Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
244
20.7.06 11:08

Janě držím palce na dnešní kontrolu, informuj nás.
Peťul jdu taky zítra v 8:50.
Na ultrazvuk jdu, tak bojím, bojím…
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
20.7.06 11:10

A kdyby to bylo na mě :wink: . Tak asi mi ho udělá, má ho taky v ordinaci. A sestřička když mě objednávala, tak říkala no toho 20. aby tam šlo něco vidět. Takže asi jo.
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
20.7.06 11:12

Ahojte, obcas emiminko procitam, ale prihlasila jsem se az dneska. Vypada to totiz, ze mimisek bude. S manzelem se snazime od konce lonskyho listopadu a vypada to, ze po predchozim mesici, kdy jsem si s jistou nadeji delala tt, kdyz se MS neukazala, nakonec nedopadlo a MS se 13.6. ukazala prave pri navsteve MUDr. :? Mudr. mi dala Utrogestan a minuly tyden v PO se mela MS dostavit. Prvni tt jsem si delala uz minuly tyden ve stredu, ale byla tam jen slaboulinka carecka. Pri opakovani testu v patek opet stejny vysledek. Tak jsem si rikala, ze pockam, Vcera v rannim tt se zacala druha carka objevovat sice az po kontrolni, ale bylo to tesne po ni, ne az ve trech minutach, jak v testech predtim. A zustala pomerne vyrazna. Tak uvidim, v po asi zajdu za MUDr., zatim si uzivame mimo Brno na dovci. :P

Jinak vsem, ktere to maji „jiste“, preju krasne tehu :P

Sykorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
20.7.06 11:17

Tak to držím palce na ty ultrazvuky :wink: Už se taky nemůžu dočkat, ale jdu až v pondělí…srdíčko už sice tlouklo,ale stejně bojím, že přestane, minule taky přestalo kolem 10tt..

SYKORKO, pokud tam čárka je, tak je to jasný, gratuluju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.7.06 11:30

holky, byla jsem se natahnout a shlednout nejaky serial…
no, s jidlem mam trochu problem, spis se mi dela zle… ale uz jsem zase trochu pribrala tak to kilo, ktere jsem predtim zhodila…
bricho mam!!!! ale to mam i normalne! vsechny sve tuky mam totiz usazene na brichu, zadku a stehnach…
prukazku taky jeste nemam, ale mozna ji centrum nedava a da mi ji az gynekolozka… ja nevim…
a kamoska mi rikala ze kdyz byla tehotna tak se pry v aute nepripoutavavala (to je divne) - jaky mate na to nazor vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
20.7.06 11:33

MISO, tak já se taky nepoutala, dokonce řidičák jsem si dělala, když jsem byla v 6.měsíci, a instruktor mi doporučil sám, nepásat se, tak nevím..ale asi by se mělo, nějak pod břicho a nad břicho, fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
20.7.06 11:39

Trošku se vetřu - já jsem se v těhu pásala normálně a dobře tak, protože ve 12. tt nás napral zezadu Vietnamec tak, že jeho felicie byla na odpis, a kdybych nebyla připoutaná, tak jsem líbala čelíčkem přední sklo :roll: mimimu se nestalo nic, v bazénku mu to asi dobře tlumilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
20.7.06 11:44

MISA2: tak já zase myslím, že se v těhu poutat má. Spodní pás pod břicho a ten šikmý mezi prsa. Moje ségra se vybourala nepřipoutaná a lítala po autě, že byla celá pomlácená. Já jsem se teda poutala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
20.7.06 11:52

Tak mi to ještě nedá. Našla jsem nějakou vychytávku na pás pro těhotné:
 http://www.vitalshop.cz/…enu/d-67818/

Já ho teda pořizovat nehodlám, ale možná je to dobrá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.7.06 12:04

holky, diky za info…
ja se jdu zase natahnout… bude pohotovost… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
20.7.06 12:19

MISA2: :-) jo, jo, taky sleduju. Dítě spí, tak si dávám siestu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
20.7.06 12:23

Pořád musím přemýšlet o tom, jak Saraai psala o těch kočárech v Japonsku - vrtá mi to hlavou - že by Japonci nevěděli o tom, že má mímo ležet na rovným? Nebo to není tak škodlivý? Nebo mají všichni Japonci problémy se zády?

A ještě další dotaz - někde jsem četla, že se v těhu nemá pít zelený čaj. Pak jsem zase někde jinde četla, že zelený čaj drží při životě těhule v Japonsku - aby neusínaly. Neslyšely jste něco o tom?

Ještě jsem si vzpomněla, že se v těhu nemají požívat umělá sladidla - procházejí přes placentu a zatím nejsou výzkumy, zda to neškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
20.7.06 12:56

Pásání v autě - 100% - bez diskuse. Pak, až budeme mít břicha, tak pás má jít co nejníže pod břichem, aby při případném (tfuj, tfuj, ťuk, ťuk, ťuk) nárazu nepoškodil dítě.
Umělá sladila - nepoužívám ne, nejím ani ovocné jogurty typu Vitalinea, protože tam jsou um. sladidla, např. aspartam. Většinou stejně jím bílé a když ovocný, tak nejraději Activii.
Moje známá dáva light jogurty svýmu synovi, no tak to teda nepřekousnu. Zdá se mi to ještě horší, než jim cpát Lipánky a Pribiňáky.
Zelený čaj - myslím, že je to s ním úplně stejně jako s černým čajem a kafem. Hrnek denně neublíží, ale neměl by se pít pořád např. místo vody.
Jinak ještě k potravinám.
Sýry typu hermelín, niva miluju, ale celý minulý těhu jsem se jim vyhýbala.
Tuňák - taky jsem to slyšela, ale občas si ho dám.
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
20.7.06 13:02

Ahoj holky,
sice jsem psala příspěvek do deníčku Těhulky 2007, ale vypadá to, že se asi nechytne a náhodou jsem teď našla Březňátka 2007 v diskuzi. Můžeme se ještě přidat do klubu? Mám už doma jedno Květňátko 2005 a nějak se nám zadařilo dříve, než jsme plánovali, takže příští rok nám další svištík přibude, nejspíš tedy v březnu. První KO mám plánovanou na 15.8.

Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
20.7.06 13:07

THERRKO, gratuluju :wink: Jasně,že se můžeš přidat..Jen ještě napiš kolik ti je, z jakého kraje jsi a kdy máš termín, jo? (ale není to povinné) Doplním tě do seznámku, pak bych na to asi zapomněla, vaří se mi totiž v tomhle horku mozek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí