Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
17.7.06 16:22

Ahoj holky
taky se k vam, zatim nesmele hlasim. Dneska jsem byla u Dr., ale jsem z toho spis vyplasena. Posledni MS 11/06 a doktor mi dneska rekl, ze je to teprve druhy tyden, dostala jsem Utrogestan a nechopenku, protoze mam za sebou dva potraty a furt me boli bricho.
Nevite nektera, jak se ty tydny doopravdy pocitaji?
Moc vas vsechny tehulky zdravim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
17.7.06 16:25

ALIA:no ja mela posledni MS 8.6. byla jsem u Dr. 10.7. mimi tam bylo vlastne jakoby 2 tydny az tri.ale pocita se to od posledni MS nebo podle dne kdy vzniklo mimi.takze jsi ted okolo 5-6tydne tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
17.7.06 16:27

Ahoj ALIA :wink: A nepřeřekl se tvůj doktor? ted bys měla podle poslední MS začínat 6. týden, počítá se to od poslední menstruace a později se to může upravit podle ultrazvuku..TP by ti vycházel na 18. 3. :wink: Jinak břicho mě bolí taky, teda spíš mě v něm jakoby bodá… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
17.7.06 16:29

mne v brichu neboda ale tahne me! :?

halo a co maminy ktere se prihlasily a nenavstevuji nas?honem s dovolenych domu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.7.06 16:44

čauky zdravím všechny gratuluji novým těhulkám, zkouším metřík doufám že to už půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
17.7.06 16:45

Ahoj Betuli, neměla jsi v pátek kontrolu? Honem podej info :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.7.06 16:59

kontrolu jsem přesunula na úterý neb mě rozbolel zub tak jsem radši valila k zubaři a předešla tím velké bolesti o víkendu , k mojim úžasným náladám ještě bolest zubu to by bylo maso takže zítra uvidím, ale můj doktor nemá UTZ takže si musím počkat na kontrolu do nemocnice kolem 10 týdne , jsem celkem najatá , protože minule jsem se právě v 10 tt dozvěděla, že mimčo se nevyvíjí-nebije srdíčko takže proběhl zamlklý potrat a následně revize dělohy - 27.1.2006,no doufám, že jsem si svůj díl smůly vybrala a bude vše OK.
Seznámek je fajn jen to mimi bude druhé jednu velkou slečnu 13let mám doma, a jsem z Uherského Hradiště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
17.7.06 17:16

Betuli, už jsem to v seznamu opravila. Taky jsem se o tom dozvěděla v 10tt a přesně v 11tt proběhla revize, jen o 3 měsíce déle…

Zatím se loučím, mažu za chvíli do kina na Účastníky zájezdu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
17.7.06 17:29

Valli, diky!
Uklidnila jsi me. Na dalsi UTZ mam jit za dva tydny, tak jsem zvedava jestli ta fazolka poroste. Doktor me uklidnoval, ze je vsechno ok, a oni ze to nepocitaji podle posledni MS. Ja tam dneska vlastne sla jen proto, ze me boli bricho spis vlevo, tak jsem mela strach aby to nebylo mimodelozni. No jo, vim, jsem asi hypochondr, ale ja uz si fakt uzila svoje.
Jinak fazolka, jeste nemela ani centimetr, tak budu muset honem neco smlsnout at poporoste, no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
17.7.06 18:02

To jsem zase ja :wink:
Zkousela jsem si udelat metrik, tak jsem zvedava jestli to bude fungovat :?:
Podle metriku jsem 5tt+1, tak ted jsem z toho vazne jelen.
No nic jdu odpocivat jak radil doktor.
Mejte se krasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
17.7.06 18:35

ALIA:metrik mas asi spatne,jde videt jen adresa.zde v diskuzi nahore si to dej k nastaveni-do podpisu tu bb code-adresu.

DENDULKA:tak uz jsem po utrazvuku,Dr. byl super.rikal ze nechape proc me muj Dr.,strasi trojcatama :lol: takze je tam jedno a zatim jeste nema srdicko,rikal at za nikm prijdu touto dobou v pondeli,a ze to uz bude srdicko urcite bit a udela mi pry i fotku!to jsem na to zvedava,z prvniho zadnou nemam :cry: tobe slo srdicko videt kdy presne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
17.7.06 18:45

ted ctu ze jsi DENDULKO v kine se mas,ja to jen cetla.taky bych na to sla a nebo si pockam az mi to nekdo tajne vypali 8)

BEtuli:tak leci hezky zub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
17.7.06 18:50

Ahoj Alia vítám tě. Metřík ti to hlásil dobře, já totiž měla poslední MS 12.6. a dneska jsem 5tt. Termín mi zatím vychází na 19.3. Jenom jsi to asi nějak špatně zadala do toho podpisu, že se to nezobrazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
17.7.06 18:58

No jo, to jsem cela ja. :oops:
Oni tam pisou, ze se to ma zkopirovat do podpisu, ale asi jsem toho stahla nejak moc?
Ono mi to v tom vedru nejak nemysli, nebo co. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
17.7.06 18:58

ahoj holky, diky za privitani… jo, mam to pres umele oplodneni, takze je jich vic (jeste to upresnim zitra) a jinak se mi asi pocita termin…
posledni MS jsem mela 15.5. ale 15. 6. mi vlozili embryjka…
kdyztak se k vam pripisu do seznamku, jo Dendulko?
Misa, Zlin, 31 let, prvni mimi, termin porodu zatim 6.3.
a manzel uz me vyhazuje, musim jit… takze zitra…
ted jsme byli u znamych maji maleho 8 mes. chlapecka, tak jsem ho mohla chovat jenom v sede, furt me nekdo hlida! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí