Březňátka 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
lau
248
14.7.06 09:55

Pett, my jsme to taky prožívali spolu (moje podezřejí, pocity, nevolnosti), ale do koupelny jsem ho nebrala :D A // se objevily tak strašně rychle, že jsem se nestačila divit. A pak jsem jen řekla, aby se seznámil s Julinkou nebo Matýskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
14.7.06 10:02

To je taky pěkný. Je fakt neuvěřitelný, že už máte jména. I když vlastně moji známí spolu byli dlouho a ještě než se začali pokoušet o mimi, tak věděli, že budou mít Ondřeje nebo Kristýnu. No a mají Kristýnu. Myslíš že je to konečné nebo nad tím budete ještě diskutovat v průběhu těhotenství? A Matýsek je Matěj? Necháte si říct, co to je?
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
14.7.06 10:15

Ahojky,
téda, vy jedete s těma příspěvkama. To nevím, jak vám budu stačit 8O .
Jinak moc děkuju za přivítání.

Dendulko - mě je 28, mimi čekám druhé (první na metříku). Bydlím v severních Čechách. Kdyby vás ještě něco zajímalo, klidně se ptejte :D .

Saraai - mě taky ještě vůbec nic není a navíc ta druhá čárka pořád není úplně tlustá, ale jsem terpve asi tak 15 dní od ovulace (vycházela mi v cyklu později), takže myslím, že je ještě čas. Blbě mi moc nebylo ani poprvé, tak uvidíme.

Pett - tandemy budu taky určitě řešit, jenže my bydlíme v paneláku a obávám se, že do panelákovýho výtahu se jen tak nějakej nevejde. No, budu hledat.

A jéje, Mišák je vzhůru.
Tak se zatím loučím
Peťulda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
14.7.06 10:25

Pett, Matýsek je Matěj. Jména už máme dlouho. Zatím je to konečná vezre a nenecháme si do toho od nikoho kecat. Ségra už navrhovala nějakou alternativu pro holku, ale Radek (manžel) nechce ani slyšet. Nicméně nevylučuju, že všechno může být jinak…

O tom, jestli si necháme říct, co to bude, jsme už mluvili, ale ještě nevíme. Asi ano, na „překvapení“ nějak nejsem. I před vánoci vždycky sonduju, co dostanu. Alespoň se víc těším, až to dostanu, když vím, na co se mám těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
14.7.06 10:55

Lau,
jsou to hezká jména. Nám z minula „zbyla“ Terezka, ale myslím, že to vezmeme od začátku jako klučičí.
My si to zřejmě říct nenecháme, máme překvapení rádi. :D
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
14.7.06 11:05

Pett, Terezka je sice hezké jméno, ale roztrhnul se s nimi pytel -můj šéf má od března Terezku, kolegyně z recepce má Terezku od dubna a sestřenice má nejstarší Terezku - od ledna. Prostě samá Terezka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
14.7.06 11:09

Já vím, máš pravdu. Navíc, moje ségra je Tereza.
Nejdřív jsem s tím nesouhlasila, ale je to a vždycky bylo (ještě než jsme spolu začali chodit) manželovo vysněné jméno pro holku. Tak jsem nakonec souhlasila. Já měla konečné slovo u jména pro kluka. :)
Taky se nám líbila Ema.
Tak uvidíme, jak to tentokrát všechno dopadne.
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
14.7.06 11:57

Ahoj holky nejdříve vám chci všem moc gratulovat k mimískovi v bříšku.Chci se zeptat za jak dlouho po ovulaci asi může žena pociťovat první příznaky těhu?např.mdloby,špatně od žaludku,bolest v podbřišku a citlivé prsa.Já jsem dneska 2 DPO a oba už 2dny mám na dotek citlivé bradavky,ale měla jsem to i minulý cyklus,bohužel,takže tomu moc váhu nepřikládám.Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
14.7.06 12:32

Tracy, mně začaly nevolnosti asi 7 DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
14.7.06 13:04

Tracy - tehotenske priznaky muzes mit v podstate az po uhnizdeni vajicka do delohy, kdyz se zacina zvysova hCG, tj. 7-10 DPO. Citlive bradavky takhle brzy mas asi kvuli zvysenemu progesteronu. Drzim pesti, at to vyjde. :D
Lau no prave ze nechat si ho poslat je kvuli tem nakladum nesmysl. To bych si mohla pomalu koupit auto. :lol: Jenze mistni kocarky nechci, je tu bidny vyber, vsechny vypadaji dobre a hlavne tu nenajdes jedinou korbicku. Vsechny deti se od malicka vozi ve sportaku a to ja odmitam.
Petuldo - nechces dat testik do naseho alba, at se juknu. Ja jsem dneska 18 DPO a stejne carky nejsou uplne stejne tluste. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
14.7.06 13:27

Právě jsem si říkala že by to bylo dost brzy a navíc minulý měsíc jsem měla to stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
14.7.06 13:45

Tracy ahoj, ráda tě zase vidím. Bohužel myslím, že na příznaky je ještě brzy. Pokud jsi teda neměla třeba ovu dřív než v půlce cyklu, což je taky možný. Ale jinak držím palce, ať máš brzo taky //.

Saraai - já nemám ty testy vyfocený, nějak mi to foťák tak na blízko nebere. Ale ještě to zkusím. Já myslím, že je ještě čas, co jsem koukala na tabulku nárůstu HCG, tak to může být vidět na testu třeba až někdy od 3 týdnů po oplodnění, tak uvidíme. Zatím plašit nezačínám :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
14.7.06 14:51

Valli,
zapomněla jsem Ti říct, že jak moje doktorka, tak MUDr. Koucký z internetové poradny se shodují na tom, že pokud žena otěhotní, postupně ustane tvorba mléka a žena přestane kojit.
Tak uvidíme, jestli to bude pravda a co na to naši hoši.
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
14.7.06 15:48

Ahojky, tak už jsem zpátky z kontroly. Doktor mě chtěl šoupnout do špitálu, ale ukecala jsem ho, že budu v klidu, na:,–(il mi Ascorutin a udělal utz a opět jsem viděla tloukoucí srdíčko :D

PETULDO a odkud se severních Čech jsi? Já taky, kdyžtak písni SZ :wink: A jdu tě přidat do seznámku…

A opět jsem zapomněla co kdo psal, takže si to pak zpětně přečtu. A je mi děsný vedro i když to pěkně fouká…

Pěkný zbytek dne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
14.7.06 15:59

Dendulko, proč?
Kvůli tomu špinění? Ať vše dobře dopadne! V minulém těhu jsem taky brala Ascorutin a ještě Guajacuran (nebo jak se to píše). Držím palce.
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital