla svedkem vzacne udalosti. Tady se i vrazdy pachaji spis nozem nebo nejakym jinym nastorem, ne strelnou zbrani. Ja jsem tu 4 roky a na vlastni oci jsem zadnou sebevrazdu nevidela, i kdyz nekolikrat jsem kvuli tomu prisla nekam pozde. Asi pred mesicem, kdyz jsme jeli z kina, nekdo spadnul do kolejiste. Nevime, co se stalo, najednou koukame a chlap na kolejich (jsou dost hluboko asi tak 1.5, mozna i vic, nemam odhad) Ale pravdepodobne jen byl ozralej a zuchnul, protoze kdyby chtel pachat sebevrazdu, pocka si az pojede vlak a taky, hned vedle, mimo stanici je prejezd, tak by mohl tam a nemusi si ani kupovat listek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.7.06 13:20

Betuli: Ahojky, koukám, že co se týče práce jsme na tom podobně. Já se taky smažím v kanceláři a zdá se mi to každým dnem horší a horší. Břicho mi taky pořád pobolívá, k tomu celý den sedět u PC, není to zrovna nejpříjemnější. Tak ať tě to v práci rychle uteče a hezký den ahoj Kacena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
13.7.06 13:24

Ted jsem to nasla, v roce 2003 bylo vic nez 34000 sebevrazd v Japonsku, coz vychazi vic nez 93 lidi denne. Rekla bych, ze tenhle rok jich mozna bude i vic, protoze porad, kazdy den aspon jedna linka nejede kvuli „nehode lidskym telem“ jak tomu tady rikaji. Zrovna v pondeli jedna byla na te lince, co jede k nam domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
13.7.06 13:25

tak jsem poslal missorce SZ,a snad brzy budeme mit take sve fotoalbum :lol:

SARAAi:koukala jsem na ty tve testiky,jak tam mas tech 5 testu,tak uplne tu nejslabsi jsem mela taky po par dnech byla uz mnohem silnbejsi a to ty mas taky!
jen takovy blby dotaz, co to vlastne je to DPO?jako ze jak tam mas17DPO-znamena 17 dni od poceti?a 39 z cyklu??moc tomu nerzumim.dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
13.7.06 13:29

DPO je den po ovulaci - to znamena teda i po poceti. DC je den cyklu.
Tak dobre, ja uz jsem teda klidnejsi, kdyz Valli rikas, ze to mas taky tak. :D. Ty uz jsi byla u Dr. nebo teprve pujdes? Jo s tim fotoalbem je to super. Uz se tesim na vase testiky a fotecky a pak na rostouci briska, ultrazvuky a miminka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
13.7.06 14:00

Tý jo, už máme album, to je fofr 8O 8O 8O Tak holky vkládat, vkládat a vkládat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
13.7.06 14:33

Ahoj,
sarai-ty jo tolik sebevražd, to je něco. Vím, že je ještě brzy, ale nevim jestli to víš, že máš nárok na rodičovský příspěvek, ikdyž budeš jinde. Tak si na to mysli a pak někoho zaúkoluj :) . Od novýho roku to bude 7300 nebo kolik, tak at o to neprijdeš, ale ještě je čas.
dendul-to jsi si teda užila s tim prvnim manžou. Hlavně, že jsi teď spokojená a šťastná.
Ty jo já jsem ty testy vyhodila :cry: . Mám tu ještě jeden schovaný, tak si ho zítra udělám, ať mám taky fotku :wink: . A jak se to tam vkládá?
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
13.7.06 14:38

Jani to s tim rodicovskym prispevkem teda nevim. Nejak se mi to nezda. Ja asi ne, protoze v Cechach nemam zdravotni ani socialni a to je asi treba, ze? Leda ze bych to jeste honem prihlasila, protoze tady nebudu dostavat nic.
Teda fakt, uz mame svoje album. Tak Valli - ukaz testiky. A ostatni taky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
13.7.06 14:42

no tak to je asi potřeba, ale zjistim ti to. Kámoška co dělá šéfku na sociálce odlítá ve 32tt do kanady a říkala, že dávky bude pobírat tady. Takže to určo jde. Bude to chvíli trvat než ji zkontaktuji, ale určo zjistím. Byla by škoda přijít o prachy.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
13.7.06 14:42

JANI, otevřeš si Novou Fotogalerii a tam nahoře dáš upload obrázku, tam vybereš Březen 2007,vybereš fotku a dáš uploadnout obrázek a je to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.7.06 15:30

Ahoj všichni!
To jste se tu rozepsali!
Dendulce gratuluji k srdíčku!
LAU - máme stejný termín a taky čekám první mimi, akorát se nemám s kým mazlit. No ale příští rok už budu mít, aspoň pevně věřím, že to bude dobré.

Včera jsem se docela lekla, protože mi jsou taktak. A to vážím stejně jako při jejich první zkoušce.

Nejhorší jsou ty vedra, je mi teď pořád na omdlení. Bojím se, abych to zítra vydržela.

Prvosenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
13.7.06 15:42

Sarai : s tim rodicovskym prispevkem je to pravda. V Cechach, ale musis byt prihlasena, pak na nej mas narok, at zijes kdekoliv!!! Jelikoz miminko bude mit dvoji obcanstvi (pocitam, ze rodit budes v Japonsku) - na to ma do 18 let narok, pak se musi rozhodnout jen pro jedno… Ten prispevek je 7500 Kc a byla by skoda o nej jen tak prijit. Jen je problem s tim prihlasenim, nevim jak casto jezdis do Cech a jestli by se to pripadne dalo „vybehat“ i telefonicky… :wink: Taky jsem se o tom teprve ted zacala informovat.....

• Omlouvam se, ze jsem vam sem takhle vtrhla, jsem z ledna 2007, ale vas si taky obcas procitam :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
13.7.06 15:46

Prvosenko ty se vdavas?
Jani - diky moc, ted jsem se na to koukala na netu a vypada to, ze zdravotni neni potreba, ale mozna je treba socialni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí