Poradna duly
Jana Čurdová
http://tickers.tickerfactory.com/…b27/preg.png A A
alio, zkopiruj si to do nastaveni, kdyz jsi v nejake diskuzi
dej si tam to, co jsem ti napsala, oznac, zkopiruj a pred tim poslednim img vymaz mezeru a A
Jee holky
koukam, ze diky sve technicke nezpusobilosti, jsem zpusobila, ze jsme vyrostly o dve stranky.
Jeste chvilku a predbehnem prosinec 2006
![]()
Mam jeste jednu otazku, ja vim, ze jeste hooodne brzo resit problem vahy jako takove a vahoveho prirustku. Vysvetlim, nikdy jsem nebyla stihla, moje prumerna vaha vzdycky byla tech 76 kg na 175. No, ale posledni dva roky se mi to nejak vymknulo z rukou (teda hlavne na brise a v zadku, ze jo
). Brala jsem dlouhou dobu Clomid a taky (co si budem povidat) jsem se hodne cpala vecer. No a vysledek je takovy, ze dneska vazim 92 KG!!!!
No estetika muze jit plavat, to je mi ted jedno, jenom se bojim, jak to s tou nadvahou fazolka a ja zvladneme. Ja v podstate zadne zdravotni problemy nemam, ale mam nejaky ten titan v noze po osklive zlomenine, tak se bojim jestli to ustojim.
Tehulky moje co si o tom myslite.
Ahoj, tak jsem po kontrole a rovnou od kadeřnice
. Kontrola OK, zatím je vidět jen asi 8mm gestační váček (takže jsme o půl milimetru menší než Saraai, ale mě ovulace vycházela později než v půlce cyklu, tak to asi tak odpovídá), ale je v děloze a prý to velikostně odpovídá. Další kontrolu mám až 21. srpna už v poradně. Dakže se docela načekám
.
S testama končím, akorát se zbytečně nervuju, jestli je ta druhá čárka dost tlustá nebo ne.
Tak zatím pa, jdeme koupat zvíře.
P
Petuldo, ty brdo 8 mm, ja nemela ani to. ![]()
Jaky zvire budes koupat?
Tak si to koupani pekne uzijte ![]()
Me napadlo, ze to bude Misa, az kdyz jsem to odklikla. ![]()
SEZNÁMEK
DENDULKA ---28 let---sev. Čechy---KO 24.7.---třetí mimi---TP 3.3.
LAU ---28 let---Středočeský kraj---KO 10.8.---první mimi---TP 4.3.
MÍŠA ---31 let---Zlín---KO 18.7.---první mimi---TP 6.3.
PETT ---29 let---Středočeský kraj---KO 21.7.---druhé mimi---TP 7.3.
JANA ---28 let---Karlovarský kraj---KO 20.7.---druhé mimi---TP 9.3.
EVULA ---36 let---Prostějov---KO ? ---čtvrté mimi---TP 9.3.
BETULI ---31 let---Uherské Hradiště---KO 26.7.---druhé mimi---TP 10.3.
VALLI ---24 let---Vysočina---KO 14.8.---druhé mimi---TP 11.3.
PETUL ---25 let---Středočeský kraj---KO 21.7.---první mimi---TP 15.3.
SARAAI ---29 let---Japonsko---KO 1.8.---první mimi---TP 19.3.
PETULDA ---28 let---sev. Čechy---KO 21.8.---druhé mimi---TP 19.3.
ALIA ---36 let---MA---KO ?---první mimi---TP 19.3.
VRONY ---30 let---Zlínský kraj---KO ?---druhé mimi---TP 21.3.
KOLBA ---26 let---Jihomoravský kraj---první mimi---TP 22.3.
LASIČKA ---30 let---Kralupy nad Vltavou---KO 7.8.---druhé mimi---TP 25.3.
KACENA ---28 let---Plzeň---7tt---první mimi
PRVOSENKA ---31 let---vých. Čechy---KO 26.7.---první mimi
LALIA ---36 let---Slovensko---páté mimi
NOLY [/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444][/barva][barva=#444444]
ahoj, tak jsem vas konecne docetla.
ALIA:neboj ja nez jsem prisla na emiminu na metriky,tak ubehlo nekolik dnu a asi 100 zpusobu!
jestli nedelas chybu jako ja,divej nesmis to davat do nastaveni nahore na hlavni starnce,ale kdyz najedes na diskuze,tak je nahore lista-FAQ,hledat,…nastaveni - a zde das do podpisu BB code,dale das povolit podpis.a melo by to jit!ja vazne mysela ze jsem nejvetsi blb,protoze mi tro fakt neslo,a vidis uz to jde!
ZAvidim jinak prukazku, uz nevim kdo ji ma.
DENDULKA:jaky bylo kino?
dale k letadlu-opravdu hruza,asi bych byla strnula a nechapala co se deje!toto je hruza.muzu srovnat tak akorat, kdyz minuly tyden byl u nas v panelaku uchyl a ja se uplne rozklepala a nechapala jak si to muze vubec dovolit-si ho tam honit a jeste se me zeptat jestli muze!pak jsem se vzpamatovala a rekla at jde okamzite pryc,tak zdrhl.je to nesrovnatelne,ale jen rikam jak sjem byla mimi z blbosti.
tak dnes jsem mela promoci,takze jsem zde nebyla a zitra vezu manzela do rakouska na kola,tak tady taky nebudu.tak pa.
docela nas pribyva ze uz se nevyznam kdo je kdo!snad se to spravi a budu se orientovat ![]()
ALIA:no s vahou neporadim.jen moje kamaradaka je taky tehotna a meri 181cm a vazi tak 85kg.takze taky dost.mohla bys mit pak problem s tlakem, a otoky.no musis se zeptat holke co o tom neco vi,ja moc ne.ja byvala macanda v puberte,ale pred prvnim jsem zhubla(sama od sebe-jako nic jsem nemusela delat),merim 177cm,vaha byla pred tehu65.porodni 77kg.ted mam dokonce 62!takze spis mam malo.a cpu se horem dolem a zatim nic nepribiram.asi me vse vypije maly a sezere mimi
nejlip jsem zhubla ted jak kojim!a ze nebyl ani moc cas jest.nebo j bude to v pohode.hlavne na to nemysli.
jeste pripominam, ze mame ve fotogalerii malo fotecek tak holky pridavejte!
Valli, s radostí čtu, že je někdo skoro tak vysoký jako já(178
), si po řád připadám tak povýšená nebo co
a sváhou to mám taky stejné, i když jsem zvědavá, kolik budu vážit u dr.(že bych se tam zítra odvážila-jestli ovšem nebude mít dovolenou
).
A jinak- vTřebíči jsme byli s mužem před 3 lety na dovolené a moc se nám tam líbilo!
Ahojky tehulky,
hlasim,ze jsem vse stihla docist. Preji vam krasne a pohodove stredecni ranko.
http://animace.org/…/G010009.gif
Mam toho hodne na srdci…
Abych trochu odtajnila mou osobu, doufam, ze na me neprijdou zname, povypravim vam svou situaci.
Momentalne jsem o 9hodin pozadu, mam tu utery vecer (a konecne chvilku sama pro sebe). Se skoro 13m dcerkou a manzelem bydlime v USA. Prestehovali jsme se z Brna a uz tu pobyvame nejaky mesic. Kazdy den me prekvapuje ta slavna Ju Es Es. Anglicky moc neumim, ikdyz
jsem se to snazila nejaky cas studovat. Ono Anglicka a Americka anglictina v sobe skryva ohromne rozdily, ktere se ucim vstrebavat. Manzel ma kontrakt na 2 roky jako vyvojar u mikroskopu. Ja jsem skoro cerstva „vystudentka“. Dodelala jsem gympl, pak rok jazykovky, pak tehu, pak cca mesic v Holandsku a nyni amerika.
Jeste se tu nejak necitim, zname moc nemam, vyjima manzelky od mazelova kolegy z prave
- to je ale crazy popis. Je to indka, dnes jsem ji zdelila, ze cekame mimisko
Moc pekne reagovala, byla hrozne nadsena, vubec jsem to necekala.
Jeste par info ke me: v rijnu oslavim 22narozeniny
, puvodem jsem z Ostravy, ale pak jsem odesla za manzelem do Brna a ted se nejakou chvili budu klonim na americkou pudu. Ale ceska jsem jak poleno
Ikdyz vic jak polovinu rodiny mam zo Slovenska. "Tos, s kazdeho kusok..
"
Jen doufam, ze tu na me nikdo neprijde, protoze to v CR jeste nikdo..oj, krome vas tady..nevi. Mame v planu to rict az prijedeme. Proto jsem se ze zacatku nechtela prozradit. Na druhou stranu, mam chut se u vas zabydlet ![]()
Termin porodu vypada na 2.3.2007. K doktorce jdu ale az 17 srpna, driv na me nema cas… manzel tam vola ob den, aby me tam sestra jeste nacpala pred odjezdem. Ono bych byla radsi, kdybych vedela, ze je vse OK.
Jinak k tomu letadlu, spadlo to tady, takze nikdo z CR to videt a ani dozvedet se o tom nemohl. .. Fakt, bylo to silene, nejvic v tom, ze jsem to videla nejen ja, ale i ma holcicka a schovany mimi. Spis to byl sok. Potrebovala jsem to nekde odventilovat, jinak bych se asi zblaznila. Slysela jsem ohlasy od mistnich, ze dalsi letecke prehlidky chteji zrusit. Vubec se nedivim, v dobe, kdy zacinala tato akce, bydlelo tady cca 33tis a ted tu bydli 86tis lidi, zvlaste u letiste. .. Dnes uz je mi lepe, nastesti vse dopadlo relativne dobre a tim se take uklidnuji.
Juu, ja se taky hlasim mezi „dlouhanky“ da-li se to tak rict. Mych 177cm pri 58kg je obcas na obtiz. Ke konci prvniho tehu uz to byla vaha, pribrala jsem 19kg a me telo z toho bylo vyjukane jak zelva na palme.
S metrikama na emiminu jsem taky mivala potiz, Ali, kdyz tak zkus jiny server na metriky, treba to pomuze, ono maji i programy sve dny.
Vic uz me nenapada, snad jen poprat krasny den bez ranni i dennich nevolnosti. ![]()
Bré ránko ![]()
Tak nejdřív gratuluju ke včerejším úspěšným kontrolám, jen Míša ještě nedala vědět
ale snad jsou dvojčátka či trojčátka v pořádku…
Velikost toho gestačního váčku je v pořádku a odpovídá, já ho měla v 5+2 velký 10mm, ale v těchto dnech roste 1mm denně (SARI, už jsi klidnější?)..
K té výšce a váze, vy jste normálně hubendoury
Moje výška je 168 váhu ted ani nechtějte vědět (66kg
),před 2lety to bylo 53 kg, u mě ta váha strašně lítá, ted nemá cenu něco dávat dolů, tak mě to čeká po porodu a zajímavé je, že když jsem čekala kluky, u staršího výchozí váha 65kg,u mladšího 61kg a rodit jsem šla u obou s 85kg. Všechno jsem vždy nabrala v prvním trimestru. Ted se hlídám, ale už i tak je ta váha vysoká, kdybych přibrala těch 11 kg, byla bych spokojená
no uvidíme..
NOLY, téda, takže tu máme Japonsko, Maroko a USA
Tak snad tě tady nikdo nepozná…Tohle obdivuju, žít někde v cizině a takhle daleko
Takže máme stejný termín
Podle ultrazvuku a metříku to mám taky na 2.3., ale píšu všude 3.3. To jdeš na kontrolu za pěkně dlouho
a zdá se mi, že jsi tu nejmladší
Pak tě v seznámku přepíšu na první místo ![]()
Už nešpiním, tak snad je to v pohodě…
VALLI, kino bylo dobrý, ale tak nějak jsem od toho čekala víc
no a přítel tvrdí, že Pelíšky jsou stejně lepší ![]()
Přeju pěkný horký den ![]()
Noly,
kde přesně jsi v USA? Jestli to teda zatím není tajemství. Já jsem byla rok v Aspen Colorado.
Pett
Uz jdu hajat, vam se den teprve rozjizdi.
Dendulko - ja a hubenour, to ne, jen mam min na vaze.. Jinak nechtej vedet, kolik to je v librach - 128..takze si klidne muzes rikat, ze jsi stihla mamulka
A juuu, prvni misto, to je cest
![]()
Pett - jsem z Oregonu, stat nad CA. Colorado, to je presne uprostret. A jak ses tam citila? Pracovala nebo au-pair?