Poradna duly
Jana Čurdová
SARAAI: Poslala jsem ti soukromou zprávu ohledně Kolína, ať tady nezasekáváme debatu něčím, co ostatní nezajímá.
LAU, klidně můžete debatit dál, nás zajímá všechno ![]()
MISO, tak to dej hned vědět jak jste dopadli a držim palec ![]()
PETUL, mě doporučili půl roku, no a otěhotněla jsem hned po šestinedělí a nikdo mi nic neřekl
Průkazku mi taky nedají, počítám až tak kolem 12.tt, minule mi ji dali v 7.tt a zbyl mi po ní jen obal…Strach je normální, toho se jen tak nezbavíme, ale bude to v pohodě, uvidíš ![]()
a ty mas vlastne kontrolu kdy?
na chvilku se odmlcim, jdu se osprchovat a pripravit na zitrejsi ultrazvuk ![]()
MISO, kontrolu jsem měla v pátek a ted jdu příští pondělí a doktor mi slíbil už fotku ![]()
PETUL, no snažím se nic těžkýho netahat, ale stejně trochu špiním..musím to brát tak, bud se mimčo udrží nebo ne, do toho 12.tt je vše nejisté a potom vlastně taky, budem se bát pořád…
Ještě kvůli seznámku, kolik ti je a ze kterého kraje pocházíš? Ale není to povinné ![]()
ja mam fotku z minula, ale jsou tam jen ty vacky ![]()
Petul, me je taky blbe, ale jeste jsem nezvracela, spis mam jen zahleneny krk… (pardon)
chtela jsem jist maternu, ale ted ji nikde nemaji… tak mam calibrum a kyselina listova je uz asi v tom… ale predtim jsem ji jedla samostatne!
Teda holky, Vy jste mě pěkně vystrašily. Měla jsem zato, že když minulé těhu bylo absolutně bez problémů, že mi nic nehrozí. Když to takhle čtu, začínám být dost vyplašená. No aspoň snad nebudu mít tendence to hlásit na potkání. Břicho se mi podivně nafukuje, to bude příští týden paráda, až do mě bude známá na dovolené rýpat, že tloustnu… To jsou starosti, co?
Ahojky,
ježiš, vy teda jedete. To fakt s tím mý drakem nemůžu stíhat
.
Tak hlavně vítám Petul (asi jmenovkyně, viď
) a přeju ať je tentokrát všechno vpohodě.
vitamíny - já beru Calibrum babyplan, brala jsem ho i minule v 1. trimestru a potom už víceméně nic. Koupila jsem si sice Calibrum mami, ale brala jsem ho tak 1× za týden - 2. Jinak Mišák se narodil v termínu a měl 2,90kg. Ale je fakt, že manžel měl porodní váhu 2,60 a já 3,18. Takže to bude asi trochu i genetický.
cvičení - teď jsem trochu lenivá, ale minulý těhu jsem cvičila podle Lucky Výborný a už mám knížku vyndanou, že pomalinku začnu znova. Přece jenom by to chtělo na porod být trochu ve formě.
váha v 1. těhu - já přibrala 15kg, po porodu jsem skoro všechno shodila, ale bohužel pak zas dost nabrala během kojení. Prostě na mě to kojení fungovalo nějak obráceně. Teď se mi naštěstí podařilo trochu shodit, takže nezačínám na té šílené váze, fuj ble
.
Míšo - jé, dvojčátka, ty jsem poprvé taky chtěla
. Tak ať hezky rostou a občas k nám taky mrkni, když máš březnový termín
.
Tak se zatím mějte, jdeme s Mišákem na zahradu.
Papa
P
SEZNÁMEK
DENDULKA ---28 let---sev. Čechy---KO 24.7.---třetí mimi--- TP 3.3.
LAU ---28 let---Středočeský kraj---KO 10.8.---první mimi---TP 4.3.
PETT ---29 let---Středočeský kraj---KO 21.7.---druhé mimi---TP 7.3.
JANA ---28 let---Karlovarský kraj---KO 20.7.---druhé mimi---TP 9.3.
EVULA ---36 let---Prostějov---KO ? ---čtvrté mimi---TP 9.3.
BETULI ---31 let---Uherské Hradiště---KO 18.7.---druhé mimi---TP 10.3.
VALLI ---24 let---Vysočina---KO 14.8.---druhé mimi---TP 11.3.
PETUL ---25 let---Středočeský kraj---KO 21.7.---první mimi---TP 15.3.
SARAAI ---29 let---Japonsko---KO 18.7.---první mimi---TP 19.3.
PETULDA ---28 let---sev. Čechy---KO ?---druhé mimi---TP 19.3.
VRONY ---Zlínský kraj---TP 22.3.
KOLBA ---26 let---Jihomoravský kraj---první mimi---TP 22.3.
LASIČKA ---30 let---Kralupy nad Vltavou---KO 7.8.---druhé mimi---TP 25.3.
KACENA ---28 let---Plzeň---7tt---první mimi
PRVOSENKA ---31 let---vých. Čechy---KO 26.7.---první mimi
LALIA ---36 let---Slovensko---páté mimi
NOLY [/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444]
Miso2 - Máme stejný TP, já mám sice v seznamu 7.3., ale nějak jsem to různě počítala a vychází to na 6.3. Uvidíme, co řekne v pátek doktorka. PM 30.5. že jo?
Pett
tak ja si odkocim na nakup a vy takhle!.
MISO¨:tys byla na umelem?ze jich tam mas vic?
VITAM PETUL.mne zatim nic neni.ale tady nase JANA to vyzrala za vsechny.
ja jsem si to protrpela u prvniho:-)
MISO, v únoru ses ptala na srdíčka, tak zítra už je asi uvidíš, já viděla srdíčko ve středu a to jsem byla 6+5
A mrnous měl necelý centimetr…
Teda holky vy jedete, vytuhla jsem u telky a uz se prestavam orientovat. No, pujdu si pomalu lehnout. Tak zatim papa.
SARO:tak zitra nam poreferujes!dobrou.
DENDULKA:tak doufam ze ten dnesni utz vyjde.uz jsem netrpeliva jeste tak pres dve hodiny musim cekat,co se domluvi ![]()