Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4548
14.7.06 07:27

Valli jsem vyhrozovala, ze tu budu az vecer, ale nejak mi to dneska nepracuje. Nejradsi bych uz byla doma. Gratuluju k uspesne KO. Mas i UTZ? No prace me nebavi vubec a manzu podle toho, jak se mu dari. Ale to co dela tady tak v Cechach nemuze. Takze jeste dodela ten projekt a 2008 jsme doma. Me taky zle neni, jsem moc zvedava jestli bude. Co mas za vitaminy, ze by ti po nich melo byt zle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
14.7.06 07:32

Valli,
to jsem ráda, že tu je někdo s kým budu řešit tandemy, myslím, že Petulda o tom taky bude přemýšlet. :D
Už mám celkem slušný přehled - jen z internetu. Taky se mi líbí Jané Powertwin.
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
14.7.06 08:04

Ahojky,
Valli-lízátka se jmenují Gravi pop je jich tam 12 a stojí 55,– Kč. Koupila jsem je v lékárně. Museli je objednat vůbec o tom neslyšeli.
No je mi hůř a hůř. Už nevím co mám jíst a pít, po všem je mi zle.
Sarai- viděla jsem fotky z Fiji-bledá závist. Nejste cestovatelé? Sydney, Kambodža, Tam se asi nikdy nepodívám :( .
Jo a jaký je zdravotnictví v Japonsku?
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
14.7.06 08:07

Ahojky :wink:
Teda vy jste ranní ptáčata 8O
PETULDO, vítám tě tu, jo jo, už jsme na tebe čekali :D Pak třeba napiš nějaký info, kolikátý mimčo,z jakého kraje pocházíš, kolik ti je…atd, však to znáš :wink: a samozřejmě gratuluji ke // :wink:
SARI, tak ten metřík je dost dobrej, abys vědědla, já ho taky chtěla,ale nenašla jsem,kde ho najít. Není někde na nějakých stránkách podobnej? ne stejnej,ale něco v tomhle stylu?
Dneska už jsi netestovala?
PETT, vy tady budete řešit kočáry, to je super, já tomu totiž vůbec nerozumím,těch kočárů je tolik 8O aspon mi pak poradíte :D
VALLI, jo, taky mi přijde,že je každá ženská těhotná, ale to dělá to léto, všechny odhalují pupíky 8O

A všechny ostatní zdravím, už nevím co jsem komu chtěla :roll: :oops:

Evula má dneska kontrolu,tak at to dobře dopadne a pak nám dej vědět co a jak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
14.7.06 08:09

JANI,tak to je mi líto,že ti je tak blbě :cry: Mě pořád vůbec nic,asi to ani nepřijde. Jediný co začínám pěkně pocitovat jsou prsa,bolej neskutečně, den ode dne…

Ozvu se až odpoledne, přeju pěkný den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
14.7.06 08:20

Dendulko - o podobnym metriku nevim, ale klidne si dej stejnej, me to vadit nebude. Testovala, ale carka se mi zdala stejna jako vcera :(
Ja presne vim, jaky kocarek bych chtela, na vlastni oci jsem ho jeste nevidela, ale vsude o nem pisou jen samou chvalu a na netu se mi desne libi. Mutsy. Ale asi si musim nechat zajit chut, protoze tady se koupit neda, a nevim, jak bych ho valila z Evropy.
Jani - Zdravotnictvi - zkus si najit muj clanek „Odvracena strana Japonska.....“ je to nekdy z brezna asi. Tam je jen jeden priklad. je mi lito, ze je ti spatne, ale ja bych to ted momentalne brala, aspon bych vedela, ze hCG stoupa a mimisek roste a ma se dobre. Ale me vubec nic neni. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
14.7.06 08:24

SARI, ne ne, to by se motalo, ale fakt jsem někde viděla podobnej, no až budu víc času,tak koukunu, ale ono je tocelkem jedno :D S těma testama to už nezkoumej, ted fakt už nijak sílit nebudou…a ty pak budeš pochybovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
14.7.06 08:28

SARI, tak už vím, já ho jen hodím do jiný barvy, hádej do jaký???
A když to tak nebude,zas ho předělám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
14.7.06 08:30

Dendulko Ruzova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
14.7.06 08:34

TREFA :D :D :D Už je moje dušička spokojená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
14.7.06 08:55

Jjjjjjjjjůůůůůůůůůů ty jsou krásný, ty metříky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
14.7.06 09:00

Puff, tady toho zase od včerejška přibylo… Začnu od konce:

SARAAI: Kočárek by neměl být problém koupit v Evropě a nechat si ho poslat. (Ale asi to bude trochu finančně náročnější.) Dělala jsem o prázdninách brigádně u stěhovací firmy a tohle byl náš denní chleba - firma ti to odborně zabalí, proclí, pošle lodí/letadlem, proclí v JP, vybalí, předá. Případně tohle všechno můžeš udělat sama, případně si nechat pomoci od firmy jenom s nějakými úkony.

KOLBA: Mně to taky nedochází. Nevolnosti ustaly, bříško už nebolí, nepíchá, takže kromě těch // nemám žádný důkaz, že je mimčo na cestě.

VALLI: Já jsem zatím nezvracela a zatím to vypadá, že ani nebudu (což mne těší, protože to straaaašně nemám ráda…)
Taky teď všude potkávám budoucí maminy - roztrhnul se s nimi pytel…
My už máme koupeny ponožtičky s růžovými kytičkami. Moc se nám se ségrou a neteřema líbily, tak jsme si je koupily pro radost… Ale manžel prská, že Matěj přece nebude nosit růžový ponožky… Ale večer, když se vrátí z práce, tak se ptá: „Jak se máte, holky moje?“

PRVOSENKA: Doufám, že ti bylo dobře a svatbu sis užila, když je to jen jednou za život (v lepším případě…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
14.7.06 09:09

No a ještě bych zapomněla - včera jsme probírali, jak to oznámíme rodině. V sobotu máme sešlost - sejdou se obě rodiny a budeme slavit troje narozky a jeden svátek. Já si moc na oficiality nepotrpím, takže manželův návrh ve stylu „Vážení rodičové, máme pro vás novinku…“ se u mne nesetkal s pochopením. Spíš to vidím na „Mně nenalévejte žádný alkohol, těhotný nemůžou“. A budeme slavit další „výročí“ - 6 týdnů + 6 dnů.

A co vy? Jak jste to oznámily drahým polovičkám, případně dalším?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
14.7.06 09:34

Ahoj Lau,
manžel se to dozvěděl stejně jako já, protože se mnou koukal na test, jak vyjde. :D
Moc se mi líbí třeba takovýto: společná romantická večeře, na které manželovi předám krásně zabalené dětské capáčky nebo dudlík a on mě štěstím bez sebe vezme do náručí. :wink: Oko by nezůstalo suché. U nás to ale takhle nefunguje, když se mimčo plánuje, tak manžel ví, kdy mám zhruba mít ovulaci, ví, kdy mám dostat menstruaci a pokud ji nedostanu, tak zostražití, ptá se, i mi kvůli tomu volá z práce. Prostě to prožíváme spolu… No a pak testujeme spolu. :D
Své mámě a ségře bych to chtěla říct příští víkend - to budu mít po kontrole a doufám, že budu mít potvrzené srdíčko. Ostatní ještě počkají. Teda doufám, minule jsem v 7. tt nastupovala do nemocnice pro hrozící potrat, takže se to říct muselo. Naštěstí se Ondra udržel. :D
Ale zážitek to teda byl, po jednom nezdařeném těhotenství, mě přijali do nemocnice bez srdeční činnosti. No a asi po dvou dnech jsem šla na uzv k přimáři a ten mi prostě bez varování pustil to srdíčko nahlas. Strašně jsem se rozbrečela, ještě teď mi zvlhly oči. Bylo to krásný!!!
U nás teď strašně bouří a je zataženo, skoro tma, tak nevím, snad z toho něco bude.
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
14.7.06 09:44

Dendulko, já si myslím, že kočáry se tu budou řešit 100%ně - až přijde čas. Já ale budu vybírat tandem, aby se mi tam vešly ty moje děti obě. To tě asi zajímat nebude, tedy jestli nemáš v bříšku miminka dvě… :wink:
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital