Březňátka 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
367
15.7.06 21:53

Ahoj VALLI :D moc moc gratuluji k mimískovi v bříšku :D Budeš mít březňátko,to je super-však víš jedno doma mám.Tak se opatruj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
15.7.06 22:02

SALECKo:jojo diky moc.ja jsem taky breznacka.

Tak holky pro ty ktere resi tandem.
tady pod timto odkazem je Missorcin tandem.
https://www.emimino.cz/modules.php?…
ten se mi libi,ale porad nevim co ty nozky nahore.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
16.7.06 06:05

Ahojky, vcera jsem mela Acko, byli jsme u more.
Jani - manzel uplatneni ma, ale ne v tom, co ted momentalne dela. V Cechach pracoval v nemocnici na lekarske genetice a detske neurologii - je dorktor.
Dendulko to je prave nevyhoda toho metriku, ze se tam neda nastavit casove pasmo, ve kterem zijes, tak myslim, ze to preskakuje podle USA casu. Ale preskakuje. Jen trochu pozdeji. Pro tebe to bude delat mensi rozdil nez pro me.
Co se jmen tyka - holka je Sara a kluk Matyas.
Me porad nic neni, vcera rano jsem se zaradovala, ze mi je zle, ale asi to bylo z horka, protoze dnes v noci jsme spali s klimoskou a nic mi neni. :? Ani me moc nebolej prsa, tak jsem z toho zas nervozni jak pes.
Kolbo peknou dovcu
Ten pohled z povolene je super napad, ma jednu nevyhodu, vsichni kolem budou vedet, ze jsi tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
16.7.06 08:46

saro:omluva se prjima,se mas u more :lol: my frcime az v zari.

takj dnes tady asi moc nebudu a vy uricite budete psat jak rychlici!
jdem ke tchyni,vratili se z chorvatska.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
16.7.06 08:58

Ahojky,
SARI, mě začne trochu tlačit žaludek když něco sním, ale to je taky hned fuč, prostě nám špatně nebude :wink: no možná tobě ještě jo, obvykle to bývá kolem toho 6. týdne…

A ty jména, přítel mluví k bříšku stylem „Mařenko“ :evil:

No jdu něco dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
16.7.06 10:33

Ahojky,
Sarai-nebuď nervozní, prostě ty příznaky mít nemusíš. Moje kamarádka až na únavu neměla nic a skoro před rokem porodila krásnou holčičku :) .
Holky berte to tak, že všechno špatný za vás odskáču já. Páč je mi stále blé. Měla jsem hlídat v pondělí synovce, ale bohužel nejsem schopna. Jsem tak zahleněná až hrůza 8O .
Dendulko-tak jak je? špiníš ještě?
Tak zatím pa
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
16.7.06 10:39

Ahoj Jani,
pořád špiním, ale je to o něco slabší. Jen by mě zajímalo, co to znamená, že to je starší krev, kde se tam bere?
to mi řekl doktor když mě vyšetřoval..

Pěknou neděli všem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
16.7.06 12:15

Dendulka:ono to spineni muze byt,jakoze ta ocekavana MS se jako ohlasuje.a pritom uz neni.tak neco.my se nemame pri jakoby ocekavane MS milovat abych nahodou nepotratila,to mi rekl Dr.
jo a ta sestra v ordinaci je desna.
dnes se mi udelalo z hladu hrozne blbe.ale uz je to dobry,ale zase bych spala.

vcera vecer(o pul11) jsem se pekne prezrala,3volsky vokase dvouma rohlikama a pak jeste kus pizzy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
16.7.06 12:53

Před pár dny jsem pátrala, jestli není založená diskuse pro budoucí březňáčky, říkala jsem si, že je to možná ještě brzo… a ejhle, diskuse už tu je! Jen jsem neměla sílu přečíst všechny stránky.
Nám vychází teoreticky hezký termín dne D-21.3. :P

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
16.7.06 13:26

Ahoj holky,

to jsem ráda, že jsem Vás našla. Dnes ráno jsem si udělala test a dvě čárky :-) Teda dnes ráno - byly tři ráno - náš prvorozený se dožadoval přesunu do naší postele :-) tak jsem to rovnou prubla :-) Podle mých propočtů mi vychází termín na apríla, ale snad můžu k Vám, minule jsem se taky termínu nedočkala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
16.7.06 14:36

LASICKO a VRONY, gratuluju ke // :D
Potom mi sem můžete hodit nějké info o sobě, přihodím vás do seznámku, jako z kterého kraje pocházíte, kolik vám je, kolikáté mimčo a kdy se chystatáte k doktorovi. Odpovězte na co chcete, není to povinné :D

VALLI, z toho „přežrání“ si nic nedělej, však mě se to taky kolikrát povede, to pak ale plácám páté přes deváté, a většinou věci nezdravé :D ale není to každý den..
Ted mám zrovna v plánu jít na zmrzku - pohár - to zas bude kalorií :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
16.7.06 15:11

ahoj vitam nove maminy.

DENDULKA:to je des.pri kazdym usinani porad premitam jestli tam nemam dve deti.mamka mi domluvi ultrazvuk,bud zitra vecer nebo az ve ctrvtek.jak bude mit Dr. cas.

jinak jak mi celkem nic neni,pouze hrozna unava,tak jsem si rano delala jeste jeden testik!no byl hned pozitivni a druha carka byla vic tlusta nez prvni:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
16.7.06 15:21

VALLI, to by bylo hezký, kdybys tam měla mimča dvě, ne? :D Já už jistotu mám, že tam mám jedno, ale máma je z dvojčat, tak jsem se trochu bála :wink:

Jdu na tu zmrzku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
16.7.06 17:06

Dendulka: Bydlíme u Kralup nad Vltavou, je mi třicet, mám jedno dítě a jedno snad na cestě :-) Zítra volám doktorovi, kdy se na mě bude chtít podívat. Od soboty jsem na 14 dní mimo domov (web), tak nevím, kdy se potkáme - mívá v létě měsíc dlouhou dovolenou.

Lasička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
16.7.06 17:07

Ahojky, Dendu to je dobre, ze spinis min, snad te to brzy prestane trapit uplne.
Vall - ja tady dneska delala testik, carka se ukazovala hned, kdyz nabrala plnou barvu, byla skoro stejne silna jako ta kontrolni, ale jen skoro. :?
Manza by dvojcatka bral hned. On sam je z dvojcat, a rika, ze je to super. Ja bych se dvojcatkun nebranila, jen bych mela strach, jestli je unosim a pak nevim, jak by se nam do naseho pidi detskeho pokoje vesly 2 postylky atd. :D
Vrony a Lasicko velka gratulace k // a vitejte. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital