Poradna duly
Jana Čurdová
Miso moooc gratuluju!
Takze nejspis dvojcatka? To by se mi taky moc libilo.
Ja to doma jeste nikomu, krome manzi nehlasila, takze me nechavaj kamosky svoje deti „tahat“ uplne v klidu. ![]()
Holky, muzete me taky zatim pripsat do seznamku?
Alia, 36 let, TP snad 19/3?
Já se vetřu jak již některé maminky z deníčku „únorňátka a březňátka 2006“ a připojuji se k nostalgii jak to rychle utíká ![]()
Davídek se měl narodit 26.3.2006, ale jaksi si to k nám namířil o měsíc dřív!!!Ale na začátku července jsem objevila ty vytoužené // a mněla stejný starosti jako vy, takže chci vám poslat moc moc štěstíčka a pohodové těhu a nakonec zdravá miminka!!!!!!!
![]()
NO, vidím, že asi nebudu stíhat číst
A to jsem rychločtenář ![]()
Po poobědové pauze, ve které jakub vytrvale bušil do všeho v okolí postýlky jsem pochopila, že dnes už neudne, takže jsem to musela u netu zabalit.
Miso, nejsem přímo ze Zlína, ale z Napajedel, takže to mám tak na půl cesty mezi tebou a Bětuli(tímto vítej Bětuli u nás
)
Dendulko, omlouvám se, zapomněla jsem na doplňující informace- takže je mi 30, čekáme druhé bábetko( termín porodu 21.3.), náš prvorozený se jmenuje Jakub(5.7.2004).
Jinak jsem ráda(to zní trochu divně, ale doufám, že to pochopíte, že nemám sama břicho"jak zdutá koza"(jak se u nás říká, ačkoli s jídlem se snažím aspoň trochu krotit.
Zítra budu mít emiminový výpadek(jedu na výlet s kamarádkou, jupí), takže hodlám aktivně odpočívat.
Hmm…vážně bych měla jít k tomu doktorovi …
Veru
Ted jsem se vrátila z kina, bylo to dobrý ![]()
VALLI, srdíčko už příště uvidíš určitě, já ho viděla v 6+4, nebo 6+5. Změřili ti mimčo? To moje mělo v tu dobu 8mm, někde jsem četla, že srdeční akce je vidět při 6mm ![]()
MISO, VRONY, ALIO, jasně že vás tam připíšu
Kdyby tam něco bylo špatně, upozorněte mě ![]()
Míšo, držím palec na ten zítřejší ultrazvuk ![]()
Přeju dobrou noc ![]()
SEZNÁMEK
DENDULKA ---28 let---sev. Čechy---KO 24.7.---třetí mimi---TP 3.3.
LAU ---28 let---Středočeský kraj---KO 10.8.---první mimi---TP 4.3.
MÍŠA ---31 let---Zlín---KO 18.7.---první mimi---TP 6.3.
PETT ---29 let---Středočeský kraj---KO 21.7.---druhé mimi---TP 7.3.
JANA ---28 let---Karlovarský kraj---KO 20.7.---druhé mimi---TP 9.3.
EVULA ---36 let---Prostějov---KO ? ---čtvrté mimi---TP 9.3.
BETULI ---31 let---Uherské Hradiště---KO 18.7.---druhé mimi---TP 10.3.
VALLI ---24 let---Vysočina---KO 14.8.---druhé mimi---TP 11.3.
PETUL ---25 let---Středočeský kraj---KO 21.7.---první mimi---TP 15.3.
SARAAI ---29 let---Japonsko---KO 18.7.---první mimi---TP 19.3.
PETULDA ---28 let---sev. Čechy---KO ?---druhé mimi---TP 19.3.
ALIA ---36 let---MA---KO ?---první mimi---TP 19.3.
VRONY ---30 let---Zlínský kraj---KO ?---druhé mimi---TP 21.3.
KOLBA ---26 let---Jihomoravský kraj---první mimi---TP 22.3.
LASIČKA ---30 let---Kralupy nad Vltavou---KO 7.8.---druhé mimi---TP 25.3.
KACENA ---28 let---Plzeň---7tt---první mimi
PRVOSENKA ---31 let---vých. Čechy---KO 26.7.---první mimi
LALIA ---36 let---Slovensko---páté mimi
NOLY [/barva][barva=#444444][/barva] [barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444]
Jee, Dendulko
koukam ze tady budu nejstarsi prvorodicka
(tuky, tuky na drevo).
Jinak ted ziju v Maroku.
Diky za pripsani do seznamku.
Ahojky, tak mam posledni minutky nez vyrazim k Dr.
Valli vidis, ze neni treba mit strachy. ![]()
Alia u metriku ti na konci chybi ] = hranata zavorka, pak by se to melo objevit. Jinak pocitaji se 2 stari tehu, tedy jedno je stari tehotenstvi, tj. od posledni MS, to je to, co pocitaji metriky a co vsude pisou ve vyvoji deti atd. Druhe je gestacni vek, tj. vek plodu a pocita se od ovulace cili oplodneni.
Holky letim, vecer se ohlasim.
Sarai, diky za vysvetleni. Metriku i ostatniho.
Kolik je ted u vas vubec hodin?
Nemas nahodou dneska kontrolu u Dr? Drzim palce!!!!
Alia
Ahojky tehulky,
to je krasny, jak nas pribyva.
V posledni dobe nejak nestiham. Musim vam rict jednu prihodu, co se nam stala vcera.
Byli jsme se jen tak projit kolem baraku, mame naproti letiste a prave probihaly dny prehlidny letadel. S ditkem sedime na piskovisti a najednou, kousek od nas modre celkem velke vojenske letadlo. Bylo hrozne nizko, ale rikala jsem si, asi opet zkousi nejaky trik, pak nebylo slyset nic..ticho, rikala jsem si opet, asi vypnul motory, jak to na lidi zkousi, ze jsou profici. V te chvili jsem si uvedomila, ze letiste je vlastne na druhe strane a co dela to letadlo tady, nad domeckama…nestacila jsem domyslet myslenku a baaac
..plameny, cerny kour..ditko jsem okamzite otocila, nemohla jsem se ani pohnout, nemohla jsem tomu uverit.. spadlo letadlo! Hned jsem si zacala vybavovat kolik lidi tam prave muze byt, co to bylo za letadlo, kdo vsechno byl v nem. Horelo to, kourilo se.. Lidi postupne utikali k mistu narazu. Uplne mi vyhrkly slzy..bylo to desive.
Cimz vas ale nechci desit ja. Nakonec jsem s ditkem radeji sla domu, manzel to bezel jeste okouknout, jestli neni treba pomoci. Do minuty, fakt, prijely zachranky, hasici a policajti. Ve zpravach jsme se dovedeli, ze letadlo bylo z `84 - nejaky vojensky utocnik, ridil to clovek, co leta uz od `61..vracel se domu. Ale musim vam take rict, ze to nakonec „dobre“ dopadlo. Ten pilot to nastesti polozil tak, aby nesmetl X domu, ale jen jeden. A svete div se, v tom baraku nikdo nebyl. Sice horely i okolni, ale to diky tomu, ze pri narazu se rozstriklo palivo a tou teplotou a narazem se vznitily vsechno okolo. Ostatni sousede utikli a nikomu se nic nestalo. Az na pilota, ktery polozil zivot za technickou zavadu a za bezpecnejsi pad stroje.
Na druhou stranu, za chvili ukazovali v TV, ze na D1 umreli tri lide.. Ti ale zadnou zavadu nemeli, selhal clovek a to je caso daleko horsi. ![]()
Zivot je nekdy nevyspytatelny. Ale az na ten sok, co ve me zustal, to muzu prohlasit za maly zazrak.
Omlouvam se, ze to pisi zrovna tady, ale nevedela jsem kam jinam.
Prislo mi, ze mohl nekdo dalsi umrit… (ale neumrel a to je dulezite!!
)
Prislo mi, ze zivot je jen o nahode… ze zivot je jen o stesti… ze cas od casu bychom meli polibit nase stesticka doma jen tak, protoze zivot je jen „nahoda“..
http://animace.org/…/G100020.gif
ps: pro vsechny maminky a jejich vetsi i mensi mimiska ![]()
Dobré ránko,
Tak dneska máme tři kontroly, už jsem zvědavá
Saraai, Betuli a Míša ![]()
ALIA, jak ses dostala do Maroka?
a to máš jedno jestli jsi nejstarší prvorodička, hlavně že mimčo bude a ty budeš spokojená, o to jde, ne? ![]()
NOLY, teda ty máš zážitky
a kdypak nám už něco o sobě napíšeš?
Třeba jen kdy máš kontrolu ![]()
Dendulko, já jdu taky dneska na kontrolu, odpoledne.
Noly - ty máš teda zážitky, fuj. Se mi udělalo zle, jenom to čtu. Já to vidět, tak se asi složim. ![]()
Alio - taky by mě zajímalo, jak ses dostala do Maroka. Přece jenom, je to pro nás takové trochu exotické
.
No vidíš Petuldo, nějak mi ta kontrola unikla, tak hlavně at je všechno v pořádku a pak dej určitě vědět ![]()
NOLY: No to je teda síla. Vůbec jsem to v telce nezaznamenala.
Ráno jsme byli s Matýskem na focení reklamní kampaně od manžela z práce. Hodně lidí, horko, pořád jsem musela syna honit a lákat ho do záběru až se mi zamotala hlava, že jsem myslela, že to se mnou sekne. Zdá se mi, že u tohoto těhotenství mám příznaky jako minule mnohem později - nafouklý břicho - všechno mě škrtí, motání hlavy, náběhy na omdlévání, únavnost… V noci jsem měla sen, že mi začala menzes. Celkem hnusný. Tak jsem si hned ráno udělala další test - čárka krásně tlustá.
Pupíkům zdar!
Ahoj tehulky
To musel byt poradny sok s tim letadlem
, a to bylo u nas v Cesku?
Holky, tak co, jak dopadly kontroly? Ja jdu az 31.7., tak jsem zvedava jak to tentokrat dopadne ![]()
Jinak do Maroka jsem se dostala konkurzem k jedne firme, je to celkem v poho, nastesti mam milionoveho manzu, jinak bych se asi ustyskala.
Ten metrik, sem furt nemuzu dostat, asi uz z toho horka blbnu (45°C)
No nic, jdu se zchladit.
Ahoj a nasim fazolkam zdar
![]()
ALIA: V čem je problém s tím metříkem? Už ho máš vytvořený? Když ho vytvoříš, ukáže se ti něco jako BBkód? Pokud ano, pak ho zkopíruj v Nastavení do pole Podpis, pak by to mělo fungovat. (Ještě je potřeba mít nějak nastaveno zobrazování HTML a tak, ale já jsem nechala std. nastavení, jak jsem to měla při založení svého účtu a bylo to OK.
Kdyby stále nešlo, popiš přesně problém a dáme to dohromady ![]()