Poradna duly
Jana Čurdová
Valli jsem vyhrozovala, ze tu budu az vecer, ale nejak mi to dneska nepracuje. Nejradsi bych uz byla doma. Gratuluju k uspesne KO. Mas i UTZ? No prace me nebavi vubec a manzu podle toho, jak se mu dari. Ale to co dela tady tak v Cechach nemuze. Takze jeste dodela ten projekt a 2008 jsme doma. Me taky zle neni, jsem moc zvedava jestli bude. Co mas za vitaminy, ze by ti po nich melo byt zle?
Valli,
to jsem ráda, že tu je někdo s kým budu řešit tandemy, myslím, že Petulda o tom taky bude přemýšlet. ![]()
Už mám celkem slušný přehled - jen z internetu. Taky se mi líbí Jané Powertwin.
P.
Ahojky,
Valli-lízátka se jmenují Gravi pop je jich tam 12 a stojí 55,– Kč. Koupila jsem je v lékárně. Museli je objednat vůbec o tom neslyšeli.
No je mi hůř a hůř. Už nevím co mám jíst a pít, po všem je mi zle.
Sarai- viděla jsem fotky z Fiji-bledá závist. Nejste cestovatelé? Sydney, Kambodža, Tam se asi nikdy nepodívám
.
Jo a jaký je zdravotnictví v Japonsku?
Jana
Ahojky ![]()
Teda vy jste ranní ptáčata ![]()
PETULDO, vítám tě tu, jo jo, už jsme na tebe čekali
Pak třeba napiš nějaký info, kolikátý mimčo,z jakého kraje pocházíš, kolik ti je…atd, však to znáš
a samozřejmě gratuluji ke // ![]()
SARI, tak ten metřík je dost dobrej, abys vědědla, já ho taky chtěla,ale nenašla jsem,kde ho najít. Není někde na nějakých stránkách podobnej? ne stejnej,ale něco v tomhle stylu?
Dneska už jsi netestovala?
PETT, vy tady budete řešit kočáry, to je super, já tomu totiž vůbec nerozumím,těch kočárů je tolik
aspon mi pak poradíte ![]()
VALLI, jo, taky mi přijde,že je každá ženská těhotná, ale to dělá to léto, všechny odhalují pupíky ![]()
A všechny ostatní zdravím, už nevím co jsem komu chtěla
![]()
Evula má dneska kontrolu,tak at to dobře dopadne a pak nám dej vědět co a jak ![]()
JANI,tak to je mi líto,že ti je tak blbě
Mě pořád vůbec nic,asi to ani nepřijde. Jediný co začínám pěkně pocitovat jsou prsa,bolej neskutečně, den ode dne…
Ozvu se až odpoledne, přeju pěkný den ![]()
Dendulko - o podobnym metriku nevim, ale klidne si dej stejnej, me to vadit nebude. Testovala, ale carka se mi zdala stejna jako vcera ![]()
Ja presne vim, jaky kocarek bych chtela, na vlastni oci jsem ho jeste nevidela, ale vsude o nem pisou jen samou chvalu a na netu se mi desne libi. Mutsy. Ale asi si musim nechat zajit chut, protoze tady se koupit neda, a nevim, jak bych ho valila z Evropy.
Jani - Zdravotnictvi - zkus si najit muj clanek „Odvracena strana Japonska.....“ je to nekdy z brezna asi. Tam je jen jeden priklad. je mi lito, ze je ti spatne, ale ja bych to ted momentalne brala, aspon bych vedela, ze hCG stoupa a mimisek roste a ma se dobre. Ale me vubec nic neni. ![]()
SARI, ne ne, to by se motalo, ale fakt jsem někde viděla podobnej, no až budu víc času,tak koukunu, ale ono je tocelkem jedno
S těma testama to už nezkoumej, ted fakt už nijak sílit nebudou…a ty pak budeš pochybovat…
SARI, tak už vím, já ho jen hodím do jiný barvy, hádej do jaký???
A když to tak nebude,zas ho předělám ![]()
Puff, tady toho zase od včerejška přibylo… Začnu od konce:
SARAAI: Kočárek by neměl být problém koupit v Evropě a nechat si ho poslat. (Ale asi to bude trochu finančně náročnější.) Dělala jsem o prázdninách brigádně u stěhovací firmy a tohle byl náš denní chleba - firma ti to odborně zabalí, proclí, pošle lodí/letadlem, proclí v JP, vybalí, předá. Případně tohle všechno můžeš udělat sama, případně si nechat pomoci od firmy jenom s nějakými úkony.
KOLBA: Mně to taky nedochází. Nevolnosti ustaly, bříško už nebolí, nepíchá, takže kromě těch // nemám žádný důkaz, že je mimčo na cestě.
VALLI: Já jsem zatím nezvracela a zatím to vypadá, že ani nebudu (což mne těší, protože to straaaašně nemám ráda…)
Taky teď všude potkávám budoucí maminy - roztrhnul se s nimi pytel…
My už máme koupeny ponožtičky s růžovými kytičkami. Moc se nám se ségrou a neteřema líbily, tak jsme si je koupily pro radost… Ale manžel prská, že Matěj přece nebude nosit růžový ponožky… Ale večer, když se vrátí z práce, tak se ptá: „Jak se máte, holky moje?“
PRVOSENKA: Doufám, že ti bylo dobře a svatbu sis užila, když je to jen jednou za život (v lepším případě…)
No a ještě bych zapomněla - včera jsme probírali, jak to oznámíme rodině. V sobotu máme sešlost - sejdou se obě rodiny a budeme slavit troje narozky a jeden svátek. Já si moc na oficiality nepotrpím, takže manželův návrh ve stylu „Vážení rodičové, máme pro vás novinku…“ se u mne nesetkal s pochopením. Spíš to vidím na „Mně nenalévejte žádný alkohol, těhotný nemůžou“. A budeme slavit další „výročí“ - 6 týdnů + 6 dnů.
A co vy? Jak jste to oznámily drahým polovičkám, případně dalším?
Ahoj Lau,
manžel se to dozvěděl stejně jako já, protože se mnou koukal na test, jak vyjde. ![]()
Moc se mi líbí třeba takovýto: společná romantická večeře, na které manželovi předám krásně zabalené dětské capáčky nebo dudlík a on mě štěstím bez sebe vezme do náručí.
Oko by nezůstalo suché. U nás to ale takhle nefunguje, když se mimčo plánuje, tak manžel ví, kdy mám zhruba mít ovulaci, ví, kdy mám dostat menstruaci a pokud ji nedostanu, tak zostražití, ptá se, i mi kvůli tomu volá z práce. Prostě to prožíváme spolu… No a pak testujeme spolu. ![]()
Své mámě a ségře bych to chtěla říct příští víkend - to budu mít po kontrole a doufám, že budu mít potvrzené srdíčko. Ostatní ještě počkají. Teda doufám, minule jsem v 7. tt nastupovala do nemocnice pro hrozící potrat, takže se to říct muselo. Naštěstí se Ondra udržel. ![]()
Ale zážitek to teda byl, po jednom nezdařeném těhotenství, mě přijali do nemocnice bez srdeční činnosti. No a asi po dvou dnech jsem šla na uzv k přimáři a ten mi prostě bez varování pustil to srdíčko nahlas. Strašně jsem se rozbrečela, ještě teď mi zvlhly oči. Bylo to krásný!!!
U nás teď strašně bouří a je zataženo, skoro tma, tak nevím, snad z toho něco bude.
P.
Dendulko, já si myslím, že kočáry se tu budou řešit 100%ně - až přijde čas. Já ale budu vybírat tandem, aby se mi tam vešly ty moje děti obě. To tě asi zajímat nebude, tedy jestli nemáš v bříšku miminka dvě… ![]()
P.