Poradna duly
Jana Čurdová
SEZNÁMEK
DENDULKA---28 let---sev. Čechy---TP 3.3.---KO 24.7.---třetí mimi
LAU---28 let---Středočeský kraj---TP 4.3.---KO 17.7.---první mimi
PETT---29 let---Středočeský kraj---TP 7.3.---KO 21.7.---druhé mimi
JANA---28 let---Karlovarský kraj---TP 9.3.---KO 20.7.---druhé mimi
EVULA---36 let---Prostějov---TP 9.3.---KO---14.7.---čtvrté mimi
BETULI---31 let---TP 10.3.---KO 14.7.---první mimi
VALLI---24 let---Vysočina---TP 11.3.---KO 14.8.---druhé mimi
SARAAI---29 let---Japonsko---TP 19.3.---KO 18.7.---první mimi
PETULDA---28 let---sev. Čechy---TP 19.3.---KO ?---druhé mimi
KOLBA---26 let---Jihomoravský kraj---TP 22.3.---první mimi
KACENA---28 let---Plzeň---7tt---první mimi
PRVOSENKA---31 let---vých. Čechy---KO 26.7.---první mimi
LALIA---36 let---Slovensko---páté mimi
NOLY
Pett, jo jo, kvůli tomu špinění, ale snad se mimčo udrží…
Už jsem špinila ve 4. a 5. týdnu, pak to přestalo a ted zas, od tý doby, co mi v pondělí dělal doktor stěry… ![]()
Jakpak dopadla kontrola u Evulky a Betuli? Snad se ozvou, jsem zvědavá ![]()
ahoj, tak jsem dnes ridila asi 5 hodin a jsem cela rozlamana!maly spi, tak docitam co jste sepsaly.
DENDULA:no s kocarem uricte poradime.ja totiz prvni vybrala podle vzhledu a velikosti korby,nic jineho jsem neresila,ted jsem z emimina dost poucena,uz bych kupovala jinak!!
ty prsa pocituju taky,ponevadz jeste kojim,tak jak mi je maly rve,tak minim umrit.mam ted bradavku uplne cervenou a bolavou!kdyby tak prestal pit z prsa!
takze mas ruzovy metrik na holcicku,jo?no moje teta chtela taky treti holcicku a ma tri kluky:-))
ja take minule tehu brala ty leky co mas ty.spinila jsem az trochu krvacela po styku,hrozne jsem se lekla!ale nastesti dobry(bylo to v10tt)
PETT:ten jane powertwin se mi libi,ale je asi blbe ze ten co sedi vpredu ma vazne hrozne pokrcene nohy!taky musim reist jak se ty kocary skladaji do auta.manzel nadaval, ze pry to martinek uchodi,ale pochybuju!no kdyz tak at tyden chodi s nim a pak uvidi jak to uchodi,zejo.
my meli jsmena taky brzop vybrany.ted uz mame skoro taky.
JANO:takl ja teda lizatka taky neznam,ale kdyby se mi zacalo delat blbe tak si je taky poridim!ja pri prvnim nemohla prvni tri mesice jist skoro nic!pulku suchyho rohliku, ktery jsem setjne vyzvracela!pak jsem taky3 kg zhubla!
SARAAI:a co teda manzel dela,ze se to u nas nedela??a ktery mutsy se ti libi?mne se to moc nelibi,uz jsem jich par videla,ale kazdemu se libi neco jineho, mne treba vzheldove se hrozne libi quinny buzz.a neboj mne taky nic neni!a tehotna podle testu jsi!
LAU:moje mamka dela na novorozeneckym a pry kazdy den tak 5 porodu!rodi se o 106 ![]()
ja zase koupila to lehatko do vany. ![]()
jinak my si to nechame rict 100%.ja mam prekvapeni rada,ale tohle bych nevydrzela.
vyhlasuju anketu: jake pohlavi byste si prali??
ja holcicku ![]()
PETULDA:takze ty mas o 2mesice starsi ditko a budes resit tandemy,no to teda budu muset fakt doma vyrukovat ze to musime mit taky!!on s nima stejne tak casto jako ja chodit ven nebude,zejo:-))
PETT:no mamka na me at mame Emu,ale reknete ema matulova by znelo divne.NO ke konci se tam pry zase tvori mlezivo misto mlika,ale je plno zenskej ktere se prokojili az ke duhemu mimi.ja teda nevim.ale zda se mi ze malej ma mlika porad plno!
Dendulko , psala jsem Ti pred nedavnem vzkaz do unornatek a vcera jsem zjistila, ze jsi zalozila breznatka
Preji Ti pohodove tehu a verim, ze ted to vyjde. Ja spinila od 5tt tri tydny v kuse…
Mejte se tady krasne a hlavne, at vas jen pribyva…hodne stesti vsem a v breznu krasna zdrava miminka!
Valli, jak o 2 měsíce starší dítko? Dyť Mišák je skoro stejně starej jako Martínek, ne? Jen o pár dní mladší.
PETULDA:a jo ja ja jsem strelena!ja vidim 2 a uz myslim mesice misto tydnu.mam asi jako tehotna jeste nizsi IQ nez normalne!! ![]()
nekdo se ptal na vitaminy,mam femibion.a nikina u podzimnich snazilek rikala ze ji z toho bylo blbe,ale pry ji bylo blbe ze vseho:-)
jo a zatim jsem byla u DR. jen jednou a ulz. nema,takze jedine, kdyby mi to mamka domluvila v praci, jinak me asi posle az v 12tt.minuly tehu jsem byla v5tt,6tt ve12tt,20t a 32tt.coz bylo bezva videt co se tam deje.fotku z prvniho tehu nemam a z druheho taky nebude,v nemocnici to nedelaji.mam jen video.tak aspon neco.
Dendulko - takze srdicko uz bylo videt i pres brisko? No tak to koukam
. Doufam,ze te spineni brzy prejde. Tak uz zadny pleni a uklizeni, pekne nozky nahoru a klid.
Valli no rikala jsem, ze jsem ho jeste na vlastni oci nevidela. Ale libi se mi, jak je uplne jednoduchy. Sama nevim, kdybych mela sanci, ktery podvozek bych si vybrala. Libi se mi 3kolky, ale musela bych to vyzkouset. Ted jsem koukala, ze maji nejaky novy podvozek, ktery se da tahat do schodu jen po 2 kolech, to by mi vyhovovalo, protoze k nam do bytu jich teda par vede. Ale stejne to dopadne tim japonskym polosportakem a pologolfacem a moje mimi pak bude mit krivy zada atd.
Protoze kdyz budu tehu, asi uz nepoletim domu, po tom potratu bych asi mela strach stravit 2× 12 hodin v letadle. No nevim.
Pohlavi miminka je mi uplne jedno-hlavne aby se narodilo a bylo zdravy. Samozrejme v koutku duse bych chtela vic holcicku, manza zase kluka…takova klasika.
Ahoj,
Valli - hihi, to je dobrý, nebavily jsem se náhodou nedávno ve snažilkách, že budem mít děti stejně od sebe?
Ale neboj, mě taky na mateřský trochu měkne mozek, nejsi sama
.
Jinak já chci samo holčičku, když už mám doma jednoho raubíře, ale kluka bysme si taky nechali
. Hlavně, když to bude všechno vpořádku, že jo.
Tak co bych si přála já, je asi úplně jasný
Ale stejně to bude klučina, ale to neva, to si pak budu říkat, byla nebyla jedna dendula a ta měla tři syny - no jako v pohádce ![]()
Sari, taky jsem koukala,že srdíčko bylo vidět i přes břicho, doktor mi ho ukazoval, ale stejně je zajímavý,že v pondělí tam nebyla vidět ani dutinka.
A ještě jsem zapomněla napsat,že mi opět brali krev na hCG, tak v pondělí tam zavolám, to zas budu mít nervy ![]()
Ahojte holky, omlouvám se, že vám lezu do diskuse, ale ptám se co nejvíc těhulek, ať se trochu uklidním. Jsem 24 DC a už asi pátý den mě píchá v levé části podbříšku (možná vaječník) a občas mě silně zabolí až jakoby v boku. Taky jsem hodně nafouknutá a je mi zle od žaludku. Zajímalo by mě, jestli vás také bolí v podbříšku a jaká ta bolest je? Bojím se, aby se nejednalo o nějaký problém..
Holky,
pohlaví je nám jedno, hlavně ať to vyjde a mimi je zdravý.
Ale když probíráme ty koutky duše, tak je to 49% kluk a 51% holka.
A mažel taky tak, i když možná pro tu holku víc procent.
Pett
Marinko - me obcas picha v podbrisku, spis casteji na leve strane, jinak nic, takze ja nejsem zpravna na rady. Ale je fakt, ze kolem 10 dne po ovulaci, co jsi ted, podle metriku, jsem taky mela nejake krece a divne pocity v brise, to se asi prdola zahlodaval. Pockej par dni a uvidis. Kdyby to byl nejaky problem, napr. zanet vajecniku, tak ta bolest bude silit a bude permanentni, ale to si nemyslim.
Dendu proc ti zas nabirali krev, kdyz mimisek evidentne roste? Akorat te nervuji, vsechno je v pohode, srdce bije jako zvon.
Díky sarai za odpověď!! Já doufám, že to zánět není, bolest nesílí ani není trvalá, ale je to pro mě něco nového.. Před MS mě občas bolívalo břicho, ale vždy to byla taková ta klasická předmenstruační bolest a teď je to něco úplně jiného, je to spíš takové píchání, tak si říkám, že to třeba klaplo, uvidíme.. ![]()